Cuj nebitno,sto onda gledas kosarku?..Pogledaj statistiku na kraju i isti bi zakljucak imao....Naka wrote: ↑Wed Oct 21, 2020. 12:37 amBez tebe to ne moze... Nebitno, cuvali su i Jankovica pa?
Ni Mozli im se ne bi nadavao koseva. Jednostavno, mene kod momka fascinira IQ. Dzaba mu sva snaga i sve na ovom svetu kad je glup (primer Vilijamsa iz Buducnosti mada kad gledam koncept Scepanovica on bi legao u ovoj konfuziji neverovatno).
KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Kazem nebitno ko ga je cuvao, isti ti igraci su cuvali i Jankovica pa covek nije mogao da se sastavi? Mika iz utakmice u utakmicu se popravlja ofanzivno. Minorni su to pomaci, posebno minorni jer su ocekivanja velika. Ali najludje je sto nama 80% ekipe u silaznoj putanji.
Mi toliko lose izgledamo u odbrani i u defanzivnom skoku da je Mika jedan od manjih problema trenutno 
Mada, kako cemo i da igramo pristojno odbranu kad su nam dosta minuta na 4 I 5 proveli Novica i Mika...
Mislim da bi mormon mogao da postane igrac kakav Naka misli da moze da bude ali da je oko 2 god mladji I da je dosao u Partizan koji vodi neki dobar trener, npr. onaj debeli zabar.
Sem nekih brzopletih gresaka u tranziciji CMM je odigrao maestralno danas.
Zaboravih jos da pomenem..
Sutirali smo za 3 9/22, a turci 3/22. I sa ovakvim procentima suta spolja je ekipa koja je prakticno bez centra igrala protiv nas cijelo vrijeme bila u egalu. Podatak koji savrseno oslikava nasu igru.
Mada, kako cemo i da igramo pristojno odbranu kad su nam dosta minuta na 4 I 5 proveli Novica i Mika...
Mislim da bi mormon mogao da postane igrac kakav Naka misli da moze da bude ali da je oko 2 god mladji I da je dosao u Partizan koji vodi neki dobar trener, npr. onaj debeli zabar.
Sem nekih brzopletih gresaka u tranziciji CMM je odigrao maestralno danas.
Zaboravih jos da pomenem..
Sutirali smo za 3 9/22, a turci 3/22. I sa ovakvim procentima suta spolja je ekipa koja je prakticno bez centra igrala protiv nas cijelo vrijeme bila u egalu. Podatak koji savrseno oslikava nasu igru.
Zbog cega paralela sa Jankovicem?...Coveka sam zvao 1 na 1 da igramo u sta god hoce ako sme....Panj
Turci su igrali bez prvog pleja a koliko veruje u Akpinara videlo se posto je usao u mec bez pleja...Bez petice....Vi ljudi niste svesni koji su oni odron...Ovo je katastrofa na sta mi licimo..
Sa Perezom bi nas dobili gotovo sigurno...Izgradio bi otvorenije suteve,podigli bi se bar malo procenti sto bi bilo dovoljno za pobedu...
Svaki novi dan je gubljenje vremena......
A ako ljudi iz kluba donose odluke na osnovu rezultata...nemam reci
Edit:Mica Beric nije znao da se snima i prokomentarisao,pa ovi nece nikog dobiti
Turci su igrali bez prvog pleja a koliko veruje u Akpinara videlo se posto je usao u mec bez pleja...Bez petice....Vi ljudi niste svesni koji su oni odron...Ovo je katastrofa na sta mi licimo..
Sa Perezom bi nas dobili gotovo sigurno...Izgradio bi otvorenije suteve,podigli bi se bar malo procenti sto bi bilo dovoljno za pobedu...
Svaki novi dan je gubljenje vremena......
A ako ljudi iz kluba donose odluke na osnovu rezultata...nemam reci
Edit:Mica Beric nije znao da se snima i prokomentarisao,pa ovi nece nikog dobiti
Paralela je napravljena jer je si rekao kao da je to bilo lako ubaciti cca 20 poena.
Sto se tice oatalog dela, dacolik je dobro rekao. Nama je Mika sad manji problem od toga da nam je igra ocajna u oba smera. Dobio je skupu igracku i da nije takva do sada bi bilo svih 7 poraza. Ako on ostane za derbi, ne sumnjam da cemo biti samleveni...
A problem nam je i nedostatak rotacije igraca na poziciji 2 i 3. Vec sam objasnio, da ne ponavljam.
Cuj 1 na 1.... I je li te odbio?
Sto se tice oatalog dela, dacolik je dobro rekao. Nama je Mika sad manji problem od toga da nam je igra ocajna u oba smera. Dobio je skupu igracku i da nije takva do sada bi bilo svih 7 poraza. Ako on ostane za derbi, ne sumnjam da cemo biti samleveni...
A problem nam je i nedostatak rotacije igraca na poziciji 2 i 3. Vec sam objasnio, da ne ponavljam.
Cuj 1 na 1.... I je li te odbio?
Cekicu,ne mogu da te ne pitam sta bi Nikola Jankovic konkretno dobio da te pobedi 1 na 1 u basketu? :-) Postovanje ljudi sa foruma? :-)Čekićar wrote: ↑Wed Oct 21, 2020. 1:35 amZbog cega paralela sa Jankovicem?...Coveka sam zvao 1 na 1 da igramo u sta god hoce ako sme....Panj
Edit:Mica Beric nije znao da se snima i prokomentarisao,pa ovi nece nikog dobiti![]()
Ja smem sa tobom Cekic 1 na 1 u sta god hoces a siguran sam da ne bih dobio Jankovica 
- Tajler Darden
Tomen vs Čekić. Ovo će biti dobar meč. 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Hoce momak jos jednu opkladu da izgubi
- Brižni-ponovo napada
Razmatram opciju da prevalim put da bih gledao taj okršaj
Pusti,pusti da te Mozli
Nemate sta da vidite, 11:0 u najavi 
Njihov 1 na 1 > tekma s JunajtedomBrižni-ponovo napada wrote: ↑Wed Oct 21, 2020. 2:11 pmRazmatram opciju da prevalim put da bih gledao taj okršaj
- Radena14th
Hoću ložu da gledam ovaj duel Tomena i Čekićara!!!
Da se vratimo na prošlu tekmu, visokim igračima ne verujem ništa
(sem Novice i Mozlija naravno), mi kad je tvrdo nismo mogli da odbranimo Daču Nikolića i njegov ubitačan kvalitet koji je naravno baražna paljba za 3, skok Save Lešića i Pecarskog takođe nismo mogli da zatvorimo, i ovde stajem sa svakom diskusijom apropo veselog Bahčešehira.
Da se vratimo na prošlu tekmu, visokim igračima ne verujem ništa
Hocu i ja da igram, jos Cekic da se javi