Derbi - svetkovina srpskog fudbala

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Dovla_

Re: Derbi - svetkovina srpskog fudbala

Post by Dovla_ » Sun Oct 18, 2020. 7:10 pm

Ako preskočim komentarisanje suđenja,ja volim da vidim ovakav derbi sa dosta "tuče".

Sveta me prilično iznenadio partijom,verovatno naš maksimum u ovom momentu dosta novih igrača ,neuigranost itd..

Verujem da je i povreda Sume dosta uticala na neke ideje.Idemo dalje nema šta treba pobeđivati sad ostale ekipe,biće još derbija za dokazivanje,ja mislim da možemo da stignemo.

MMM

Post by MMM » Sun Oct 18, 2020. 11:43 pm

Relativno sam zadovoljan nasom igrom steta sto FKP nije bolji rezultat postigao ali valjda je ovo realnost u sadasnjem trenutku.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Oct 19, 2020. 12:12 am

Ne verujem da je u istoriji zabeleženo da u protokolu nemamo nijednog napadača, te da je trener očajan jer nema koga da ubaci, vec improvizuje sa naizgled nelogičnim izmenama, ali to je jedino čim raspolaže. Nisam zadovoljan rezultatom, zaslužili smo da pobedimo, ali šta više da tražim kad pogledam s kojim smo sastavom igrali protiv nepobedivog giganta iz podnožja našeg stadiona. Momcima ništa ne zameram, dali su sve od sebe, to je sve što zahtevam od igrača Partizana. Ne mogu da znaju više nego što znaju, ali bi sa ovakvim pristupom i to bilo dovoljno da nam se ne dese NP i GM

Zna li ko, zašto nam Madjar nije bio u protokolu?
non mollare mai

bata mare

Post by bata mare » Mon Oct 19, 2020. 12:20 am

Povredio se Holender, valjda igrajući za Mađarsku

Naka

Post by Naka » Mon Oct 19, 2020. 12:29 am

Prvenatveno ovaj derbi sam ocekivao da ekipa koja daje 5 golova po utakmici uputu jedan sut u okvir gola. Na zalost to je jedino ucinila iz penala koji je postojao, ali kome su prethodile dve kardinalne greske Elvisa. Prvo nepostojeci korner, a onda zanemarivanje faula Pavkova nad Zdjelarom.
Ali nemoc najboljeg tima univerzuma je neverovatna. Jos deset dana da se igralo, oni bez penala ne bi dali gol.
Jedina pozitivna stvar, sto je ovaj derbi definitivno pokazao da je besmisleno igrati ling long ligu, posto je najbolji tim univerzuma vec sad osvojio titulu.

Houdini

Post by Houdini » Mon Oct 19, 2020. 7:00 am

Irriducibili wrote:
Mon Oct 19, 2020. 12:12 am
Ne verujem da je u istoriji zabeleženo da u protokolu nemamo nijednog napadača, te da je trener očajan jer nema koga da ubaci, vec improvizuje sa naizgled nelogičnim izmenama, ali to je jedino čim raspolaže.
imao je Denisa Stojkovica, imao je Nikolu Stulica.. mogao je konkretno da povuce Jojica nazad a ubaci Stojkovica, ali se on odlucio za Lolu.. kasnije jos ubacuje Obradovica umesto Stulica, na svom stadionu ti se zatvaras, ziherasenje klasicno, jer mu je takva filozofija igre uvek bila..

sto se napadaca tice ne znam zasto su pustili Matica, kad je svakako plan da se igra sa dva spica.. to Vazura mora da odgovara..

Viduka

Post by Viduka » Mon Oct 19, 2020. 11:44 am

Nema mnogo sta da se kaze oko jucerasnjeg meca. Penal je bio, sad sve sto je prethodilo istom o tome moze da se diskutuje, ali nece promeniti nista. Realnost je da smo odigrali lose. Realnost je takodje, da smo i pored losije partije morali da vodimo bar 2:0. Markovic vise nije fudbaler, a ne neko ko moze da igra za Partizan. Ono sto je on promasio je za raskid saradnje. Da fudbaler koji je igrao za Liverpool nije sposoban da zavrsi 1v1 je za svaku osudu. Jojic ocajan i aposlutna greska trenera. Nicim nije zasluzio da dobije priliku i to je prva velika zamerka koju imam da pripisem Stanojevicu. Cak i u ovim okolnostima imao je mogucnost da izvede bolji sastav. Da budem posten, vecina igraca je odigrala dobar mec, neki cak i odlican(komplet odbrana).
Najvecu zamerku imam na ljude koji su sedeli u lozi. Ono dranje i vredjanje protivnika je odvratno! Kakva god situacija, ljudi u upravi moraju da drze nivo. Ne zbog sebe, nego zbog kluba.

Naka

Post by Naka » Mon Oct 19, 2020. 1:20 pm

I da, jos jedan utisak... Vatromet nakon gola iz penala... Posle 400 minuta derbija...

O igri je stvarbo tesko i diskutovati, meni najlosiji derbi u zadnjih 20. Mi bez napadaca, sa veteranom Jojicem za koga Smiljanic izgleda kao profi igrac. Bez Sume koji jedini ume da zadrzi loptu pored Sadika koga smo prodali. Markovic nije kriv sto mu se daju minuti i sto on nema igraca koji ce da ga izbaci iz tima.
Komsije sa drvosecom i totalnim antifudbalerom Sanogom nista bolji.
Takodje najupecatljivije je to da je Kataj klasa za svih 26 igraca koji su izasli na teren.

Monogamija

Post by Monogamija » Mon Oct 19, 2020. 3:38 pm

Od nekadašnje utakmice ostalo je samo ime. Ono što je paradoks je da ne bi bilo ni ovoliko šansi da je bilo publike na stadionu, dosta više bi se taktiziralo i igralo bezmudo.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

Naka

Post by Naka » Mon Oct 19, 2020. 6:53 pm

Bravo monogamija, bas to... Plus da nismo dali odmah gol, ono bi bilo kao ono decije izmedju dve vatre.

Post Reply