FK Partizan
Moderator: Moderator
- White Mamba
Re: FK Partizan 2020/21
Da ne gledam Miletica na beku i Vitasa imbetu u klubu, meni dosta
Savudine sve najbolje Sale puno srece trebace ti
Savudine sve najbolje Sale puno srece trebace ti
Ja sumnjam da će sad moći da se lelemudi po terenu,ko ispada u toj priči videćemo...
na ovom svetu postoji laz, prokleta laz i statistikaMonogamija wrote: ↑Tue Sep 01, 2020. 3:09 pmTabela sa wikija, nije loša statitika, više od pola su pobede
na ovome sto si postavio stoji to da je sa samo jednim timom u karijeri imao 50%+ pobeda..
sad kad je i zvanicno, hvala Savi na svemu, bas sam se nadao da ce ostati malo duze, ali eto i on je shvatio koliko je sati.. nadam se uskoro u nekom engleskom ili spanskom timu..
srecno i Stanojevicu,, ocekivanja nisu velika, tako da bi ulazak u grupe LE bio bas pozitivno iznenadjenje.. prvenstvo je izgubljeno jos i pre prvog kola, tako da to ni ne racunam..
Dobrodoslica Stanoju! Ako nista drugo, napokon smo dobili trenera i jedinu osobu koja je imala muda da se pobuni protiv uprave, sto ga je kosatalo. Mogao je da cuti, kao i Savo, Djuka, Tomic... i da ubira kako kes, tako i trofeje, ali nije. Savu sve najbolje i ako je pametan, da se okane trenerskog posla i okusa kao SD. Pad u igri je poceo kako je Djumi otisao i to dovoljno govori.
mogao je i Savo da ubira kes.. iz vise mesta je doslo da su svi bili za to da ostane.. tako da je mogao bez problema..
a Stanoju su narasla muda kad je saznao da je bivsi, prethodne dve godine mu pod istom tom upravom nista nije smetalo..
a Stanoju su narasla muda kad je saznao da je bivsi, prethodne dve godine mu pod istom tom upravom nista nije smetalo..
Pa sad ako Stanoju dovedu pojacanja, jasno je sto Savo ide.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Iskreno ne interesuje me razlog. Savo je imao mogucnost kao i neki pre njega da kaze nesto i izabrao je da cuti!
Prvo pojačanje će izgleda biti Jojić. Meni skroz očekivano.
Ako bude ,odlično.
- Irriducibili
Savo nije dorastao poslu koji je imao, ali njegov odlazak je pravljenje magle u kojoj se nalaze pravi krivci za još.jednu propalu sezonu. Uprava je posvecena sama sebi i svojim kombinacijama, sve izvan njihovog lagodnog ostanka u foteljama ih praktično ne zanima
O Stanoju ne bih sada, poštujem njegov učinak u Partizanu, ali isto tako znam da mu ovo nije bio prvi poziv da se vrati. Izgleda da je sve alternative iscrpeo
O Stanoju ne bih sada, poštujem njegov učinak u Partizanu, ali isto tako znam da mu ovo nije bio prvi poziv da se vrati. Izgleda da je sve alternative iscrpeo
non mollare mai
da bas, delujemo nekoliko puta gore nego kada nas je Savo preuzeo..
dobio onakvu timcinu, a ostavio zgariste..
dobio onakvu timcinu, a ostavio zgariste..
Ne bih rekao da je bio nedorastao. Normalno je gubiti utakmice i opet uzimati titule. Ide taj neki spin da je do kvaliteta lige. Pogledajte poljsku ligu npr, Legija je uzela titulu sa 60/90 bodova, Dinamo Zagreb je imao 6 poraza i 5 nerešenih u Hrvatskoj, Ferencvaroš u Mađarskoj 3 poraza, 7 nerešenih, itd, itd.
Nenormalni su ovde uslovi, kad znaš da ti je svaka utakmica finale, i ako je izgubiš da nema ništa od titule. Bajern ne bi mogao da se nosi sa tim pritiskom.
Ovo je 9. trener za 5 i po godina ove uprave. Mašala...
I čudno je malo kako su imali tako ekspresnu zamenu, a ovaj podnosi ostavku. Kao da su ga čekali.
Nenormalni su ovde uslovi, kad znaš da ti je svaka utakmica finale, i ako je izgubiš da nema ništa od titule. Bajern ne bi mogao da se nosi sa tim pritiskom.
Ovo je 9. trener za 5 i po godina ove uprave. Mašala...
I čudno je malo kako su imali tako ekspresnu zamenu, a ovaj podnosi ostavku. Kao da su ga čekali.
Telegraf prenosi da ce plata za dve godine biti skoro 600.000 EUR tj. oko 25kEUR mesecno sto je slicno kao i Savina i Djukina plata.
U 12h je promocija.
Pa Bjekovic je najavio u intervjuju valjda za mozzartsport koliko se secam da imamo iznenadjenje za ovu sezonu i mislim da je to Stanoje.
Mislim da je sve bilo spremno za Stanoja nakon Djumijevog odlaska samo se cekalo da Sava kiksne negde i da to bude uz tretman u ligi povod za zamenu.
U 12h je promocija.
Pa Bjekovic je najavio u intervjuju valjda za mozzartsport koliko se secam da imamo iznenadjenje za ovu sezonu i mislim da je to Stanoje.
Mislim da je sve bilo spremno za Stanoja nakon Djumijevog odlaska samo se cekalo da Sava kiksne negde i da to bude uz tretman u ligi povod za zamenu.
Savo ne deluje kao neko kome nisu ispunili neke želje,zapravo dobio je mnogo više nego dosta njegovih prethodnika,sam pao sam se ubio...
A izjava Bjekovića može da više načina da se tumači,ne mora ništa da znači.
Nije Bjeković smenio Đumija i doveo Radovana.
Naravno da VVV treba da ide ali to se neće desiti dok neko ne odluči kao što su i za Đurića odlučili
A izjava Bjekovića može da više načina da se tumači,ne mora ništa da znači.
Nije Bjeković smenio Đumija i doveo Radovana.
Naravno da VVV treba da ide ali to se neće desiti dok neko ne odluči kao što su i za Đurića odlučili
Promocija novog prvog trenera