FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Houdini

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Houdini » Fri Sep 25, 2020. 12:51 pm

Pusti Kalabu sad, pa i Tošića koji je toliko pljuvan svaki put kada je igrao.. Koliko golova i asistencija su imali Suma i Sadik? Koliko je mečeva rešio Natko? Kako je Zdjelar igrao? Kako su to bili dobri prošle sezone, a sad odjednom niko ne valja?

Naravno da se pozivam na prošlu sezonu, kad su to isti igrači.. Nismo promenili 80% tima pa da nemamo da uporedimo..

Jedino veće što se promenilo je trener.. Ali dobro taj svakako nije imao pojma..

Ovde pričamo o Šarlo Akrobatama, nismo naleteli na Grenadu pa da kažeš kvalitetniji su.. Samo još čekam da krene da se veliča pobeda nad Moldavcima il Jermencima od prošlog kola, kao najveća pobeda u novijoj srpskoj istoriji.. Znači poredimo se sa nekim prosečnim belgijskim klubom, nekom njihovom varijantom TSC-a..

Inače vidim da je i burek Joksa promenio priču, pa sad je uprava kriva, a ne trener.. Do juče nije bilo tako..

Naka

Post by Naka » Fri Sep 25, 2020. 2:06 pm

Kako su dobro igrali, a zaostajali iza Zvezde 20 bodova?
Kao prvo mi nemamo dva ozbiljna stopera. Pavlovic je uz Stojkovica (koji zbog problema sa upravom daje sansu diletantu) bio stub odbrane. Definitvno njih dvojica su krpila mnogo propusta bekova i veznih igraca. Sada tu imamo Banjka koji nije adekvatna zamena i totlano nesposobnog Vitasa (mislim decko je rang nekog Javora). Kada ti vecinu ozbiljnih utakmica brani diletant, a prvog golmana cuvas samo za odlucujuci mec onda tesko da se mozes nadati i dobroj odbrani.
I tu je sva razlika u odnosu na prosli tim. Cini se malo, a opet to je neverovatno mnogo. Iskreno cak igra u drugom poluvremenu je nase najboljih 45 minuta u odnosu na celu ovu godinu (uz derbi).
Vidim i Zeljko Kings Pantic proziva Stanojevica. Ali zato nikako da opljune ove morone koji su ostavili klub bez plata, igraca, sa neresenim statusima, losom atmosferom. Mislili su da ce se neko upecati na prcu iz novina o transferima od 15 miliona (doduse upecala se nasa novinarsko debilska javnost).
Sto se tice poredjenja Sava i Stanoja, recicu samo da ovaj Partizan u par utakmica deluje vise fudbalski nego kod Sava za dve sezone.

Viduka

Post by Viduka » Fri Sep 25, 2020. 2:17 pm

Ne vidim cemu potreba za pljuvanjem? Mi smo sinoc odigrali dobar mec. Vise je bilo pozitivnih, nego negativnih stvari. Malo ko da spomene vrhunske partije Vitasa i Miljkovica. Prvo poluvreme je bilo lose, nekako sa nase strane "malokrvno". Drugo poluvreme smo razbili Sarloa i po meni su imali srece da ne prime jos koji gol. To je delimicno izazvano sto uvek prisutnim sebiclukom, sto zakasnelim ili pogresnim pasovima, kao i jednom sramotnom partijim Natxa. Drzanje Natxa u timu je po meni velika greska, posto on vec duzi period ne igra ni priblizno renomeu koji poseduje. Svaka cast za penale i po koji slobodnjak, ali nivo kurcobolje koji on ima u tih 90', ja nisam davno video. Stanojevicu konkretno zameram nacin na koji je pripremio odbranu od prekida. To je bas bilo lose. Iz tog segmenta igre smo primili oba gola i mogli jos neki. To nije dopustivo i mora da se menja.
Sve ostalo je vezano za nefudbalske stvari. Za upravu, finansije...

Naka

Post by Naka » Fri Sep 25, 2020. 3:53 pm

Kod prekida, stopere postavlja golman. Kako zivi zid, tako i igrace na stativama. Golman bez utakmica pola sezone, nova neuigrana "odbrana" definitivno su osudjeni na kiks. Sinoc smo ih imali dva, a da ne bi pozrtvovanog Miljkovica verovatno i jos dva. Ja Stanojevicu zameram, sto drzi diletanta medju stativama za vreme domaceg prvenstva. Sto Vitasu daje ulogu bitnog stopera i sto ne postavi uslove upravi za igracki kadar, nego cuti kao i Savo i guta dok ga ovi pune.
Ispasce da je jedini Nikolic imao muda od nasih trenera u zadnjih 10 godina.

Viduka

Post by Viduka » Fri Sep 25, 2020. 8:02 pm

Naka wrote:
Fri Sep 25, 2020. 3:53 pm
Kod prekida, stopere postavlja golman. Kako zivi zid, tako i igrace na stativama. Golman bez utakmica pola sezone, nova neuigrana "odbrana" definitivno su osudjeni na kiks. Sinoc smo ih imali dva, a da ne bi pozrtvovanog Miljkovica verovatno i jos dva. Ja Stanojevicu zameram, sto drzi diletanta medju stativama za vreme domaceg prvenstva. Sto Vitasu daje ulogu bitnog stopera i sto ne postavi uslove upravi za igracki kadar, nego cuti kao i Savo i guta dok ga ovi pune.
Ispasce da je jedini Nikolic imao muda od nasih trenera u zadnjih 10 godina.
Odbrana kod prekida(nisu samo direktni slobodni udarci) se vezba na treninzima. Takodje nacin odbrane je odabir trenera. Da li ce biti zonska, covek na coveka, kombinacija...Kod drugog gola mozes reci da ima Stojketove greske, ali ne zbog pozicioniranja, nego zbog odabira igraca koji ce stajati u zivom zidu. Cak je i probao u poslednjoj sekundi da zameni igraca. Kod prvog gola i kod manje vise svakog kornera, postavka igraca je bila losa.
Te price "postavi uslove" su budalastina. Sto se tice Marka Nikolica, ne znam tacno u cemu se razlikuje on Sava i sad Stanojevica, bar sto se muda tice? Niti on, niti Savo, niti sad Stanoje pricaju protiv uprave. Cak sta vise...

Naka

Post by Naka » Fri Sep 25, 2020. 9:04 pm

Nikolic je covek koji je gospodski otisao. Nema on sta da prica ili da se blamira, jednostavno video u kom smeru je zacrtana sudbina kluba i otisao bez puno reci. Savo je trpeo. Njemu su dovodili i odvodili igrace. Cak mu, kao i stanoju sastavljaju tim.

Odbranom veruj mi komanduje golman. Nije golman samo ono cudo sto stoji izmedju stativa i skace ka lopti. On im diriguje kod protivnickog napada gde da se postave ili kad gde da istrce ne bi pokrili sto veci ugao gola. Korner je pokazatelj ocajne postavke nasih igraca. Slobodnjak je i majstorija protivnickog igraca ali i Stojketova losa procena da nize igrace stavi u zivi zid.
Ovo da se vezba apsolutno se slazem, ali ne mozes da navezbas za mesec dana da to izgleda bez greske, pogotovo sto je od tada odbrana pterpela neke izmene u igrackom smislu.
Sve u svemu, ono je otreznjenje, ali i poslednja lampica u klubu. Najgore sto spasa nema, niti neko zeli da spasi klub od ovih nesposobnih ljudi, podguzne muve Pantica i surovog drzavnog vrha koji diriguje ovim nesposobnjakovicima.

Naka

Post by Naka » Mon Sep 28, 2020. 12:21 pm

Ako postoji ijedna jedina ponuda pa makar bila i 1 milion za Drvo Stevanovica to treba odmah prodati. Vratice se on za par godina da trenira u Zemunelu (pod uslovom da on bude nas nakon ove uprave i njihove sposobnosti).

MMM

Post by MMM » Mon Sep 28, 2020. 2:31 pm

Da li neko zna, zbilja, sta se desava sa sajtom? Danas nas ocekuje mec kuci nadam se da se nece prosuti bodovi.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Mon Sep 28, 2020. 3:27 pm

Filip Stevanovic mozda nije Jovetic,ali nije ni drvo,to sam siguran.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Mon Sep 28, 2020. 4:10 pm

Da je klima u klubu dobra sigurno bi i učinak Fiće bio shodan potencijalu koji poseduje. Ovako, kad nam je svaka tekma kvalifikaciona, na "nož", breme prevelikog očekivanja očekivano okuje noge golobradom mladiću. Zato ga je potrebno istrpeti i dati mu podršku u svakom trenutku.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Sep 28, 2020. 4:43 pm

Necemo ga mi istrpeti, njega su vec upakovali i stavili mašnicu, čeka se samo neko da plati. Rano je za sud o njegovim dometima, prošle sezone je imao sjajnih epizoda, ove se ne primecuje. Ono što mi se ne svidja je glava, na trač o MU, dečko kači slike sa Old Traforda. Dalek je i mukotrpan put do nekog Mančestera
non mollare mai

Nemanjic

Post by Nemanjic » Mon Sep 28, 2020. 5:02 pm

Ove sezone je los,izuzev mozda dve utakmice gde je odigrao kako treba,ali pricamo o decku koji je pre 3 dana napunio 18 godina.Nazalost slazem se sa Irr-om da je on vec upakovan.Sa druge strane iskustvo me uci da je veoma nezahvalno predvidjati neciju karijeru,mnogo faktora utice da li ce otici gore ili dole,ali da ima talenta,ima sigurno.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Mon Sep 28, 2020. 5:29 pm

Očekivano Stanoje izveo gotovo najjači tim. Jedino malo iznenađenje je Denis Stojković u startnih 11.

Natko i Suma od starta u tandemu.

Houdini

Post by Houdini » Mon Sep 28, 2020. 5:46 pm

Medved wrote:
Mon Sep 28, 2020. 2:31 pm
Da li neko zna, zbilja, sta se desava sa sajtom?
radi se da je majmun usao u tenak :D

apsolutno ne postoji nijedan razlog da neki sajt bude toliko dugo van funkcije, cak i da pravis novi, ne znaci da stari mora da bude skinut.. a kako ovo sad izgleda, prave ga na identican nacin na koji sam ja napravio svoj prvi sajt, bez ikakve skole.. drugim recima amaterizam potpuni.. a cena ne bi trebala da ide preko 350€ u vrh glave, sto mozda i objasnjava nesto :D

Houdini

Post by Houdini » Tue Sep 29, 2020. 7:30 am

tuga, cemer i jad sinoc..

nadam se da sada kada nemamo Evropu vise i kada jedino na sta treba da se fokusiramo je prvenstvo, da cemo znacajnije bolje izgledati, jer ono juce je bas lose bilo..

Post Reply