ABA liga
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: ABA liga
Definitivno, čega se uostalom plaše u Čovicevim klubovima, ukoliko su sigurni da ne postoji sukob interesa?
non mollare mai
Pa ja sam siguran da mi imamo neki dobar dokaz pored onih za koje vec svi znamo... Samo nisam siguran u mogucnost nasu da istjeramo do kraja ovo. Vidjecemo.
Pa jasno je da je sukob interesa. To samo ne vidi onaj ko nece da vidi. Zato se i plasi.Irriducibili wrote: ↑Fri Sep 11, 2020. 6:56 pmDefinitivno, čega se uostalom plaše u Čovicevim klubovima, ukoliko su sigurni da ne postoji sukob interesa?
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Radena14th
Napisah i na tnjiteru, govorimo o jednoj o najjačih evropskih liga i regularnosti iste, ne govorimo o nekom Miki Maus takmičenju, i treba da rešava Lozana sve sporove da bi se vratila kolika tolika regularnost takmičenja, ne bi mogle da se zataškavaju svinjarije od igle do lokomotive.CikaZika wrote: ↑Fri Sep 11, 2020. 7:46 pmPa jasno je da je sukob interesa. To samo ne vidi onaj ko nece da vidi. Zato se i plasi.Irriducibili wrote: ↑Fri Sep 11, 2020. 6:56 pmDefinitivno, čega se uostalom plaše u Čovicevim klubovima, ukoliko su sigurni da ne postoji sukob interesa?
Ovo postaje cirkus sa Primorskom
Odlican posao za Podgoricane, meni bio jedan od favorita da zameni Noka.
Ne znam da li Steva pise ovde na forumu, njegova informacija sa Avangarde
Mangkok Mathiang iz Cedevite slomio nogu na 2 mesta i vrlo verovatno završio sezonu.
Malopre citam na SK, uzas. Opasna povreda i gotovo cela sezona zavrsena.
Dva potpisa na Jadranskoj obali danas
- Tajler Darden
Mornar uleteo u EK... Pročitah jutros, jedino ako se nije nešto promenilo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Ima i zvanicna vest na sajtu EK
https://www.eurocupbasketball.com/euroc ... ys-eurocup
Idu u grupu gde je bio Makabi Rison pa ce biti u istoj grupi gde je i Buducnost, da su ih pozvali na pocetku i pre zreba onda bi se gledalo da ne budu u grupama gde su Partizan, Buducnost i Cedevita-Olimpija.
https://www.eurocupbasketball.com/euroc ... ys-eurocup
Idu u grupu gde je bio Makabi Rison pa ce biti u istoj grupi gde je i Buducnost, da su ih pozvali na pocetku i pre zreba onda bi se gledalo da ne budu u grupama gde su Partizan, Buducnost i Cedevita-Olimpija.
Sta mislite o Zadru ove sezone imace sa ovim poslednjim Karterom 6 stranaaca
znaci doveli su 4 amerikanca, Bursaca, Darka Planinica
Ostao im onaj Muhamed, SIriscevic, Mavra, Vukovic, Junakovic, Gilbert.... jos Mrsic na klupi steta sto nema navijaca zajebano bi ih bilo dobiti
Ostao im onaj Muhamed, SIriscevic, Mavra, Vukovic, Junakovic, Gilbert.... jos Mrsic na klupi steta sto nema navijaca zajebano bi ih bilo dobiti