KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Dao je i dobru minutazu Trifunovicu, ali ocigledno ne racuna ni na Stefija
Moram ga i ja pohvaliti sto ga je ubacio onih 46 sekundi,imao je u ponudi Oktagona da se igra skokove na 6,5 granici :-) posle su spustili na 5,5,ali ne menja cinjenicu da je bio poklon.Kasnije oko 5 su ga makli iz ponude.
- Tajler Darden
Trenutno tako stoje stvari.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Osnovni problemi Partizana, po nekom mom mišljenju, su nepoštovanje obaveza u odbrani i predugo zadržavanje lopte gotovo svih igrača. Juče smo videli oba - CedOli 2x pravi serije tako što se šeta do koša, posebno na kraju 1. poluvremena. Suviše lako, nedostojno Partizana.
Drugi problem se juče video prilikom tranzicije, gde CMM 2x nije brzo dodao loptu i time tim oštetio za 4 laka poena. A gotovo svi to rade...
Drugi problem se juče video prilikom tranzicije, gde CMM 2x nije brzo dodao loptu i time tim oštetio za 4 laka poena. A gotovo svi to rade...
sezona ne moze da se izgura sa rasonom i novicom to je valjda jasno
ocigledno nam fali 2/3 i 4
angola je veliki kiks... placeno obestecenje da bi sedeo na klupi il na tribinama
ocigledno nam fali 2/3 i 4
angola je veliki kiks... placeno obestecenje da bi sedeo na klupi il na tribinama
Meni je samo nejasno zbog cega su ga produzavali ako ce da sedi na klupu,mislim na Angolu.
Sto se tice rotacije,bolje je to izgledalo na zadnje dve utakmice,ali meni ce uvek problem da bude kada nam igrac sa najvecom minutazom bude Dangubic uz onakvu selekciju suta.
Sto se tice rotacije,bolje je to izgledalo na zadnje dve utakmice,ali meni ce uvek problem da bude kada nam igrac sa najvecom minutazom bude Dangubic uz onakvu selekciju suta.
E to je zaista umijece imamo Grodivca,Pejdza i CMM na 1 i 2 ne racunam Trifu koji nije za neku ozbiljniju ulogu... Na Angolu se ne racuna a Jaramaz je 5 nedelja u aut imamo prakticno 3 igraca na 2 pozicije ako ne daj boze, kazem ne daj boze jedan zakaci virus ili dozivi laksu povredu mi smo u ozbiljnom problemu a sve je to moguce danas... .Moguce je i da udje u probleme sa licnima, a bas nemamo pravo na kiks pogotovo sada
-
Hiro Onoda
Angola je menadzerska igrica u stilu ruka-ruci,zar neko stvarno misli da je on potpisan posle 2 meca bazirano na nekom kvalitetu koji je pokazao.
Mislim da cemo Burg lagano dobiti 6-7 razlike da nece biti trzavica tolikih jer ipak nisu imali kolektivne treninge.
Ma sto bi uopste dovodili nekog, kada su vec dokazali da su bas tanki u odabiru dobrih pojacanja.
Trenutna ekipa i sa Mozlijem i Jaramazom nije konkurentna za najvise ciljeve u oba takmicenja.
Pogotovo sto je kratak roster, gde ne koristis Angolu i S. Jankovica uopste, dok Trifa ima bas malu minutazu.
Trenutna ekipa i sa Mozlijem i Jaramazom nije konkurentna za najvise ciljeve u oba takmicenja.
Pogotovo sto je kratak roster, gde ne koristis Angolu i S. Jankovica uopste, dok Trifa ima bas malu minutazu.
Protiv Cedevite je imao 16 minuta, protiv Huventuda 22 minuta protiv Borca 14, protiv Uniksa 6, Bahsekera 9 dosta je to minuta sa ovim sto je pokazao ne zasluzuje ni tolikosamig wrote: ↑Mon Oct 26, 2020. 11:48 pmMa sto bi uopste dovodili nekog, kada su vec dokazali da su bas tanki u odabiru dobrih pojacanja.
Željko Pantić najavljuje Dragana apelujem Jakovljevića kao novog trenera Partizana.