KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
-
Hiro Onoda
Re: KK Partizan 2020/21
Slusajuci Ostoju odlucuje samo on.
-
Dragan Mance
Ne odlučuje ni Ostoja. Znamo od koga sve zavisi i ko najviše utiče na klupske ambicije. Čim smo se toliko blizu približili, posle završenih izbora vratili su nas tamo gde po njima zaslužujemo biti. Tu pri vrhu ali u nikakvom smislu ugroziti drzavnu kalašturu.
- Tajler Darden
Valjalo bi da neko snosi odgovornost za procenu da će Vlado uspeti sve ovo da iznese.
Šćepanović treba da nosi svoj krst oko dovođenja Mike i Dangubića. CMM je potpisan dok još nije postao trener...
Ipak, ne prekida se lanac odgovornosti tu.
Šćepanović treba da nosi svoj krst oko dovođenja Mike i Dangubića. CMM je potpisan dok još nije postao trener...
Ipak, ne prekida se lanac odgovornosti tu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Da taj jesan covek sve odlucuje, mi bi igrali LS.
Problem je sto nije lako u neprofitabilnom sportu obezbediti veliki novac.
Sponzori daju komsijama. Covic se bolje pozicionirao u ULEBu plus je mnogo veca ljiga (vlada zadnjih 35 godina)... A sve smo to mi krivi jer smo glumeli postenje tokom 2000tih.
Problem je sto nije lako u neprofitabilnom sportu obezbediti veliki novac.
Sponzori daju komsijama. Covic se bolje pozicionirao u ULEBu plus je mnogo veca ljiga (vlada zadnjih 35 godina)... A sve smo to mi krivi jer smo glumeli postenje tokom 2000tih.
-
Dragan Mance
Mekintajera bi ozbiljan trener zna kanalisati. Ne bi sigurno kod AT ili npr Duleta divljao ili zavlačio se ko tele bez mozga. Nemanje adekvatnog stručnjaka donosi povremena divljaštva pojedinaca koje su za svaku osudu.
Partizanov najveći problem, zbog kog i dan danas puko preživljavamo je taj što nismo znali naplatiti dugogodišnje velike uspehe, posebno izboren F4. Umesto da smo lestvicu digli na najviši nivo mi smo posle ogromnog uspeha krenuli stranputicom. Niko nikada nije odgovarao zašto smo sada u situaciji u kojoj se nalazimo. Zašto smo za par godina doživeli strmoglav pad gde se ne nazire svetlo u mračnom tunelu.
Partizanov najveći problem, zbog kog i dan danas puko preživljavamo je taj što nismo znali naplatiti dugogodišnje velike uspehe, posebno izboren F4. Umesto da smo lestvicu digli na najviši nivo mi smo posle ogromnog uspeha krenuli stranputicom. Niko nikada nije odgovarao zašto smo sada u situaciji u kojoj se nalazimo. Zašto smo za par godina doživeli strmoglav pad gde se ne nazire svetlo u mračnom tunelu.
Ako puknemo od Turaka je li Scepo bivsi? Ili se ceka da puknemo i od Cedevite? Jesmo li na trzistu za spoljneg igraca bar na mjesec neki ugovor?
Ne vjerujem da ti na ova pitanja I ljudi iz kluba mogu odgovoriti.
Sta ocekujete od danasnjeg meca?
Prenos je od 18h na sport klubu.
Prenos je od 18h na sport klubu.
Ja nesto imam osjecaj da je ova "biti ili ne biti" utakmica za Scepa. Ili ce se vidjeti pomaci u igri (prije svega defanzivno) pa da dobijemo , ili ce nas natrpati i dobiti sa 10-15 razlike i uruciti mu otkaz.
Ako bih morao da prognoziram, rekao bih da dobijamo sjutra.
Ako bih morao da prognoziram, rekao bih da dobijamo sjutra.
Ne zna covek cemu da se nada,igramo bez dva veoma bitna igraca,a vidim da smo blagi favoriti po kladionicama.Oni nisu u nekoj formi,cujem da ni timski nisu bas najbolji.Jedino sto bih voleo da vidim je borba igraca i neka naznake Scepinog boljeg vodjenja ekipe.
Perez im valjda ne igra.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!