FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Houdini

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Houdini » Sun Sep 20, 2020. 10:43 pm

Koliko je teško igrati svako kolo protiv maksimalno motivisanog protivnika..

Penal sumnjiv, pre da nije bio, ali zato poništen čist gol..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Sep 20, 2020. 11:02 pm

Teško je igrati kad si prinudjen da tih nekoliko fubalera koje imaš, odmaraš za evropsku utakmicu. Nema to toliko veze sa motivisanošcu livadara, koliko sa nedostatkom kvaliteta, koji bi nam omogucio da ih rutiniramo
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Mon Sep 21, 2020. 7:54 am

istina, treba jedno 5-6 igraca, sto u prvih 11, sto na klupi.. no to je nesto sto je problem od kad znam za Partizan.. nijedna uprava nije htela da radi u korist Partizana, vec samo u svoju.. jos su Zeka/Bjeka i najbolji bili, makar bi stadion napravili, da nije bilo nekih iznad njih..

problem je sto smo mi juce krv propisali da pobedimo, a neko nece, vec ce da se proseta lagano sa par golova, u zavisnosti koliko treba da se digne samopouzdanje..

mislim eto Real prvo pa musko juce, dunuli odmah od Sosijedada.. ali je fora sto ce i Barsa i Atletiko da se namuce da pobede tog Sosijedada, pa taj kiks i nije toliki problem.. u nekim drugim ligama bi vec bili na poraz od kraja borbe za titulu..

Viduka

Post by Viduka » Mon Sep 21, 2020. 7:41 pm

Houdini wrote:
Sun Sep 20, 2020. 6:27 pm
@Viduka
Dobro, šta su po tebi realni ciljevi za Stanojevića?

Što se Đumija tiče, sigurno je imao neki uticaj, ali o njemu se govori kao da je Zidan ili Klop lično, a ne trener koji već ima karijeru koja traje 30 godina i sve bez nekih većih uspeha..

Što se Sava tiče on je tek na početku i videćemo da li će pokušati da ostane u trenerskom poslu ili će opet da filozofira. Moje mišljenje je da može da prođe negde u Engleskoj ili Španiji, gde će pre svega biti menadžer. Srbija nije merodavna, ni ako imaš rezultat ni ako nemaš, jer je i jedno i drugo povezano sa nekim drugim stvarima..
Realni ciljevi za ovu sezonu jesu promena mentaliteta ekipe i formiranje oksonice za sledecu. Ponavljam se po 100x, Partizan je sampionska ekipa. Takav mora da bude i mentalitet ekipe, kao i ponasanje igraca. Ne moze da se dozvoli da ti gubis od Novog Pazara 3:2! To ne sme da postane realnost! Sve vise slusam i citam kako je to "normalno". E pa nije normalno, ne za Partizan i ne u ovoj ligi. Takodje, uhvatila je maha i krilatica " Ma samo da mi u Evropi...". Pilicarsko razmisljanje! Kojoj Evropi? Od sledece sezone smo u Ligi Konfederacija. Nizerazredni protivnici, namesto para ima da nas placaju bonovima za benzin, a naravno, cak ni u toj Miki Maus ligi nemamo zagarantovano mesto, nego kroz kvalifikacije... To sve mora da se menja. Leprsav fudbal bez rezultata je beznacajan. Lep fudbal moze da bude nadogradnja na fudbal koji ostvaruje rezultate, ne da bude dovoljan sam po sebi. Da ne duzim...
Sto se tice Sava, ja ne verujem u njegove trenerske sposobnosti i ne ocekujem da napravi neku veliku karijeru. Naravno, zelim mu svu srecu i da me demantuje, posto bi to bilo dobro za Srpski fudbal u globalu.

Houdini

Post by Houdini » Mon Sep 21, 2020. 8:28 pm

Viduka wrote:
Mon Sep 21, 2020. 7:41 pm
Realni ciljevi za ovu sezonu jesu promena mentaliteta ekipe i formiranje oksonice za sledecu.
mi kao da smo prosle sezone bili 10 u ligi, a ispali od nekog Samroka u prvom kolu, pa da se menja neki mentalitet i okosnica..

drugim recima Stanojevic moze da ima kakve hoce rezultate, al da nam za dve najvise tri godine bude bolje..

Brižni-ponovo napada

Post by Brižni-ponovo napada » Mon Sep 21, 2020. 11:56 pm

Viduka wrote:
Realni ciljevi za ovu sezonu jesu promena mentaliteta ekipe i formiranje oksonice za sledecu.
Imam osjećaj kao da ovo slušam 3 godine :D
Da se ne lažemo, ova ekipa ove sezone izgleda kao kanturina.
Ako se nešto ne promijeni na taktičkom i psihičkom planu, Šarloa će nas rutinirati.
Neozbiljno djelujemo, mučimo se protiv raznih Čajetina i Sfintula....
Ništa nama nisu cigani više krivi nego ova uprava.

Ali, to nije sve!
Još jedno saopštenje i sa problemima Partizana će biti završeno!
Pusti,pusti da te Mozli

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Sep 22, 2020. 12:28 am

Houdini wrote:
Mon Sep 21, 2020. 8:28 pm
mi kao da smo prosle sezone bili 10 u ligi, a ispali od nekog Samroka u prvom kolu, pa da se menja neki mentalitet i okosnica..

drugim recima Stanojevic moze da ima kakve hoce rezultate, al da nam za dve najvise tri godine bude bolje..
A na kom smo mestu završili ultra kvalitetnu njiva-livada ligu i sa koliko bodova zaostatka? Šta smo to epohalno uradili u evropskom takmičenju, koje ce nam posle LŠ, takodje postati nedostižno vec od naredne sezone? Ti kao da si bio zamrznut prethodnih godina, pa si propustio sve bruke koje smo.doživeli

Sve i kad bi hteo, teško je zamisliti da bi Stanojevic mogao da ima gore rezultate od prethodnika, koji su se od titule opraštali još u sezoni kupanja
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Tue Sep 22, 2020. 8:47 am

Savo je recimo od Batice nasledio peto mesto bese i ispadanje u sezoni kupanja, a sad se stvara atmosfera da je Stanojevic zatekao jos gore stanje.. pa ako ne uspe da napravi neki rezultat, bice los tim, dajte mu vremena, ako udje u grupe, sto bas moras da budes Bat Djora da ne udjes, bice carobnjak..

ja se iskreno nadam da ce Stanojevic biti bolji od prethodnika, verovatno hoce, jer ocigledno da jedino sto zna je da pliva u romingu.. samo je problem sto ni on bez uprave ne moze nista, dokle god oni u Novi Sad i Cajetinu idu na izlet, a mi pisamo krv, moze da nas trenira i Klop dzaba nam..

jedino gde je uprava uspesnija je pisanje saopstenja, al slaba vajda od toga..

Viduka

Post by Viduka » Tue Sep 22, 2020. 5:21 pm

Brižni-ponovo napada wrote:
Mon Sep 21, 2020. 11:56 pm
Viduka wrote:
Imam osjećaj kao da ovo slušam 3 godine :D
Da se ne lažemo, ova ekipa ove sezone izgleda kao kanturina.
Ako se nešto ne promijeni na taktičkom i psihičkom planu, Šarloa će nas rutinirati.
Neozbiljno djelujemo, mučimo se protiv raznih Čajetina i Sfintula....
Ništa nama nisu cigani više krivi nego ova uprava.

Ali, to nije sve!
Još jedno saopštenje i sa problemima Partizana će biti završeno!
Slusas i duze. Sta da se radi, kada su nas vodili slepci? Mozda izgledamo neozbiljno i kao kanturina, mozda se mucimo protiv slbih ekipa, ali ih dobijemo! Sto nije bio slucaj kod prethodnika. Opet ponavljam, Sarloa ce biti prvi protivnik od dolaska Stanojevica koji nece parkirati autobus i tu cemo videti da li ova ekipa moze da igra i leprsav fudbal.
Houdini wrote:
Tue Sep 22, 2020. 8:47 am
Savo je recimo od Batice nasledio peto mesto bese i ispadanje u sezoni kupanja, a sad se stvara atmosfera da je Stanojevic zatekao jos gore stanje.. pa ako ne uspe da napravi neki rezultat, bice los tim, dajte mu vremena, ako udje u grupe, sto bas moras da budes Bat Djora da ne udjes, bice carobnjak..

ja se iskreno nadam da ce Stanojevic biti bolji od prethodnika, verovatno hoce, jer ocigledno da jedino sto zna je da pliva u romingu.. samo je problem sto ni on bez uprave ne moze nista, dokle god oni u Novi Sad i Cajetinu idu na izlet, a mi pisamo krv, moze da nas trenira i Klop dzaba nam..

jedino gde je uprava uspesnija je pisanje saopstenja, al slaba vajda od toga..
Koliko je Savo osvojio titula? Koliko puta nas je Savo uveo u LS? U romingu? Bljutave ciganske fore...

Houdini

Post by Houdini » Tue Sep 22, 2020. 5:55 pm

Prvo mani me sa tim bljutave ciganske fore, ako hoćeš da polemišemo malo iskuliraj i napiši šta je Stanojević uradio posle Partizana pa da ja kažem dobro grešim nije roming. Ako nećeš da se ispreskačemo i ćao..

Uveo nas u LŠ, ispao od Šamroka. I jedan i drugi mu ostaju zapisani u karijeri. Savo nas nije doveo do titule, ali su uslovi potpuno drugačiji. Tada smo išli protiv Lukića i Vesića, a sada protiv potpuno drugačije ale..

medjutim

Post by medjutim » Tue Sep 22, 2020. 7:27 pm

Houdini wrote:
Sun Sep 20, 2020. 12:59 am
Savo je sa istim timom (jedna promena Pavlović - Banjak) bio na korak od prezimljavanja.. Stanojević samo treba da ne pokvari ništa, toliko je valjda sposoban.. A ako se tim pojača još, onda je logično da moramo biti i bolji..
Nije logično, ni blizu.

Promenjen je i Bambi, a nismo doveli boljeg od njega.
Promenjen je i Miletić, došao je igrač trenutno bolji od njega, ali lošiji od jesenjeg Miletića.

Dubina lanjske ekipe je bila takva da je u ključnom momentu ključne utakmice na teren otišao Vujačić, a da smo u nedostatku desnog beka igrali s dva leva. I to ni danas nismo rešili.

To što je prošlogodišnji tim mogao u par navrata da odigra vrhunskih 45-60 minuta je bio maksimum ekipe, a ne nešto uobičajeno. I to nismo ponovili od onda.

Stanojević ne da ne treba samo da ne pokvari, jer nije nasledio ekipu u naponu snage, nego ima da rodi mečku da izvuče ekipu iz kanala i da vrati tim u prošlogodišnje stanje; pritom ima ekipu koja se prilično ne uklapa u njegove zahteve i shvatanja fudbala, koja nema poverenja u sebe. Zato je i počeo tako što je zatvorio odbranu toliko da slabiji protivnici ne upute šut na gol, što na prvu izgleda kao čista dekadencija, ali je neophodan i očekivan korak za ekipu koju je upropastilo primanje po 3 gola od amatera, a ne manjak kvaliteta u napadu.

A dosad niti je dobio neko pojačanje (osim Miljkovića koji je sedeo i čekao da ga neko dovede) niti ima vremena da pravi revoluciju. A opet će biti označen kao krivac ako odigramo ružno i izgubimo.

Jebena pozicija.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Sep 22, 2020. 7:37 pm

Sve rečeno, zapravo nacrtano....

Samo da još zaljubljenik u Sava shvati da sa istim ništa nismo dobili, još manje osvojili, osim što smo jedno vreme igrali lep fudbal, koji se opet ni na koji način nije odrazio na rezultat, naprotiv
non mollare mai

Viduka

Post by Viduka » Tue Sep 22, 2020. 8:41 pm

Houdini wrote:
Tue Sep 22, 2020. 5:55 pm
Prvo mani me sa tim bljutave ciganske fore, ako hoćeš da polemišemo malo iskuliraj i napiši šta je Stanojević uradio posle Partizana pa da ja kažem dobro grešim nije roming. Ako nećeš da se ispreskačemo i ćao..

Uveo nas u LŠ, ispao od Šamroka. I jedan i drugi mu ostaju zapisani u karijeri. Savo nas nije doveo do titule, ali su uslovi potpuno drugačiji. Tada smo išli protiv Lukića i Vesića, a sada protiv potpuno drugačije ale..
Cemu potreba za frazom "roming"? Covek koji je to izgovorio je najvece zlo srpskog sporta i neprijatelj Partizana. Sramota je da svako ko navija za Partizan ima potrebu da takvu frazu koristi. Zato i reakcija.

To sta je Stanojevic uradio van Partizana je nevazno. Vazno je sta je uradio u Partizanu. A to su 2 titule i LS. Pricas o "drugacijim alama"...Ok, da li to opravdava -14 na kraju sezone? Naravno, uvek je neko drugi kriv. Poraz od Novog Pazara je krivica Zvezde i Vucica? Mislim, Novopazarska velesila od tima koji je proslu sezonu zavrsio kao treci u Premier ligi, a ne kao desetoplasirani tim druge lige Srbije. Zli Vucic je organizovao gubitak kupa na penale? Gubitak kupa koji je direktno gurnuo Vojvodinu u trece kolo kvalifikacija za LE, dok smo mi morali da se mucimo od prvog kola. Vreme koje je moglo biti iskoristeno za uigravanje ekipe, za odmor pojedinaca koji su imali reprezentativne obaveze...Ali, koga boli k za rezultate, vazno je da smo igrali lep fudbal.

Houdini

Post by Houdini » Wed Sep 23, 2020. 7:29 am

medjutim wrote:
Tue Sep 22, 2020. 7:27 pm
A dosad niti je dobio neko pojačanje (osim Miljkovića koji je sedeo i čekao da ga neko dovede) niti ima vremena da pravi revoluciju. A opet će biti označen kao krivac ako odigramo ružno i izgubimo.

Jebena pozicija.
naprotiv, prvi krivac je vec oznacen Savo, eto i ti i Irr tvrdite da je ovo zapravo odron od tima, koji jedino sto je uspeo da odigra par poluvremena prosle sezone.. zatim sledi uprava koja nije dovela Tozu, Dzigija, Jojica.. pa onda Djukic verovatno.. mozda i Pera Bozic na kraju, ko ce ga znati..
Viduka wrote:
Tue Sep 22, 2020. 8:41 pm
Cemu potreba za frazom "roming"? Covek koji je to izgovorio je najvece zlo srpskog sporta i neprijatelj Partizana. Sramota je da svako ko navija za Partizan ima potrebu da takvu frazu koristi. Zato i reakcija.

To sta je Stanojevic uradio van Partizana je nevazno. Vazno je sta je uradio u Partizanu. A to su 2 titule i LS. Pricas o "drugacijim alama"...Ok, da li to opravdava -14 na kraju sezone? Naravno, uvek je neko drugi kriv. Poraz od Novog Pazara je krivica Zvezde i Vucica? Mislim, Novopazarska velesila od tima koji je proslu sezonu zavrsio kao treci u Premier ligi, a ne kao desetoplasirani tim druge lige Srbije. Zli Vucic je organizovao gubitak kupa na penale? Gubitak kupa koji je direktno gurnuo Vojvodinu u trece kolo kvalifikacija za LE, dok smo mi morali da se mucimo od prvog kola. Vreme koje je moglo biti iskoristeno za uigravanje ekipe, za odmor pojedinaca koji su imali reprezentativne obaveze...Ali, koga boli k za rezultate, vazno je da smo igrali lep fudbal.
dobro ajde necu da koristim izraz roming, mada jeste dobar.. ajde onda trener koji jedini uspeh u karijeri ima sa Partizanom, a gde god drugo da je bio je fejlovao.. ja iskreno sumnjam u njegove kvalitete, jer i kad je bio u Partizanu, prve sezone smo osvojili duplu krunu, tako sto je Vesic smenio trenera koji je bio prvi i koji bi veovatno uzeo titulu te godine.. onda se desio Anderleht, pa na krilima toga opet titula, a onda se desio Samrok i pad.. kao sto je zasluzan za Anderleht, tako mu i Samrok ide na dusu..

sto se tice Pazara oni su trenutno sredina tabele, videcemo da li ce ispasti, Vojvodina je treca, oba meca smo igrali na strani.. a recimo samo pogledaj od koga je prosle godine gubio Inter.. Bolonja, Kaljari, Lece, Fiorentina, Parma i to sve kuci, na svom stadionu dok imas sansu za titulu.. onda bi Konte trebao da leti vec u januaru naglavacke..

no da vise ne davim, ja sam misljenja da cemo pod Stanojevicem imati vise bodova u nasoj ligi, verovatno ce i fokus biti veci na nasu ligu.. ali i pored toga ako ne bude nesto dramaticno u Zvezdi ne vidim kako mozemo do titule.. ili njihov unutrasnji kolaps ili da nasa uprava konacno pocne nesto da radi, makar polovinu onoga sto Terzic odradi svojim trenerima.. jer Zvezda van derbija gubi 5-6 bodova u proseku, a sa tim je nemoguce takmiciti se..

Viduka

Post by Viduka » Wed Sep 23, 2020. 12:21 pm

@Houdini

Pred pocetak sezone titula je i bila cilj. Bar je tako Savo pricao. Onda se desi NP, pa Vojvodina i adio. Kakava god da je situacija u ligi, klubu...Partizan ne sme da prima 3 gola od NP. Prosto ne sme. Na twitteru, a i ovde se neki ljudi "kace" za rezultate u Evropi. Koje rezultate? Sta nam je to konkretno donelo? Para nemamo, od naredne sezone kako stvari stoje idemo u 3 esalon Evropskog fudbala(JAKO BITNA STVAR), ako se ne desi cudo, pa nekako dodjemo do titule. Drugim recima, od Evrope krompir. Naravno nije za to kriv Savo, niti igraci, ali opet...Savo je prihvatio posao u Partizanu i trebao je da bude svestan sta je prioritet. Kao "dete Partizana" morao je da gleda dugorocno i da radi u intersu kluba, ne uprave i ne svoje guzice. On to nije uradio, nego je sebe proglasio PL trenerom, Partizan je po njemu mogao da igra u toj istoj ligi... i onda se desi NP, Vojvodinax3 i eto tebe gde gadjas sudiju flasom, sutiras mikrofon, pricas kako neces da cutis( :lol: ), dajes ostavku i sto je najgore ostavljas tim u kanalu. Pritom, ni jedan trener nije dobio novca za pojacanja, koliko je dobio Savo. Ni jedan. Kada se pogleda ostvareno i igracki kadar, isti k**** da li igra Miljkon ili prime Dani Alves. Trofeja nema, para nema, buducnost nije bas ruzicasta...

Post Reply