Razlikovalo se to da smo mi fizički toliko jadno izgledali u 60om minutu da je to prosto neverovatno, razlikovalo se to da mi i dalje imamo, posle 3 godine, istog levog beka, priučenog desnog beka, kilo i po napadača od kojih nijedan ne valja, razlikovalo se to da i dalje nema mesta za Gavrića, Nikolića, Erakovića, Radulovića. Kao što rekoh, rešavali smo sve na individualni kvalitet, nikakav sistem ne postoji, Kanga i Katai overavaju loptu 116 puta ako treba, nema trčanja u oba pravca. Mrzi me da tražim i da pravim skrinšot nekoliko situacija kada napadamo sa 5 igrača, 4 stoje u liniji sa njihovm odbrambenim i niti jedan da napravi ukrštanje, da pokušaju kretanjem da naprave višak i onda taj 5. kod kog je lopta vrati nazad ili na bok ili nerezonski šut. Neverovatno je da mi za 3 godine učestvovanja u Evropi nismo napredovali ni za jotu, da nismo konsolidovali finansije i prestali sa kombinama u dovođenju igrača.B13 wrote: ↑Thu Sep 17, 2020. 9:52 pmMonogamija, preteruješ. Nije mi jasno šta se ova utakmica razlikovala od bilo koje Milojevićeve u Evropi? 120 minuta ničega. Jedina razlika je što juče niste prošli penal seriju, dok ste vamo redovno prolazili. Štaviše, zrelije ste šanse juče imali nego protiv neke Trnave ranije, npr.
Mene je ovo ispadanje samo izazvalo, kuva ovo u meni već odavno, bolno je da ništa nismo iskoristili iz 3 odlične godine