KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Čekićar

Re: KK Partizan 2020/21

Post by Čekićar » Mon Sep 21, 2020. 4:16 pm

Irriducibili wrote:
Sun Sep 20, 2020. 3:26 am

Totalno napadački impotentan tim, sa kamenom spoljnom linijom i tri istovetna centra upitnog kvaliteta
Mika i Mosley nemaju dodirnih tacaka,istovetni???

Jedini razuman razlog zasto se nisu opredelili za Terija jeste sto su on i Mosley copy paste,isti profil igraca...Moze se polemisati ko sta bolje radi,po meni Terry bolje zavrsava,ali su isti profil centra...ali bez obzira da imam 10 takvih igraca uvek bih pre uzeo i jedanaestog takvog nego daleko nekvalitetnijeg igraca drugih karakteristika...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Sep 22, 2020. 12:41 am

Istovetni u smislu da su isključivo p'n'r igrači, potpuno bezopasni sa distance. Kad nam budu suzili odbranu i napunili reket, mi cemo uraditi šta?

A sezona pred nama ce najbolje pokazati ko je bolja investicija, Terry ili Mika. Ja nemam dilemu, ali neka za sada to ostane kao pitanje mog ukusa
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Tue Sep 22, 2020. 11:07 am

ne ocekujes valjda da Ostoja sam bira pojacanja? naravno da ce da prepusti sportskom sektoru.. pa ni PSD koji je X puta kvalifikovaniji, nije birao umesto Duleta nista.. imaju odredjen budzet i sportski sektor bira..

Ostoja treba samo da ne laze u vezi duga i objasni kako je dug zapravo i pored svih para koje su usle veci nego onaj koji je zatekao i sta planira da uradi da na kraju ove Covid krize ne bude jos veci..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Sep 22, 2020. 12:11 pm

PSD se nije mešao ni u to koliku ce platu sebi DV da odredi, tako da ti to nije reper. Igrači zaista jesu u domenu sportskog sektora, pod uslovom da rade svoj posao kako treba. A ne rade. I zbog toga odgovornost snosi njihov pretpostavljeni

Što se duga tiče, njega je vec nasledio, meni je zadovoljavajuce da nije uvecan, imajuci u vidu šta je sve placano u medjuvremenu. Naš problem u ovom trenutku je na terenu, a ne u kasi
non mollare mai

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Tue Sep 22, 2020. 12:13 pm

Pa i objsanio je. Spor sa bankom ulazi u dug iako cemo ga verovatno dobiti, najveci sponzorski ugovori naplaceni u januaru i ne ulaze u izvestaj. To je nekih 4.5 miliona onda, od cega je dobar deo poreski dug koji vracamo po reprogramu i ukoliko se to bude postovalo nije toliko losa situacija. Interesantno je takodje da smo za 75 godina napravili manji dug nego mutant za 9.

Houdini

Post by Houdini » Tue Sep 22, 2020. 12:23 pm

@Irr
DV je zaradio svaki cent, a verovatno je imao manju platu od namazanog zabara..

Scepa je dosao pre mesec dana, tako da se o njemu ne moze jos raspravljati.. sa druge strane Loncar je imao niz promasaja prosle godine, tako da sto se njega tice moze biti da si u pravu.

@Tommen
i ja cu imati trojku sa mojom zenom i Viki Odintsovom, samo jos da ubedim Viki, al to je formalnost :D

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Tue Sep 22, 2020. 12:33 pm

Vise verujem u prezidenta nego u tu trojku :D

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Sep 22, 2020. 2:06 pm

Irriducibili wrote:
Tue Sep 22, 2020. 12:41 am
Istovetni u smislu da su isključivo p'n'r igrači, potpuno bezopasni sa distance. Kad nam budu suzili odbranu i napunili reket, mi cemo uraditi šta?
Zajednicko im je da nemaju sut,ne donose sirinu ali nisu istovetni :good:

MMM

Post by MMM » Tue Sep 22, 2020. 2:12 pm

Ima kod Packeta rekreativna liga pa mozete da se prijavite da pucate trojke.

Mislim da ce ekipa biti dobro uspanovna, jeste da Scepa nema mnogo iskustva ali treba graditi i trenera. Od svih domacih dostupnih on je najbolje resenje bio i bpokazace se kao vrlo dobar prvi trener dok je kod nas.

dacolik

Post by dacolik » Tue Sep 22, 2020. 3:22 pm

Tommen wrote:
Tue Sep 22, 2020. 12:13 pm
Pa i objsanio je. Spor sa bankom ulazi u dug iako cemo ga verovatno dobiti, najveci sponzorski ugovori naplaceni u januaru i ne ulaze u izvestaj. To je nekih 4.5 miliona onda, od cega je dobar deo poreski dug koji vracamo po reprogramu i ukoliko se to bude postovalo nije toliko losa situacija. Interesantno je takodje da smo za 75 godina napravili manji dug nego mutant za 9.
Ali nikad Ostojice svoje.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Sep 22, 2020. 5:14 pm

Houdini wrote:
Tue Sep 22, 2020. 12:23 pm
@Irr
DV je zaradio svaki cent, a verovatno je imao manju platu od namazanog zabara..

Scepa je dosao pre mesec dana, tako da se o njemu ne moze jos raspravljati.. sa druge strane Loncar je imao niz promasaja prosle godine, tako da sto se njega tice moze biti da si u pravu.
To je tvoje razmišljanje, u rangu fudbalskog prezimljavanja u Evropi. Razlika je što je u košarci Partizan evropski gigant, bivši osvajač EL i nije mu reper da bude prvi u selu

Nije on tu od juče, a da se ne bi mogli izvuci zaključci. Meni je izbor igrača dovoljno rekao, kao i ideja da krije tim i igru od navijača. Uskoro ce ipak morati da se pokaže

@Medved

Ima u Rakovici kamenolom, pa mogu tamo da treniraju, uz aktivno učešce svih ljubitelja hrkljuš košarke. Naravno, ako Šcepa dozvoli, da ga ne bi skautirali. Moderna košarka se zasniva na šutu spolja, svake godine raste % uzetih šuteva za tri poena. Ne sporim pravo da neko pati za kamenim dobom i čuvenom igrom po dubini, ali ne mora baš KKP biti dinosaurus
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Wed Sep 23, 2020. 7:10 am

Irriducibili wrote:
Tue Sep 22, 2020. 5:14 pm
To je tvoje razmišljanje, u rangu fudbalskog prezimljavanja u Evropi. Razlika je što je u košarci Partizan evropski gigant, bivši osvajač EL i nije mu reper da bude prvi u selu

Nije on tu od juče, a da se ne bi mogli izvuci zaključci. Meni je izbor igrača dovoljno rekao, kao i ideja da krije tim i igru od navijača. Uskoro ce ipak morati da se pokaže
pod Duletom je najmanja stvar te titule u nasoj i regionalnoj ligi.. mi smo igrali ozbiljne plejof serije u EL, igrali f4.. eto Zvezda i Coki sa svim guranjima drzave i svim prosutim parama imaju jedan top 8..

iskreno odgledao sam jedno 3-4 utakmice u poslednje dve godine Partizana, pa ne mogu nesto dublje da udjem u problematiku Scepa i Loncara, samo sam skapirao ono sto sam procitao da je bilo promasaja Loncara prosle sezone..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Sep 23, 2020. 1:56 pm

Ko je usrao F4 kao apsolutni favorit, sa najjačim timom u istoriji Partizana? Kome je trebala večnost da prodje prvu fazu EL? Pariz jeste veliki uspeh, ali ne zaboravimo da je taj tim formiran tako što su mu prve opcije otpale i da smo na F4 otišli zahvaljujuci Žocu jer ništa nije zavisilo od nas. No, neka njega neka se druži sa Ostojom, kada mu obaveze u gigantu iz Kluža to dozvole

Nisi jedini koji pametuje ne gledajuci utakmice, izgubivši privilegiju gledanja izvesnog Boža i Edija, košarka i KKP su prestali da vam budu zanimljivi. Kako god, prošlu sezonu sam arhivirao, akcenat mi je na ovosezonskoj selekciji tima, kojom sam prilično nezadovoljan. Bojim se da ce se brzo pokazati i zašto
non mollare mai

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Wed Sep 23, 2020. 11:23 pm

Jeli istina da smo opet dobili BAT?

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Sep 24, 2020. 12:26 am

Nema razloga za brigu po tom pitanju
non mollare mai

Locked