KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
To moras njega licno da pitas, ja i ti mozemo samo da nagadjamo. Znam samo da je odbio dve dobre novcane ponude i da je rekao da se malo umorio od kosarke, da zeli da uziva u drugim stvarima. Ali opet to je prica, za sve vise jedini Zeljko moze da odgovori.
Ne verujem u namere, ali verujem ljudima koje znam. Znam gde smo bili i gde smo sad. Znam na sta je klub izgledao pre 3 godine.
Ne kazem da sam prezadovoljan, ali ja bolje resenje trenutno ne vidim, osim gasenja.
Ne verujem u namere, ali verujem ljudima koje znam. Znam gde smo bili i gde smo sad. Znam na sta je klub izgledao pre 3 godine.
Ne kazem da sam prezadovoljan, ali ja bolje resenje trenutno ne vidim, osim gasenja.
Zar nisi ti pricao da je htio da se za sve pita u klubu kao Dule nekad i da je dobra stvar sto mu to Ostoja nije dozvolio?Irriducibili wrote: ↑Thu Oct 29, 2020. 5:50 pm
Ostoja je idiot, košarkaški analfabeta, koji je tu gde jeste zarad lične promocije, kupovine društvenog statusa i naravno uz dozvolu gospodara. I treba ga razapeti zbog gluposti koje je počinio, pre svega u vezi Trinkijerija, a ne zbog toga što se zahvaljuje onome ko mu je dozvolio da bude tu gde jeste i dao mu sredstva. To bi nažalost morao svako na njegovom mestu
-
OnlineIrriducibili
Jeste, to sam pisao, ne znajuci u šta ce se to izroditi, a pre svega bez nekih saznanja koja sam u medjuvremenu stekao
non mollare mai
Pa ne znam.. Lijepo bi bilo da podijelis isto kao i ona saznanja tad jer su neki stvarno pomislili da je Trinkijeri glavni krivac za raskid saradnje i da je izdao klub, itd...
-
OnlineIrriducibili
Ni na kraj pameti mi nije bilo da se nece dovesti trener kao zamena
Ne bih o detaljima, ali nije Trinkijeri glavni krivac, još manje je izdao klub. Otkricu vam da želi da se jednog dana vrati jer kako kaže nije završio posao
Ne bih o detaljima, ali nije Trinkijeri glavni krivac, još manje je izdao klub. Otkricu vam da želi da se jednog dana vrati jer kako kaže nije završio posao
non mollare mai
Jasno, tako sam i mislio. Samo razmisljati u suprotnom pravcu u odnosu na spin masineriju koja se u medijima pokrenula tih dana i nema vece istine od te.
Sto se tice trenera... Nadam se da Dzikica nisu kontaktirali uopste i da ga ne razmatraju kao opciju.
Sto se tice trenera... Nadam se da Dzikica nisu kontaktirali uopste i da ga ne razmatraju kao opciju.
Da, upravo je član irriducibili na najagresivniji način držao slovo o zlom Italijanu koji želi da privatizuje klub, odlučuje o svemu, da ga niko u klubu ne podnosi i slične stvari koje smo već naučili, a koje je meni, doslovno istim rečima, slao jedan poznatiji forumaš koji se muva po klubu. Verovatno nikada nije napisao veći broj postova u kraćem vremenskom roku, nego u tom vremenu, kad je trebalo ubediti navijačku javnost i raširiti " istinu" o zlom italijanskom uzurpatoru.
Zanimljivo, bukvalno istu mantru su primenili i kada je teran Duško Vujošević 2015., bukvalno iste reči.
Bar da su nešto promenili, da ne bude providno.
Ovako, izgleda da nas smatraju idiotima. Mada, koji broj se primio, izgleda imaju i pravo.
Nije lepo sada bežati od vlastitih sramnih izjava, ublažavati i preinačavati.
To može kada je u pitanju usmena reč, ali, kada je u pitanju pisana reč, onda su sramota i laži lako dokazive jer arhiva foruma pametno čuva sve te nečasne postove pune laži i zle namere.
Zanimljivo, bukvalno istu mantru su primenili i kada je teran Duško Vujošević 2015., bukvalno iste reči.
Bar da su nešto promenili, da ne bude providno.
Ovako, izgleda da nas smatraju idiotima. Mada, koji broj se primio, izgleda imaju i pravo.
Nije lepo sada bežati od vlastitih sramnih izjava, ublažavati i preinačavati.
To može kada je u pitanju usmena reč, ali, kada je u pitanju pisana reč, onda su sramota i laži lako dokazive jer arhiva foruma pametno čuva sve te nečasne postove pune laži i zle namere.
U subotu 31. oktobra, košarkaši Partizana NIS će odigrati meč 5. kola ABA j.t.d. lige. Protivnik crno-belih biće ekipa Igokee a meč se igra u Laktašima od 20 časova. Košarkaši Partizana će u petak imati trening u Hali sportova "Ranko Žeravica", nakon čega kreću na put.
Pred duel sa ekipom Igokee, trener crno-belih Vlado Šćepanović je izjavio:
"Čeka nas Igokea koja je nakon startnog poraza vezala tri pobede i na taj način podigla samopouzdanje pred sutrašnji meč. Sa druge strane, siguran sam da smo u stanju da dođemo do pobede. Ali, da bismo do nje došli, potrebno je da pokažemo pre svega poštovanje prema sebi i dresu koji nosimo. Potrebno je da glavom i energijom budemo 100 posto u utakmici, jedino tako možemo do trijumfa. Svesni smo da nosimo grb koji mnogo vredi i još više obavezuje. Poštovanje prema tom grbu ili klubu se pokazuje zalaganjem na svakoj utakmici", istakao je Šćepanović.
Kapiten Novica Veličković pred put u Laktaše kaže:
"Jedini recept za pobedu je da budeš na svom maksimumu. Ako nismo na maksimumu, onda smo itekako ranjivi. Igokea ima solidan tim, lepo su ukomponovani i sigurno nam neće biti lako, ali verujem da smo u stanju da se dignemo posle poraza i da odigramo dobru utakmicu", naglasio je Veličković.
izvor: sajt KKP
Demetrius Jackson teško da bi došao kod nas, Dacolik.
Kako ce se ovi sto su pljuvali Scepu obradovati kad u subotu na klupi bude Kecman. 
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Priznajem jedino Dragana Jakovljevića.
Samo on je pravi čovek za ovo što predstavlja Ostojin Partizan.
I Gorana Grbovića na mestu SD-a.
Samo on je pravi čovek za ovo što predstavlja Ostojin Partizan.
I Gorana Grbovića na mestu SD-a.
Steta sto Tarlac mora na operaciju a tek zapocinje ozbiljnu karijeru.
Trinkijeri je nacelno dogovorio sve uslove sa Bajernom, neposredno posle objave da Partizan nije ucesnik EL za sezonu 2020/21. Sanse da on ostane u Partizanu bile su minimalne, gotovo nerealne.
Generalno, problem svih nas je sto ocekujemo da nam klub posluje na taj nacin kao da imamo deset miliona eura svake godine. Dosta finansijera je odustalo od ove sezone kada se culo da necemo igrati EL. Nismo privatni klub. Sponzora van drzave je gotovo nemoguce naci. Pa cak i taj silni Partizanovac, Dodik ne daje ni dinar za klub, pa ni preko sponzora.
Sto se tice Zvezde, davno sam rekao, da se ogromne kolicine novca slivaju iz Kanade (da li sta odlazi na KK ne znam), ali znam da postoji par udruzenja koje sipa novac u SD zadnjih 30 godina.
Generalno, problem svih nas je sto ocekujemo da nam klub posluje na taj nacin kao da imamo deset miliona eura svake godine. Dosta finansijera je odustalo od ove sezone kada se culo da necemo igrati EL. Nismo privatni klub. Sponzora van drzave je gotovo nemoguce naci. Pa cak i taj silni Partizanovac, Dodik ne daje ni dinar za klub, pa ni preko sponzora.
Sto se tice Zvezde, davno sam rekao, da se ogromne kolicine novca slivaju iz Kanade (da li sta odlazi na KK ne znam), ali znam da postoji par udruzenja koje sipa novac u SD zadnjih 30 godina.