NBA
Moderator: Moderator
Re: NBA
Mi definitivno ne gledamo isti sportGrba wrote: ↑Fri Sep 11, 2020. 2:31 amBiće tragedija ako Roketsi ne daju D'antoniju još jednu šansu da sprovede svoju ideju. Lepo je to zamišljeno, Kovington pun pogodak, PJ Taker i Grin fino nadoknadili Kapelino odsustvo, Gordon radi ono što se od njega očekuje, Harden je Harden ali ko je očekivao da će Vestbruk ovako da podbaci u sistemu koji je stvaran za njega. U regularnom delu sezone je delovalo par puta da zna gde je njegova najjača snaga, ali u PO bas los. Kakve kontre je brat otvarao lejkersima to nijedan njihov bek nije u stanju da izvede
PJ Taker i Grin nisu nikako nadoknadili Kapelu jer je nemoguce da oni donesu Kapeline poene iz reketa niti da iskontrolisu skok,niti da budu rim protector...
U nedostatku zastite obruca,Lebron ima mnogo laganih polaganja a Hou je tek na jednoj pobedi,zamisli kako bi probijao da hodaju po ivici zileta
Davis prelako poentira,nevidjeno lagano,par puta LAL samo predje pola i baci lob pas a ovaj na obrucu
Nema kosarke bez dubine,bez saradnje izmedju 2 linije
D Antoni je sablonski trener koji ne zna da se prilagodi,dovoljno govori njegova bezidejnost u G3 da ozivi Gordona nakon sto je LAL promenio odbranu na njemu
Sto se tice Houstona,putuj igumane ne misli na manastir...Treba da gledam za 10 godina kosarku gde su svi 1,9...zajebi
- Irriducibili
Mentol ce svoju šansu imati, ali suština je da Hjuston nema dovoljno kvaliteta za košarku koju želi da igra. GSW kad je lansirao sb košarku, prštalo je sa svih strana. Ne možeš očekivati da Green ili Tucker rešavaju utakmiceGrba wrote: ↑Fri Sep 11, 2020. 3:40 amPa još jedna šansa pre svega za Vestbruka... mislim, imaju Hardena koga manje više moraš da udvajaš i imaš ekipu koja će maksimalno raširiti - logika kaže da jedan prodor igrač treba sa razvali tu. I oni imaju Vestbruka koji je jedan od najbolnih prodor igrača ali brat je u fazonu poludistanci i distanci... i večeras je ispogadjao solidno u drugom ali mislim da je svega dva puta išao do samog obruča...
non mollare mai
GSW je posebna priča, oni su manje više celi svoju ekipu draftovali, to im otvaralo dosta prostora u kepu, bird rights i sta ti ja znam već, ali u svakom slučaju masterpiece worriorsa. Hjuston je tek sad napravio ovaj potez i on će tek da se nadogradjuju. Grin je na nekom vet minimumu ja mislim, PJ Taker radi sjajan posao (mislim da sam negde video da je AD preko njega poentirao ubbedljivo najmanje). Opšte je poznato da ja ne volim smallball preterano, ali ovo je revolucionarna ideja D'Antonija tako da mu se mora dati podrška.
Čekić bolje izbriši ovo
. Majk D'Antoni šablonski trener a čovek evo sad drugi put menja ovu igru. Sad jbg, što verovatno neće osvojiti, kao što nije ni sa Finiksom to je nepravda u sportu 
To su bre smešne priče, trendove u ligi diktiraju najbolji igrači, da imaš Šeka danas opet bi svaka ekipa imala mrgu pod košem. Tako da visoki će morati da se usavršavaju, neće biti dovoljno da budeš samo grdosija, moraš da budeš eksplozivan da završavaš u sekundi ili da znaš da podeliš pas na vreme itd.
Čekić bolje izbriši ovo
To su bre smešne priče, trendove u ligi diktiraju najbolji igrači, da imaš Šeka danas opet bi svaka ekipa imala mrgu pod košem. Tako da visoki će morati da se usavršavaju, neće biti dovoljno da budeš samo grdosija, moraš da budeš eksplozivan da završavaš u sekundi ili da znaš da podeliš pas na vreme itd.
- Irriducibili
Za razliku od tebe, ja volim brzu, sb košarku, tako da mi je vrlo blisko to što Hjuston igra. Ali sam konstatovao da je problem u kvalitetu. Tucker jeste iznenadio Obrvu u prvom meču, ali tu se priča završila, posle ih je trpao na svakom meču. Plus što Hjuston nema ni zaštitu obruča. S druge strane i ofanzivno su predvidivi. Harden se udvaja, Mentol čuva sa razdaljine od 2m, u reketu su bezopasni i svaki protivnik ce oberučke prihvatiti da im Tucker ostane sam na šutu. Da bi imali šansu na najvišem nivou, morali bi imati znatno brže i svestranije igrače nego što su Green i Tucker, a iskreno ne vidim koga bi mogli dovesti
non mollare mai
Bio sam blag,smece od trenera...Katastrofalno vodi mec,uzasne rotacije,isprogramirane unapred,u par sekundi pogadjas izmene..Ne zasluzuje da bude trener na tom nivou...Grba wrote: ↑Fri Sep 11, 2020. 9:54 pm
Čekić bolje izbriši ovo. Majk D'Antoni šablonski trener a čovek evo sad drugi put menja ovu igru. Sad jbg, što verovatno neće osvojiti, kao što nije ni sa Finiksom to je nepravda u sportu
- Irriducibili
Ne samo da se nece nastaviti DA era, vec mi deluje da ce i sam Harden tražiti trejd
non mollare mai
- Irriducibili
- Tajler Darden
Sme li ovako?
Klasa iznad cirkuzanata Embida, KAT-a, nekada Kazinsa...
Klasa iznad cirkuzanata Embida, KAT-a, nekada Kazinsa...
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Jokic je nakbolji centar u NBA....da imaju ozbiljniju cetvorku. I neku rezervu koja moze da pokrije pozicije 4-5 mogli bi i sa ovim sastavom da konkurisu za prsten..ovako tesko..mada su napravili istorijuuovom plek-ofu.dva puta se vratili iz 1:3 iA Jokic prvi put u istoriji tripl-dabl u sedmoj utakmici vec u trecoj cetvrtini..
-
Hiro Onoda
Jokic radi stvari koje u istoriji NBA nije uradila ni vecina clanova Kuce Slavnih a kamoli ovi klovnovi sto sad igraju.Vecini igraca statistika u PO ide nanize njemu je otisla navise i to u svakoj kategoriji,nevjerovatno.
- Irriducibili