Tako je,ne mozemo sa sigurnoscu tvrditi i uperiti prst u jednog igraca jer ne znamo sta je bio dogovor...Mozemo samo da bacimo analizu sto smo i uradiliNemanjic wrote: ↑Mon Sep 21, 2020. 4:50 pmSlicna prica je bila i kad je OG dao onu trojku Bostonu.Nema veze sto nema bloka ako je dogovor da se sve,ali bas sve preuzima,kao neka vrsta zone.Meni je to sto je Plamli nesto pokazivao Grentu nateralo da pomislim da je dogovor bio i da se utrcavanje preuzima.A mozda i ovo drvo samo od sebe trazilo preuzimanje,ko ce ga znati.
NBA
Moderator: Moderator
Re: NBA
- Irriducibili
O kom preuzimanju vi pišete, kada ni najave bloka nije bilo? Tele ni ne gleda svog igrača, vec se pravo lepi uz Granta i LeBrona, iz samo njemu znanih razloga. Druga stvar, ako je vec morao biti u igri, zašto on nije bio na čeonoj liniji, a Jokic spolja?
non mollare mai
Kada je malo vremena do kraja svaki trener ce traziti da se preuzimaju i utrcavanja,protrcavanja,sve se preuzima bez obzira da li ima blokova ili ne...Irriducibili wrote: ↑Tue Sep 22, 2020. 12:35 amO kom preuzimanju vi pišete, kada ni najave bloka nije bilo? Tele ni ne gleda svog igrača, vec se pravo lepi uz Granta i LeBrona, iz samo njemu znanih razloga. Druga stvar, ako je vec morao biti u igri, zašto on nije bio na čeonoj liniji, a Jokic spolja?
Sta ce Jokic spolja?..Covek ne moze svoju senku da isprati...
I Jokic i Plamli na klupu....Bol na ceonoj,Grant na Dejvisu i Millsap na Lebronu...iz mog ugla naravno...
Ne moze nikad nista sa sigurnoscu da se tvrdi ali iz mog ugla najracionalnije resenje...Mislim sta ce ti dve petice na terenu na 2 sekunde do kraja kada sve sto treba jeste da preuzmes sve zivo,nema vremena da se eksploatise neki MM...
- Irriducibili
Zašto bi preuzimao i pravio eventualni mismatch, ako se ništa ne dešava? U konkretnoj situaciji apsolutno nijedan razlog za preuzimanje nije postojapČekićar wrote: ↑Tue Sep 22, 2020. 2:04 pmKada je malo vremena do kraja svaki trener ce traziti da se preuzimaju i utrcavanja,protrcavanja,sve se preuzima bez obzira da li ima blokova ili ne...
Sta ce Jokic spolja?..Covek ne moze svoju senku da isprati...
I Jokic i Plamli na klupu....Bol na ceonoj,Grant na Dejvisu i Millsap na Lebronu...iz mog ugla naravno...
Mislio sam na petorku koju je izveo, tu mi je logičnije da Jokic bude spolja. U načelu se slažem da je moglo bez obojice, mada bi se tu otvorila opasnost da Davis primi loptu blizu koša
non mollare mai
Neverovatan PO igraju i Dzamal i Jokara,jos ako dadamo na to da su im neki od bitnih saigraca jako limitirani,sto u odbrani,sto u napadu.
- Irriducibili
LBJ odigrao maestralnu utakmicu, izmučeni i ispovredjivani Denver, sa malim fondom igrača i problematičnim sudjenjem nije mogao više. Ko god da im dodje u finalu, LAL ce imati puno više problema
non mollare mai
-
Hiro Onoda
Lejkersi moraju da biti sampioni ove sezone ocigledno je koliko se navlaci za njih.Neka zahvale Kobiju sto je poginuo.
- Irriducibili
Ovo što su napravili Spoelstra i Riley je umetnost
Čitav niz igrača ispod radara, sa neverovatnim napretkom u toku sezone
Robinson, Herro i brutalni Bam, ko je uopšte računao na njih?
Crowder, Dragic i povampireni Igoudala, daju neophodno iskustvo i čvrstinu
A kao šlag na tortu čovek proglašen za kancer svlačionice, koji je postao neprikosnoveni lider u ovom okruženju, Butler koji radi sve na terenu
Fantazija!
Beat LA!
Čitav niz igrača ispod radara, sa neverovatnim napretkom u toku sezone
Robinson, Herro i brutalni Bam, ko je uopšte računao na njih?
Crowder, Dragic i povampireni Igoudala, daju neophodno iskustvo i čvrstinu
A kao šlag na tortu čovek proglašen za kancer svlačionice, koji je postao neprikosnoveni lider u ovom okruženju, Butler koji radi sve na terenu
Fantazija!
Beat LA!
non mollare mai
- Tajler Darden
Zna Čekić da sam na jednom mestu prognozirao finale koje nas očekuje i to pre početka restarta.
Dalja prognoza -> Majami Hit uzima prsten.
Dalja prognoza -> Majami Hit uzima prsten.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS