Sramota sta trener ekipe dopusta da ovako govori o kolegi sa klupe, izgleda da im smeta Šćepa."Opet ću ponoviti smišljeno su urađene obe stvari, otkazani turnir, zbog nas, posle toga dogovorene dve utamice sa Klužom. Ovakvi potezi pokazuju ko ti je prijatelj, a ko ne. Da li je normalno da Ivan Velić, trener Cibone, nije postavljao nikakvo pitanje osim da odredimo dan i satnicu meča, a da ljudi iz Partizana ne izađu u susret. Imam prijatelja u Beogradu koji, svestan situacije, uprkos obavezama koje ima želi da izađe u susret da odigramo meč. To su za mene prijatelji, a ne ovi koji glume prijateljstvo, ali loše glume. Iznenadilo me što je Šćepanović izmanipulisao celu upravu Partizana, mislio sam da oni mogu da vide neki širi aspekt. Mi smo planirali da odigramo sedam, osam utakmica, a sad nemamo nijednu. Treniramo dva puta dnevno, i mislim da niko nije uradio više testiranja nego mi jer smo jako ozbiljan klub.
izvor: EuroBlic i domaći portali
ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Trener Igokee Bajić krivi trenera KKP Šćepanovića za otkazivanje turnira u Sarajevu.

Prvog vikenda oktobra tj. od 2. do 5. oktobra je na programu prvo kolo ABA lige u kojem se sastaju:
Partizan NIS : Borac
Budućnost VOLI : Split
FMP : Koper Primorska
Cedevita Olimpija : Krka
Igokea : Mega Bemax
Zadar : Mornar
Cibona : Crvena zvezda mts
Kompletan kalendar je dostupan na ABA sajtu.
Током седнице коју су одржали чланови Председништва Ђорђије Павићевић (КК Морнар Бар), Жељко Жилавец (КК Задар) и Зоран Тошковић (КК ФМП), низ одлука, изузетно значајних за функционисање регионалног такмичења у наредној сезони а нарочито током пандемије Цовид-19.
- Председништво АБА лиге за 2020/21. Годину формирали су чланови: Зоран Тошковић, председник и два потпредседника Ђорђије Павићевић и Жељко Жилавец.
- Разговарано је о информацијама о разним опцијама играња и потврђен протокол АБА лиге Цовид-19, као и о разним опцијама у случају прекида такмичења и маркетиншких прописа, које су припремили директор Дубравко Кметовић и спортски директор Милија Војиновић
- Усвојене су информације у вези са вансудском нагодбом између АБА лиге јтд и КК Црвена звезда мтс и потврђен став Председништва у вези са реализацијом нагодбе.
- Председништво је подржало све предлоге г. Кметовића и г. Војиновића и изразило велико задовољство због чињенице да су клубови учинили исто на свом састанку 2. септембра 2020.
- Председништво се једногласно сложило да закаже нове заседање што је пре могуће, са циљем да се обезбеди реализација одлука донетих на претходним скупштинама АБА лиге јтд и несметано функционисање АБА лиге.
Председништво АБА лиге јтд
Зоран Тошковић, председник
Ђорђије Павићевић, потпредседник
Жељко Жилавец, потпредседник
- Председништво АБА лиге за 2020/21. Годину формирали су чланови: Зоран Тошковић, председник и два потпредседника Ђорђије Павићевић и Жељко Жилавец.
- Разговарано је о информацијама о разним опцијама играња и потврђен протокол АБА лиге Цовид-19, као и о разним опцијама у случају прекида такмичења и маркетиншких прописа, које су припремили директор Дубравко Кметовић и спортски директор Милија Војиновић
- Усвојене су информације у вези са вансудском нагодбом између АБА лиге јтд и КК Црвена звезда мтс и потврђен став Председништва у вези са реализацијом нагодбе.
- Председништво је подржало све предлоге г. Кметовића и г. Војиновића и изразило велико задовољство због чињенице да су клубови учинили исто на свом састанку 2. септембра 2020.
- Председништво се једногласно сложило да закаже нове заседање што је пре могуће, са циљем да се обезбеди реализација одлука донетих на претходним скупштинама АБА лиге јтд и несметано функционисање АБА лиге.
Председништво АБА лиге јтд
Зоран Тошковић, председник
Ђорђије Павићевић, потпредседник
Жељко Жилавец, потпредседник
- Irriducibili
Uskoro ce i saopštenje KKP, nije danas uopšte bilo idilično na sednici
http://kkpartizan.rs/sr/vest/2819/saops ... icne-firme
non mollare mai
Ako smem da primetim: jebačko saopštenje (konačno).Irriducibili wrote: ↑Wed Sep 02, 2020. 6:30 pmUskoro ce i saopštenje KKP, nije danas uopšte bilo idilično na sednici
Borac iz Banjaluje izgleda igra ABA2 posto Primorska otpada.
- Irriducibili
Pa nervozan, kad treba neko nezavisno telo da odluci o necemu.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Irriducibili
Ako ne istrajemo do kraja u ovome I treba da nastave da nas trpaju.
- Irriducibili
Irr, necemo dozvoliti prenos prava definitivno ako ne ode ovo na sud u Lozanu?