KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Bitna pobeda za nas,mnogo bolje drugo poluvreme od prvog.Sa ovakvim igracima na centarskoj poziciji mozda treba sto vise (kada je to moguce) forsirati Tomasa na 5.Nadam se da Jaramaz nije nesto teze povredjen.
Mozli plus nije igrao.
Pojacati odbranu. Koncentracija i energija.
Pojacati odbranu. Koncentracija i energija.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
-
Dragan Mance
Jasno je ko dan da igrači ne zarezuju Šćepu. Kolašinac na TO zove switch naši se opredele na šut za tri iz ne izrađene akcije. Bolji dokaz o urušenoj atmosferi na relaciji trener-igrači ne postoji.
OK smo odigrali napad. Pogodili smo dosta spolja ali je defanziva nešto što se mora zameriti. Primiti preko 90 poena od ovakvog FMP-a sstvarno je mnogo i nedooustivo.
Ako me još nešto raduje to je ulazak u šuterski ritam Markusa Pejdža koji će nam biti izuzetno bitan u nastavku sezone. Bez njegovih trojki i poena nemamo šta tražiti u mečevima koji nam sleduju.
Kapiten Novica je i ovako osakaćen i rovit pokazao pojedincima kako se bori za boje najdražeg grba. Kad je bilo gusto znao je da pogodi i pravovremeno asistira saigračima. Sa njim u timu Partizan definitivno dobija neku mirnoću i spokoj.
OK smo odigrali napad. Pogodili smo dosta spolja ali je defanziva nešto što se mora zameriti. Primiti preko 90 poena od ovakvog FMP-a sstvarno je mnogo i nedooustivo.
Ako me još nešto raduje to je ulazak u šuterski ritam Markusa Pejdža koji će nam biti izuzetno bitan u nastavku sezone. Bez njegovih trojki i poena nemamo šta tražiti u mečevima koji nam sleduju.
Kapiten Novica je i ovako osakaćen i rovit pokazao pojedincima kako se bori za boje najdražeg grba. Kad je bilo gusto znao je da pogodi i pravovremeno asistira saigračima. Sa njim u timu Partizan definitivno dobija neku mirnoću i spokoj.
- White Mamba
Ne igramo odbranu
Nula
Ne gradimo svoj kos
Vasarska kosarka
Nula
Ne gradimo svoj kos
Vasarska kosarka
Dobro je, pomislio sam da sam sve pogrešno shvatio. On je beše trebalo da bude prvi među jednakima za sportski sektor (prvi tim Partizana, naravno)? Kako li dođe do pozicije Igora Rakočevića... Nema veze, piši kad se bude moglo.
EDIT: Mislim da nema smisla komentarisati same utakmice pošto Partizan igra hrkljuš. Ajde ove sezone Korona da nas spasi. Prekidaj sezonu, rangiraj kao pre 2 godine pa da probamo 2021.
- Tajler Darden
Jare mesec dana van terena.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
-
Hiro Onoda
Nazdravlje sa sezonom vec sad.
Moraju ozbiljni rezovi sad vec ako misle ista da uradimo ove sezone...
- Radena14th
Pirova pobeda u svakom smislu, jedino što valja to je upisana pobeda u Železniku, ostalo za zaborav... Sprdačina u odbrani, niko ne gradi, ovi još bez prvog centra igraju celu tekmu, Lešić i Pecarski dominiraju u skoku, Čova jedini plej, da on nije zapečatirao sa dva ishitrena šuta i isključenjem posle toga, ko zna gde bi otišla utakmica...
Dobro je služio šut iz igre, inače bi bilo svega i svačega i protiv ovako rashodovanog FMPa... Još na sve to i Jaramaz slomio prst i metar dana out, u ovakvoj situaciji kad se sve sračuna, mogu samo jedno da kažem
- neka nam je Bog u pomoći u narednom periodu

Dobro je služio šut iz igre, inače bi bilo svega i svačega i protiv ovako rashodovanog FMPa... Još na sve to i Jaramaz slomio prst i metar dana out, u ovakvoj situaciji kad se sve sračuna, mogu samo jedno da kažem
- neka nam je Bog u pomoći u narednom periodu
Tako je, nazalost, neki znaju neki ne, ali Loncar nije bas dobro. Trebao je da preuzme njegov posao.Reaper wrote: ↑Sun Oct 18, 2020. 12:03 amDobro je, pomislio sam da sam sve pogrešno shvatio. On je beše trebalo da bude prvi među jednakima za sportski sektor (prvi tim Partizana, naravno)? Kako li dođe do pozicije Igora Rakočevića... Nema veze, piši kad se bude moglo.
EDIT: Mislim da nema smisla komentarisati same utakmice pošto Partizan igra hrkljuš. Ajde ove sezone Korona da nas spasi. Prekidaj sezonu, rangiraj kao pre 2 godine pa da probamo 2021.
Nadamo se uskoro, mada to ne zvuci bas dobro.
Ovim putem, Loncaru zelim puno zdravlja!
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Povrede Mozlija i Jaramaza su ozbiljni pehovi ali citava sezona je lose krenula, katastrofalan izbor trenera, potom i promasaji sto se tice igraca kostace nas sezone.
Najodgovorniji je Ostoja koji je vukao seriju losih poteza potom je pokusao na sve nacine da ocrni Trinkijerija, izmisljao da smo pokusavali da dovedemo Rejnoldsa a zatim umesto njega dovodimo Miku za koga sam u startu rekao da je skroman igrac, vise za treceg centra u rotaciji sto ce i biti a nama treba startni ozbiljan centar itd
Sve to dolazi na naplatu .
Najodgovorniji je Ostoja koji je vukao seriju losih poteza potom je pokusao na sve nacine da ocrni Trinkijerija, izmisljao da smo pokusavali da dovedemo Rejnoldsa a zatim umesto njega dovodimo Miku za koga sam u startu rekao da je skroman igrac, vise za treceg centra u rotaciji sto ce i biti a nama treba startni ozbiljan centar itd
Sve to dolazi na naplatu .
Mislim da niko na ovom forumu nije bio zadovoljan potpisom Mike....
Prvo nisam "ovaj".
Drugo Mika igra za smesne pare oko 300k za 2 sezone.
Rejnolds prelazi tu sumu vec u prvoh godini, a koliko je luda glava sezona ce pokazati, kao sto su do sada sve pokazale. Sto se tice Dzekirija meni je on smesan igrac i to cu tvrditi dok mi ne dokaze suprotno. Ono sto sada prikazuje u Baskoniji je na mojoj strani. A takodje igra za ozbiljan novac.
Trece, Mika ima potencijala za ozbiljnu EC peticu, pod uslovom da se ozbiljno radi sa njim. Mene je jedino razocarao sa svojom mlitavoscu. Ocekivao sam da centar sa onakvim telom istrpi udarac i da zna da isto to telo iskoristi u napadu. Mora da radi na telu, cvrstini i naravno defanzivi (strana rec svim amerima iz razvojne lige). Za njegov prikaz prave slike, ovoj ekipi nedostaje krilo suter koji ce protivnicku odbranu da izvuce malo dalje od kosa.
Nas generalni problem je neiskustvo Scepanovica i situacija kakva je trenutna (nema navijaca, igraci menjaju komplet sistem u odnosu na proslu godinu i jos drugi...).
I da dodam jos ovo, upravu Partizana ne cini samo Ostoja vec niz drugih ljudi. Ima tu i Partizanovaca i onih koji to nisu. Ne odlucuje jedan covek. Svak koje dao malo novca za klub zeli da se pita, da odlucuje. Nismo mi Coviceva Zvezda/FMP u kojoj jedan covek odlucuje za sve.