FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Viduka

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Viduka » Tue Sep 29, 2020. 9:57 am

Ekipa i dalje vuce repove prosle sezone. Dodje do povoljnog rezultata i onda stane. Taj mentalitet je nesto sto Stanojevic mora da promeni. Takodje, nekolicina igraca predvodjena Natxom je zrela za klupu i to na duzi period. Ono sto on prikazauje je sramota. Da placas igraca 500+ hiljada evra godisnje kako bi ti izvodio penale je bzvz. Covek je ubedljivo najveca defanzivna rupcaga u timu. Skoro svaki put kad protivnicka ekipa napravi visak i udje u sansu Natxo je taj koji je to dozvolio. Bezi od kontakta, nikad ne isprati igraca, retko i sporo se vraca da pomogne odbrani...Sa druge strane, tj. ofanzivne igre, ostali su samo dugmici. Sve vise ima alibi pasove, poprecne, kratke, uvek spore i cesto neprecizne. U toj grupi su jos Vitas i Urosevic. Vitas jer mu igra drasticno varira, a Urosevic posto vec duzi period igra preko one stvari.

Sto se tice mladjih igraca, Stanojevic je lepo rekao da mu oni nisu prva opcija i da su starteri iskljivo zbog novog pravila u SL. Toliko o njima.

Stanojevic je takodje vise puta napomenuo da su mu potrebna pojacanja. Pojacanja ne stizu, posto klub nema dinara i uz prehodno nabrojane probleme, rezultati su super. Koliko ce to da traje ne znam, ali ako se uskoro nesto ne promeni/dovede, ne ocekujem nista dobro.

MMM

Post by MMM » Tue Sep 29, 2020. 10:40 am

Svim strancima i domacim preko 25 godina pronaci drugi klub u zimskom prelaznom roku pa da krenemo u neku novu pricu da vidimo sta mogu nasi mladi. Ionako po svoj prilici da cemo igrati LE i LS u narednom periodu iz vec vrlo dobro poznatih razloga. Reci eto u 76.godini postojana krenuli smo da pravimo u prvom timu zalog da do 80.rodjendana postanemo stabilni ucesnici u grupi i na prolece u Evropi i da u domacem prvenstvu uzmemo makar jednu titulu.

Houdini

Post by Houdini » Tue Sep 29, 2020. 11:05 am

to ce otprilike da se desi nikada :D sto zbog uprave koja ne bi mogla da lapa, sto zbog navijaca koji bi posle prvog poraza ispljuvali svakog klinca, sto zbog pritiska da se mora sve i odmah.. gro igraca mladjih od 25 godina u livada ligi, proslo bi nikad.. da ne pricamo da bi neki biser bio prodat pre 20. godine na prvu, jer niti on zeli da igra livadu, niti bi uprava ostala imuna na prodaju..

ali u teoriji, prodaja iskusnijih igraca, stranaca, oslanjanje na igrace iz svoje skole, uz jednog ili dva ekstra kvaliteta, sa nekim trenerom koji forsira moderan fudbal, bi bilo u ovom momentu najbolje resenje..

Viduka

Post by Viduka » Tue Sep 29, 2020. 11:52 am

Medved wrote:
Tue Sep 29, 2020. 10:40 am
Svim strancima i domacim preko 25 godina pronaci drugi klub u zimskom prelaznom roku pa da krenemo u neku novu pricu da vidimo sta mogu nasi mladi. Ionako po svoj prilici da cemo igrati LE i LS u narednom periodu iz vec vrlo dobro poznatih razloga. Reci eto u 76.godini postojana krenuli smo da pravimo u prvom timu zalog da do 80.rodjendana postanemo stabilni ucesnici u grupi i na prolece u Evropi i da u domacem prvenstvu uzmemo makar jednu titulu.
Odlicna ideja, ali neizvodljiva iz jednog jedinog razloga...Klubom upravljaju lenji, nesposobni i halapljivi ljudi. To bi bio ozbiljan projekat, posto bi iziskivao komplet reorganizaciju rada kluba. Od najmladjih kategorija, pa do prvog tima. A ko ce time da se bavi? Ovako, prodas nekog igraca za par miliona, klub dobije dovoljno da prezivi, a ljudi iz uprave izadju iz kluba sa par novih stanova, plus lagodan zivot u medjuvremenu.

Naka

Post by Naka » Tue Sep 29, 2020. 1:38 pm

Irriducibili wrote:
Mon Sep 28, 2020. 4:43 pm
Necemo ga mi istrpeti, njega su vec upakovali i stavili mašnicu, čeka se samo neko da plati. Rano je za sud o njegovim dometima, prošle sezone je imao sjajnih epizoda, ove se ne primecuje. Ono što mi se ne svidja je glava, na trač o MU, dečko kači slike sa Old Traforda. Dalek je i mukotrpan put do nekog Mančestera
Mihajlovic je za Stevanovica fudbalercina. Stevanovic je izgubio glavu transfer pricama, a tako obezglavljen nece on dalje od nekog kiparskog, francuskog ili turskog kluba (zavisi gde menadzer bude imao vezu). Stojkovic je skolovaniji i ozbiljniji kapacitet, pa on nema mesta u osrednjim evropskim ekipama.

A sto se tice utakmice od juce, nama je odbrana skandalozna. Vitas i Banjak u paketu sa Urosevicem i "golmanom" u srpskoligaskom klubu bi bili predmet sprdnje, a ne u Partizanu. Na nasu zalost gledacemo ih do -20. Ja mislim da je Urosevic u Realu bek, oni bi se borili za opstanak sa sve Hazardom, Benzemom, Ramosom i ostalim.

Dovla_

Post by Dovla_ » Tue Sep 29, 2020. 2:13 pm

Naši klinci su presmešni.

Možda gruba reč ali stvarno je tako Kalaba i Bleki su izuzeci jer su fizički stasali i zato su se odmah
i prodali.

Fiću smo mi digli u vazduh posle par dobrih partija.
Neko je negde pisao,dečko je pročitan,stagnira i gura se na silu u 11,to mu je samo medveđa usluga.
Fizički je još uvek daleko od ozbiljnog fudbala.
Uz dobar rad može nešto da napravi.
Pre 8,9,10 godina su mnogo bolji klinci ulazili u prvi tim i odmah pravili razliku.
Mi bi Jovetića danas prodali za 15m.

Naka

Post by Naka » Tue Sep 29, 2020. 10:05 pm

Bravo Dovla. To je surova realnost ovog Partizana i uspeha uprave.
U sustini ucinili su sve, izgubili 3 titule za redom. Razbili i rasterali navijace. Uvukli Partizan u ogroman dug. Unistili omladinsku skolu. Ostao je jos cilj prodaja Zemunela i to je krah jednog kluba, ali totalni.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Sep 30, 2020. 12:09 am

Ali su pojedinci prevalili put od zarozanog krmka u dzemperu do krojača koji šije odela i dr Terzicu, a verujem da su im i putevi novca na privatne račune isti...

Od Novaka Nedica ništa normalno se nije moglo dobiti, pa je prilično logično da mu je kum na prvom radnom mestu, direktora Partizana, doveo klub blizu prosjačkog štapa

Reinkarnacija Luja XV u vidu Miloša Vazure, posle mene potop
non mollare mai

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Oct 02, 2020. 10:46 am

Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

White Mamba

Post by White Mamba » Sat Oct 03, 2020. 11:33 am

Bice Obradovic a? :lol:
Jos Scepakadabra

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Oct 03, 2020. 6:01 pm

Jojić i Sveta Marković.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Oct 03, 2020. 7:53 pm

Ako ništa, makar će biti veselo u Žeksovoj emisiji. :D
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

dacolik

Post by dacolik » Sat Oct 03, 2020. 7:55 pm

Kako bih trpao sad neke sto su branili upravu ali necu jer sam pristojan. Cilj je opstanak I likvidnost rece debeli gmaz, sve je kul.

Houdini

Post by Houdini » Sat Oct 03, 2020. 8:19 pm

Strašno. Sa igračem više primiš gol za izjednačenje.. Pakao..

Još sam se ja nadao da su nam još uvek ovi filijala..

U svakom slučaju sada su došla pojačanja, koja je Stanojević tražio, igramo samo jedno takmičenje, nema više izgovora.. Sledeći meč ne brinem, Zvezdu dobijamo, ali nakon toga mora mnogo bolje nego do sada..

Houdini

Post by Houdini » Sat Oct 03, 2020. 9:23 pm

Ne mogu edit..

Stanojević da prestane da priča gluposti i kenja po dva igrača koja su prošle sezone imali ne znam ni sam koliko golova i asistencija i nađe način da ih upotrebi ili da jednostavno kaže ja ne umem ovako, i da da ostavku..

Sledeći meč je protiv Zvezde, ako ne dobije onda bi trebalo momentalno da popije otkaz..

Potpisao bih sad i povratak Batice Mirkovića na keca..

Post Reply