Bivsi Zvezdas... Ipak je djelovalo da sa emocijama pjeva nase pjesme... Svakako veci Partizanovac od Pecarskog....
KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Nebitno je to, obojica nisu igraci za KKP, niti ce postati. A treba pomenuti I Dangubica I njegov poluhorog x2 I stepbek... Sjajna selekcija suteva.
Angola nije dobio ni minut znaci da se na njega definitivno ne racuna, radujee me i sto Foca nije igrao, ako bi se nasla neka pozajmica za njega pa da nas bog vidi
To sto on peva nase pesmice za platu i minute, ne znaci da je nas.
Pitaj malo okruzenje, za koga doticni navija u ostalim sportovima.
Mada nebitbo je to, mene vise pogadja sto on zauzima mesto talentovanom Radovanovicu. Radovanovic bi i vezanih ociju odigrao bolje od usporenog snimka.
Angola je meni "Braun" na Scepanovicev nacin.
I da, iako su ovo amateri, niko da kaze da je Mika odigrao dobru utakmici.
Pa i Radanov je Grobar a igra za cigane, to je najmanje bitno za koga ko navija... Nama treba jedan 2/3 igrac koji pravi razliku pa ako ce da sklanjaju Trifu neka pravi drustvo AngoliNaka wrote: ↑Tue Oct 20, 2020. 9:20 pmTo sto on peva nase pesmice za platu i minute, ne znaci da je nas.
Pitaj malo okruzenje, za koga doticni navija u ostalim sportovima.
Mada nebitbo je to, mene vise pogadja sto on zauzima mesto talentovanom Radovanovicu. Radovanovic bi i vezanih ociju odigrao bolje od usporenog snimka.
Angola je meni "Braun" na Scepanovicev nacin.
I da, iako su ovo amateri, niko da kaze da je Mika odigrao dobru utakmici.
Ja sam rekao, covek ima adaptaciju. U razvojnoj ligi nema odbrane ni kontakta. Veceras je znatno bolje izlazio iz blokova, bolje preuzimao. Meni primetan napredak. Ali vidi se da moze biti nesto.
Doduse nasa igra je providna, smesna i totalno ziheraska. Na nasu zalost Scepa nece da odstupi iako svi vide, verovatno i on da ovo ne lici na ozbiljnu kosarku.
Doduse nasa igra je providna, smesna i totalno ziheraska. Na nasu zalost Scepa nece da odstupi iako svi vide, verovatno i on da ovo ne lici na ozbiljnu kosarku.
Mi nemamo akciju covjek je skroz ugusio Pejdza unazadio ga je 3 koraka, presmijesno igramo, nemamo akciju krstenu bas smo predvidljivi prepuni soliranja i pogresnih odluka u skoku smo prelosi.... Ja ne znam sta se ceka? Ako kojim cudom dobijemo Cedevitu mozda oni nisu u formu posle te pauze od korone sto su bili u karantin, Scepo ce sacuvati klupu jer mu raspored ide na ruku i onda se ceka 40 razlike da puknemo od cigana pa onda otkaz...Naka wrote: ↑Tue Oct 20, 2020. 9:40 pmJa sam rekao, covek ima adaptaciju. U razvojnoj ligi nema odbrane ni kontakta. Veceras je znatno bolje izlazio iz blokova, bolje preuzimao. Meni primetan napredak. Ali vidi se da moze biti nesto.
- Irriducibili
Evo, ja cu...
Pokazao je na pravi način kako se koristi prednost protiv fizički inferiornih igrača, za razliku od Jankovica. Ali to ne umanjuje evidentan problem koji ce imati protiv svake ekipe koja ima iole ozbiljnog centra, pogotovu defanzivno
non mollare mai
- Radena14th
Aj da se zapljunem i za ovu tekmu, više pratio komentare, ali sam uštinuo poslednjih jedno 5-6 minuta...
Ono što je primetno da su ovi slabija ekipa i od Mladosti iz Zemuna kad se sve sabere i oduzme, i kao takvi su se vukli do poslednjih minut i po do kraja...
CMM zatvorio tekmu, ali kao što kaže Irr gore, mogao je da usere motku sa onim prodatim loptama pred kraj, Dangubića ili biraju protivnici da ispaljuje za 3 ili je ovo tolika kaubojština da Danga diže za 3, a Pejdž ćoškari, moli Boga da mu dođe lopta da je okine za 3, ja ne znam više šta da očekujem od Zagorca, preveliki kredit ima već godinama, malo je vratio, Novica i sa jednom nogom - kapitenski, kad treba trojka, ubaci je, odigra leđima, s obzirom na njegovo hronično zdravstveno stanje, super, Tomasovi limiti su očigledno unutrašnje prirode, ima i on svojih kvaliteta, doprinosi, hoće, ali definitivno ima podstanare u glavi, to može da okrene tekmu i na ovu i na onu stranu, bojim se da nemamo nešto vremena da kockamo, SJ izgleda svilen gajtan, na Angolu ni ne računa, tu mu je očigledno radi reda, mada smatram da nije ni imao prostora da pokaže bilo šta, Trifa skurcao sa samopouzdanjem kao i pola ekipe, zato tako i igra, a kod debelog Italijana pljeskavičara mogao da igra bitnu ulogu, a sad ne, ne razumem? Mika koliko vidim dobro igrao, kao što smo pisali ovde Nemanjić i ja, dosta sličnosti sa Lendejlom, e sad, meni lično takav profil igrača nije za Partizan, mada ostaje pitanje njegove uloge da je ozbiljniji trener na klupi...
Dosta nelogičnosti u igri, opet se ne zna ko tera na koju stranu u oba pravca, ova ekipa bi sa ozbiljnijim trenerom igrala bar za 20-30% bolje, ima fiziku, ima size, ali da sad ne umanjujem pobedu, čestitke na pobedi, pobeda se piše, pogotovo što ništa nije išlo na ruku do ove utakmice, a ni raspored nije bajan, mora nešto da se posloži, jako je pipav posao sada, ako se zasere, ode sezona...
PS: I da čestitam još jednu pobedu van terena nad Marfin bankom
Ono što je primetno da su ovi slabija ekipa i od Mladosti iz Zemuna kad se sve sabere i oduzme, i kao takvi su se vukli do poslednjih minut i po do kraja...
CMM zatvorio tekmu, ali kao što kaže Irr gore, mogao je da usere motku sa onim prodatim loptama pred kraj, Dangubića ili biraju protivnici da ispaljuje za 3 ili je ovo tolika kaubojština da Danga diže za 3, a Pejdž ćoškari, moli Boga da mu dođe lopta da je okine za 3, ja ne znam više šta da očekujem od Zagorca, preveliki kredit ima već godinama, malo je vratio, Novica i sa jednom nogom - kapitenski, kad treba trojka, ubaci je, odigra leđima, s obzirom na njegovo hronično zdravstveno stanje, super, Tomasovi limiti su očigledno unutrašnje prirode, ima i on svojih kvaliteta, doprinosi, hoće, ali definitivno ima podstanare u glavi, to može da okrene tekmu i na ovu i na onu stranu, bojim se da nemamo nešto vremena da kockamo, SJ izgleda svilen gajtan, na Angolu ni ne računa, tu mu je očigledno radi reda, mada smatram da nije ni imao prostora da pokaže bilo šta, Trifa skurcao sa samopouzdanjem kao i pola ekipe, zato tako i igra, a kod debelog Italijana pljeskavičara mogao da igra bitnu ulogu, a sad ne, ne razumem? Mika koliko vidim dobro igrao, kao što smo pisali ovde Nemanjić i ja, dosta sličnosti sa Lendejlom, e sad, meni lično takav profil igrača nije za Partizan, mada ostaje pitanje njegove uloge da je ozbiljniji trener na klupi...
Dosta nelogičnosti u igri, opet se ne zna ko tera na koju stranu u oba pravca, ova ekipa bi sa ozbiljnijim trenerom igrala bar za 20-30% bolje, ima fiziku, ima size, ali da sad ne umanjujem pobedu, čestitke na pobedi, pobeda se piše, pogotovo što ništa nije išlo na ruku do ove utakmice, a ni raspored nije bajan, mora nešto da se posloži, jako je pipav posao sada, ako se zasere, ode sezona...
PS: I da čestitam još jednu pobedu van terena nad Marfin bankom
Uz Vladu tesko da on moze da isptavi defanzivne mane. To je i problem uz mekanu i mlitavu igru na koju je navikao. Ali on ima glavu, visoku inteligenciju. Igrac koji ima mozak uz ozbiljan rad vredi mnogo.Irriducibili wrote: ↑Tue Oct 20, 2020. 9:58 pmEvo, ja cu...
Pokazao je na pravi način kako se koristi prednost protiv fizički inferiornih igrača, za razliku od Jankovica. Ali to ne umanjuje evidentan problem koji ce imati protiv svake ekipe koja ima iole ozbiljnog centra, pogotovu defanzivno
Doduse i sve je manje ozbiljnih centara, to dokazuju komsije i njihov izbor.
- Irriducibili
Potrebne su godine rada za ispravljanje defanzivnih mana, neki ih nikada ne isprave. Stojim na stanovištu da je nama bio potreban gotov igrač, nismo u prilici da školujemo strance. Trenere još manje
non mollare mai
Nama je potrebniji neko na poziciji nekog ko ce sa pozicije Zagorca da daje poene. Nesto kao sto to Lojd radi kod komsija. Mi na poziciji 2 i 3 imamo dva koja lome obruc, jednog koji je opasan iz blokova (u suprotnom sluzi samo za rotaciju) i imam Jaramaza koji je nedostupan do kraja novembra. Plus imas mladog igraca koji je tu samo iz nekog menadzerskog dila i Angolu koji kukavan ne zna ni gde je dosao ni sta da se ocekuje od njega.
Uprava i ljudi moraju malo da bitke za stolim da prenesu na teren. Novca mora da se nadje za ozbiljnog igraca i ozbiljnog trenera.
Uprava i ljudi moraju malo da bitke za stolim da prenesu na teren. Novca mora da se nadje za ozbiljnog igraca i ozbiljnog trenera.
Mislim da bi ova ekipa mogla da legne Sasu Filipovskom... Odbrana bi se zategla dobro sigurno.
Cekaj,evo me
Turcima fali jedini kvalitetan unutrasnji igrac,Josh Owens....Samo trener Zafer zna zasto mu je jedini centar Kilicli igrao samo 2 min...Tako da su ga skoro celu utakmicu cuvali nizi i slabiji igraci,bio je konstantno u MM...Najvise je na njemu bio Hadi Ozdemir od stotinu ljeta koji je PF ..
I sad ko ne zna sve to vrlo lako donese pogresan zakljucak...
Bez tebe to ne moze... Nebitno, cuvali su i Jankovica pa?
Ni Mozli im se ne bi nadavao koseva. Jednostavno, mene kod momka fascinira IQ. Dzaba mu sva snaga i sve na ovom svetu kad je glup (primer Vilijamsa iz Buducnosti mada kad gledam koncept Scepanovica on bi legao u ovoj konfuziji neverovatno).
Ni Mozli im se ne bi nadavao koseva. Jednostavno, mene kod momka fascinira IQ. Dzaba mu sva snaga i sve na ovom svetu kad je glup (primer Vilijamsa iz Buducnosti mada kad gledam koncept Scepanovica on bi legao u ovoj konfuziji neverovatno).