Igraci su ubaceni ali je sve jos uvek zakljucano,ne znam sta cekaju.....
ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Veceras od 18h pocinje nova sezona ABA lige sastaju se FMP i Primorska.
Ako je mogao CSKA da igra utakmicu (i pobedi) dan posle objave da su im 3 igraca pozitivna na koronu ne vidim zasto ne bi mogli i Ljubljancani
- Irriducibili
- Radena14th
Ovim nalogom vlade Slovenije se obesmisljavaju svi planovi ABA i EK takmicenja sta u slucaju ako neki tim ima pozitivne na koronu (testovi ostalih igraca, treba ti 8+ negativnih da bi igrao utakmicu, pozitivni naravno u karantin dok ne "ozdrave").
Ovi kazu ne interesuje nas ima da idete svi u 10-dnevni karantin cak iako je test negativan.
Mogu da dodju do toga da izgube 3 utakmice sluzbenim rezultatom, od toga 2 u EK gde vec imaju startni poraz i vrlo verovatno bi se oprostili od plasmana u top 16 fazu. Odluka vlade direktno vodi u neregularnost posto i daje prednost onim ekipama u npr EK koje "bez znoja" dobijaju utakmicu sa 20 razlike dok ce druge ekipe morati na terenu da se pomuce za rezultat protiv Ljubljancana (kad im prodje karantin).
Ako ovako nastave u Sloveniji ne znam kako ce njihovi timovi nastaviti da se takmice
jel se odrzao sastanak sto je bokan sazvao ?
Rutinska pobeda Mornara u Zadru u poslednjoj (odlozena za danas) utakmici prvog kola ABA.
Kakav "Blitzkrieg" Cedevita-Olimpije u 3-coj cetvrtini protiv Splita, za cas su sa +4 koje su imali na poluvremenu dosli na 20 poena prednosti.
- Tajler Darden
Vredna pobeda Krke protiv Zada u gostima.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS