KK Crvena zvezda

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Borca

Re: KK Crvena zvezda

Post by Borca » Fri Oct 23, 2020. 1:18 pm

Tesko da je skuplji od proslo-sezonskog koji je imao i vise stranaca plus dovedena 3 igraca u toku sezone (Panter, Stimac i Lukas).

Inace Loyd-ov agent sledece leto (vizuelni prikaz)

Image

Nemanjic

Post by Nemanjic » Fri Oct 23, 2020. 4:13 pm

Pa moguce da je proslogodisnji tim skuplji zbog kolicine stranaca koji su bili u klubu,mislim da ih je bilo 2,3 vise nego sto je trenutno,ali ako bi uporedio na primer prvih 10 iz prosle i iz ove sezone,mislim da je ovaj mnogo skuplji.Drugo,cinjenica je da je ovaj tim mnogo bolje selektiran i mnogo su bolje birana pojacanja,sto je siguran sam zasluga trenera.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Oct 23, 2020. 5:26 pm

Ako se ne varam, i prošle i ove sezone po 7 stranaca, s tim što bi ovi sadašnji trebalo da budu znatno duže na platnom spisku, jer su praktično tu od početka sezone
non mollare mai

FKCZ

Post by FKCZ » Fri Oct 23, 2020. 7:38 pm

Tim je 5 puta bolje selektiran. Inace:
Hol - Promiteas EC
Volden - Partizan EC
Rocesti - Olympiacos EL
Loyd - Valencia EL
Rit - FMP
Obryant - Lokomotiva EC
Terry - Banvit/ Hapoel J BCL

Gledajuci CV uocljivo je da su Loyd i Obrayant skupi, ovi ostali mislim da nisu. S obzirom da znam koje smo sve strance i domace jurili a nismo mogli da ih platimo, ovaj sastav nije skuplji od onog od prosle sezone. KKCZ je prosle imala mnogo sreeeeceee.

Borca

Post by Borca » Sat Oct 24, 2020. 2:55 pm

Uoci sutrasnje utakmice

Borca

Post by Borca » Sun Oct 25, 2020. 6:33 pm

Nisam gledao utakmicu isao po sestricinu na aerodrom, vidim da je utakmica krenula sa pristojnom razlikom, kasnije se zakuvalo, iskljucen trener, povrede par igraca itd.

FKCZ

Post by FKCZ » Sun Oct 25, 2020. 8:20 pm

Užasno ružan meč.
4-0, teraj dalje.

Borca

Post by Borca » Wed Oct 28, 2020. 10:51 am

Odlozena utakmica sa Asvelom zakazana za 11. Novembar.

dacolik

Post by dacolik » Wed Oct 28, 2020. 12:17 pm

Borca wrote:
Wed Oct 28, 2020. 10:51 am
Odlozena utakmica sa Asvelom zakazana za 11. Novembar.
Izgleda da Francuska zabranjuje sportove u dvoranama do kraja godine.

Borca

Post by Borca » Wed Oct 28, 2020. 12:35 pm

Tako se od sinoc govori na osnovu nekog Twitt-a na Engleskom koji je valjda prevod nekog sa Francuskog, videcemo sta ce biti oko toga.

Inace u Novembru 10 utakmica u 24-25 dana

2/11 Krka (domacini)
6/11 Bajern (gosti)
09/11 Primorska (gosti)
11/11 Asvel (gosti)
13/11 Real (domacini)
15/11 Split (domacini)
18/11 Armani (gosti)
20/11 Barselona (gosti)
23/11 Partizan (gosti)
26/11 Efes (domacini)

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Oct 29, 2020. 1:39 am

Borca wrote:
Sun Oct 25, 2020. 6:33 pm
Nisam gledao utakmicu isao po sestricinu na aerodrom, vidim da je utakmica krenula sa pristojnom razlikom, kasnije se zakuvalo, iskljucen trener, povrede par igraca itd.
Nikako da dam komentar, nisam stigao...

Klasičan meč gde se posle teškog EL meča preživljavalo...

Natrčali ste na takmičarsku Megu. Videćeš kroz sezonu, Vlada stvarno igra tvrdo i na rezultat, a pride i razvija. Ogroman posao i drago mi zbog njega.

Elem, kao i obično kada se preživljava, individualno se dosta rešavalo, bilo je i do iskustva... Nije mi samo jasno šta je Lazić radio poslednji vaš napad u igri, ta trojka koju je promašio mogla je da košta, ali Davidovac...

Strahovit kvalitet imate...

Pridavite li Šveda da iz što više šuteva dođe do proseka i skratite mu kreaciju, idete na 3-2.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

FKCZ

Post by FKCZ » Thu Oct 29, 2020. 11:40 am

Tradicionalno loše igramo u Rusiji ali nismo bez šansi. Himki je ne svojom krivicom priteran uz zid i moraju sad svaki meč maksimalno da odigraju. Odličan roster, naročito pod košem ali mislim da ako odigramo jaku odbranu da možemo do pobede.

Borca

Post by Borca » Thu Oct 29, 2020. 3:30 pm

Tajler Darden wrote:
Thu Oct 29, 2020. 1:39 am
Borca wrote:
Sun Oct 25, 2020. 6:33 pm
Nikako da dam komentar, nisam stigao...

Klasičan meč gde se posle teškog EL meča preživljavalo...

Natrčali ste na takmičarsku Megu. Videćeš kroz sezonu, Vlada stvarno igra tvrdo i na rezultat, a pride i razvija. Ogroman posao i drago mi zbog njega.

Elem, kao i obično kada se preživljava, individualno se dosta rešavalo, bilo je i do iskustva... Nije mi samo jasno šta je Lazić radio poslednji vaš napad u igri, ta trojka koju je promašio mogla je da košta, ali Davidovac...

Strahovit kvalitet imate...

Pridavite li Šveda da iz što više šuteva dođe do proseka i skratite mu kreaciju, idete na 3-2.
Svakako sam ocekivao da Mega sa Jovanovicem na klupi igra odgovornije nego kod Milojevica tako da to nije iznenadjenje, a pisao sam vec da su prve 3 pobede u ABA bile veoma ubedljive ne samo zbog dobre odbrane koja se igrala vec i zbog nerealno dobrog procenta za 3 poena (nesto oko 52% cini mi se, 13 i nesto pogodjenih trojki na 25 i nesto pokusaja u te 3 utakmice).

Protiv Mege je bilo 24 pokusaja za 3 poena (znaci skoro isto tj jedan sut manje od proseka suteva na prve 3 utakmice) ali samo 7 pogodjenih i znatno losiji procenat nego u prethodnim ABA utakmicama.

Sreca u ovom ludom rasporedu u Novembru (ako se nesto ne promeni zbog korone) je sto su prve 3 od 4 ABA utakmice u mesecu Krka kuci, Primorska u gostima i Split kuci te bi trebalo da se nekako lakse preguraju izmedju silnih putovanja i EL utakmica koje su na programu. Najteza ce biti 4-ta protiv Partizana posto ide posle duplog EL gostujuceg kola (Armani i Barselona u gostima).

Sto se tice utakmice sutra, Sved im je svakako najbolji i najopasniji igrac ali su realno dosta kvalitetniji na unutrasnjim pozicijama i tu ocekujem vece probleme za odbranu, a Sved bi imao jos veci uticaj na bolje izdanje svog tima ako bi gledao da sto vise razigra taj deo tima na ustrb "ispucavanja".

Borca

Post by Borca » Fri Oct 30, 2020. 9:31 pm

Sved se ipak odlucio da smanji broj pokusaja za 3 i asistira malo cesce (12 asistencija), a McCollum "strpao" 20-tak poena u drugom poluvremenu, te uz solidnu partiju Mickey-a dovoljno za prvu pobedu u EL za Himki.

Kod Zvezde opet najbolji Loyd (uz jos jedan "akrobatski" ulaz/prodor koji je pogodio ali ne znam zasto to radi posto je jako rizicno "prizemljenje" koje sledi posle toga), O'Bryant drugi strelac ali izgleda previse zeleo da se dokaze u prvoj utakmici pa imao i dosta izgubljenih lopti uz los sut za 2 (pogadjao u blizini obruca posle "zidanja" ali promasio one njegove fadeaway suteve) i vrlo dobar sut za 3.
Jedini dvocifren jos Walden koji je imao problema sa licnim greskama.

FKCZ

Post by FKCZ » Sun Nov 01, 2020. 12:22 am

Verovatno čekamo derbi s 7-0, ali meni je derbi u četvrtak s Bajernom. Potpisao bih poraz s KKP za pobedu u Minhenu.

Post Reply