FK Partizan
Moderator: Moderator
- Brižni-ponovo napada
Re: FK Partizan 2020/21
koliko je uprava Partizana nesposobna pokazuje i to da kad prodjes kroz novine i portale nakon derbija, uvidis da ih razvaljuju na sve strane medijski.. cak su i od Tumbine Sneze uspeli da naprave zrtvu..
sa druge strane iz Partizana se nista ne cuje.. do skora su to nekako mogli da prikriju rezultatima, za koje i nisu bas zasluzni, a sada kada umesto sa Mancesterom, mi igramo sa Backom kup Srbije, bice u misijim rupama verovatno..
sa druge strane iz Partizana se nista ne cuje.. do skora su to nekako mogli da prikriju rezultatima, za koje i nisu bas zasluzni, a sada kada umesto sa Mancesterom, mi igramo sa Backom kup Srbije, bice u misijim rupama verovatno..
- Tajler Darden
Suma mesec dana van terena.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Vitas prodat za 550k u Saudijsku Arabiju.
VPJTS
VPJTS
To generalno nije los transfer,samo sto dok ne pocne sistemski da se radi nema svrhe razmisljati o tome da li je dobar ili los potez.
- Monogamija
Partizan - Bačka.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
- White Mamba
Trenutno vise izgledamo kao geruzija nego kao profi fk..toliko nespremnih igraca..
No dobro, pobeda ali ne bez trzavica, backa je na jedan nula pogodila precku i imala jedan opasan napad gde je obradovic ispao kao iz ciganskih kola..
No dobro, pobeda ali ne bez trzavica, backa je na jedan nula pogodila precku i imala jedan opasan napad gde je obradovic ispao kao iz ciganskih kola..
- Irriducibili
Filip je krenuo stopama brace Ilic, bojim se sa sličnim šansama da se pojavi u timu
Više me zanima koliko je Ramadani ostavio prvo Vazuri, pa potom Partizanu
non mollare mai
Trenutno on nema sta da trazi u PL. Po meni, za njega bi najbolje bilo da umesto da ostane u Partizanu, trazi da ode na pozajmicu u Championship. On realno nema konstituciju koja bi mu omogucila da igra u PL, a pritom ne poseduje tehniku kojom bi mogao to da nadomesti. Mogu da zamislim samo sta bi njemu radili PL bekovi???Irriducibili wrote: ↑Fri Oct 23, 2020. 6:24 pmFilip je krenuo stopama brace Ilic, bojim se sa sličnim šansama da se pojavi u timu
Jel se to sprema kraj upravi pa Vazura krenuo za siću da prodaje ono što vredi ili je samo u pitanju Ramadanijev povratak i njegovi zaposleni po klubu, pa krenulo da se Živkovićuje ponovo?
- Tajler Darden
Šuška se da se nekima sprema gajtan...
VPJTS
VPJTS
Too little too late
Doci ce brzi, jaci, bolji.
Sta ocekivati danas,mozda Baebeka od starta?Protiv Djumija danas,bas mi je krivo sto se duze nije zadrzao kod nas,neki su videli koliko je znacio tek kada je otisao.
Rekao je Stanojevic da je spreman za jedno poluvrijeme. Ocekujem da udje u drugom.