FK Partizan
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: FK Partizan 2020/21
Kakav saboter.
Kasno je čekati zimu.
Kasno je čekati zimu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Samo da rezimiramo. Sa Savom kao trenerom prodat najbolji odbrambeni igrač za 10 miliona.
Bez Save, najbolji napadač i najtalentovaniji ofanzivni vezni zajedno prodati za 11.5 miliona ili 13.5 milliona u zavisnosti kome verovati..
Al dobro je i to, do leta Filipa bi mogli da prodamo za 4 miliona u vrh glave..
Bez Save, najbolji napadač i najtalentovaniji ofanzivni vezni zajedno prodati za 11.5 miliona ili 13.5 milliona u zavisnosti kome verovati..
Al dobro je i to, do leta Filipa bi mogli da prodamo za 4 miliona u vrh glave..
6.5 za Ficu valjda dao City.
Vuletic za Butasport rekao 8.5.
Vuletic za Butasport rekao 8.5.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Irriducibili
Razumem tvoje nezadovoljstvo postojecim stanjem, ali ne mogu da verujem da si zaboravio Novi Pazar i ostale kikseve pod Savom, te sad patiš kao da nas je Klopp napustio
Ne možeš porediti ni prodaje igrača, jer radi se o tajmingu. Tržište sada jako dobro zna da u klupskoj kasi nema ni za Vazurine potrebe, a kamoli za druge, manje važne stvari
Ne možeš porediti ni prodaje igrača, jer radi se o tajmingu. Tržište sada jako dobro zna da u klupskoj kasi nema ni za Vazurine potrebe, a kamoli za druge, manje važne stvari
non mollare mai
Iz ove perspektive Savova smena nema mnogo logike, ali u momentu rastanka, ne samo da je imala logike, nego je bila jedina ispravna stvar. Sto se tice prodaje igraca, isti k da li prodali igraca za 15 ili 3 miliona. Partizan svakako taj novac ne vidi. Ko misli da posle prodaje igraca komplet novac legne na racun FK-a je budala.
Citam danas da je Mijat dao neki intervju i ponovo napomenuo da ce "mozda jednog dana da se vrati u Partizan". Hvala care, ne treba! On je ime koje u ovom teskom trenutku moze da pomogne Partizanu. Kada situacija bude bolje, kada dodje neko mirnije vreme, tada on nije potreban. Ima i ovde ljudi koji su sposobni da vode klub na pravi nacin.
Citam danas da je Mijat dao neki intervju i ponovo napomenuo da ce "mozda jednog dana da se vrati u Partizan". Hvala care, ne treba! On je ime koje u ovom teskom trenutku moze da pomogne Partizanu. Kada situacija bude bolje, kada dodje neko mirnije vreme, tada on nije potreban. Ima i ovde ljudi koji su sposobni da vode klub na pravi nacin.
Pa nece, ali se nikada ne zna ko moze doci u klub, postavljas standarde.
Sta ocekujemo od zadnjeg meca u oktobru?
Mislim da cemo pobediti 3-1.
Mislim da cemo pobediti 3-1.
Iskreno, ne interesuje me rezultat. Nadam se nekom vidljivom napretku u samoj igri. Konkretno da zona 14 napokon bude koristena, posto je u prethodnim utakmicama bila skoro potpuno zapostavljena, kao i da vidim vecu borbu za druge lopte. Dosta cesto u tom segmentu igre gubimo od protivnika, sto im je otvaralo mogucnost za kontranapad.
Macva je uzasna, dno tabele, to moramo dobiti, ali plasim se da mi i protiv njih ima da se zatvorimo.
Pobeda je pod moranje, mada sve je gotovo, tako da nije ni bitno.
Pobeda je pod moranje, mada sve je gotovo, tako da nije ni bitno.
Pobeda nad Macvom.
Sivilo u igri, ali bar su 3 boda, kamo srece da su i u Nisu i Milanovcu bili...
Sivilo u igri, ali bar su 3 boda, kamo srece da su i u Nisu i Milanovcu bili...
Koliko je fizicka priprema bitna, svedoce povrede igraca. Nama je van stroja 4 ili 5 fudbalera. Svaki jaci duel nasem igracu je sansa da zavrsi polusezonu.
Sreca pa ne igramo 2 utakmice nedeljno, ovi momci to ne bi izdrzali.
Sreca pa ne igramo 2 utakmice nedeljno, ovi momci to ne bi izdrzali.
naravno da se secam kikseva, kao sto i sada kiksamo, kao sto i sada resavamo Macvu penalom nakon sto nemas Evropu da visi nad glavom.. samo smo tada igrali Evropu, tukli Zvezdu bez da nam sutnu na gol..Irriducibili wrote: ↑Fri Oct 30, 2020. 11:32 pmRazumem tvoje nezadovoljstvo postojecim stanjem, ali ne mogu da verujem da si zaboravio Novi Pazar i ostale kikseve pod Savom, te sad patiš kao da nas je Klopp napustio
moje stanoviste i tada i sada je jasno, dokle god je jedini nacin da Zvezda kiksne taj da promasi nepostojeci penal u mecu u kom ne moze da se dogovori sa protivnikom, mi nemamo sta da trazimo.. i najveci problem je zapravo bio sto je Savo sebi uvrteo u glavu da mi mozemo da se borimo za titulu u ovakvoj ligi..
najveca greska je sto je Savo sebi uvrteo u glavu da mi mozemo da se borimo za titulu.. jedini nacin da trcis sa Zvezdom je da imas najmanje polovinu zavrsenih meceva.. jer sa svim ogranicenjima od 4 stranca, dva igraca U21, ti zapravo gubis odredjenu prednost koju bi trebalo da imas kao bogatiji i bolji klub.. dzaba si ti Partizan kad ti ne mozes da uzmes dva strana beka od 25-26 godina da ti spartaju po strani, pa ti onda ostane kombinovanje sa Miljokvicima, Obradovicima, Urosevicima.. a svi domaci igraci koji prave razliku su napolju, tako da ovo tebi sto je ostalo od domacih, nije toliko bolje od proseka nase lige, da bi ti mogao sve da rutiniras.. ti imas ligu koja ti ne da da napravis najbolji tim, vec te ujednacava sa konkurencijom, i onda se od tebe ocekuje da rutiniras.. dzaba ti imas Sumu recimo, kad tebi duva promaja nazad..
i nije problem Savo, da su samo doveli nekog ozbiljnog trenera, platili sto treba da se plati, a ne da uzimaju Stanojevica, koji nakon one LS, apsolutno nista nije uradio u svetu fudbala..
naravno, da je ova situacija bila prosle godine, Pavlovic bi otisao za 4 miliona, ovako je prodat za 10.. igrali Evropu, pokazao se i narasla cena za 5 meseci..Irriducibili wrote: ↑Fri Oct 30, 2020. 11:32 pmNe možeš porediti ni prodaje igrača, jer radi se o tajmingu. Tržište sada jako dobro zna da u klupskoj kasi nema ni za Vazurine potrebe, a kamoli za druge, manje važne stvari
i naravno da se ove sezone igraci prodaju za budzasto, jer nema Evrope, nema pozornice, trener prica kako nemaju pojma, nije niko lud da da vece pare.. ko da ja odem na pijac i pitam posto je kila jabuka i prodavac mi kaze, ma nista ne valjaju, to sve los kvalitet, a i meni treba para, dajem ih debelo ispod cene..
i ne slazem se da je isto 5 i 13 miliona.. Vazura ce sebi da uzme fiksni deo svakako, ako vise para udje u klub, vece su sanse da nesto i pretece..
uglavnom, ne lici igra ni na sta, nema sta ni da se proda vise, Evropu ne igramo.. bas je losa situacija..
Razlika izmedju Partizana koji je vodio Sabo i Partizana koga vidi Stanojevic je ogromna. Tu razliku cini samo jedan igrac, Sadik i nista vise.
Mi nemamo napadaca, ono i sto smo doveli nece biti dostupno do marta, a od marta ga sleduje nova povreda.
Mi nemamo napadaca, ono i sto smo doveli nece biti dostupno do marta, a od marta ga sleduje nova povreda.
- Tajler Darden
Dao si mi dobar povod. Nisam nikako saglasan.
Partizan mora da teži što boljem ugledu na tržištu. To je valjda uloga sportskog sektora i neke zdrave vizije kluba.
Mi smo imali takav nalet otprilike godinu dana. Za to vreme jedan igrač je otišao za 10+, dvojica su bila u situaciji da za taj novac odu, ali izgleda da nekome nije stalo da Partizan makar sa te strane odmakne sa ovih livada. Takođe, imali smo igrače kojima je mogla da raste cena (Asano), domaće koji mogu da budu prodati za neki novac u istočne zemlje (pokazano Vitasom i Miletićem).
Meni navijaču godi što je za Sadika ili recimo Filipa postojalo veliko interesovanje. Boli me što su prodati ispod cene.
Ne znam u kom još klubu na svetu trener direktno proziva svoje igrače na konferencijama. Da li im utiče na cenu ne znam, ali znam da se to u nekoj zdravoj sredini ne radi.
Struka i mi navijači ne možemo da utičemo na to šta će Vazura da radi.
@Naka, Stanojević je tog Sadika javno prozivao, tako da ne verujem da mu nešto posebno fali. Sadik kod njega i Sadik kod Miloševića su dva sveta.
Stanojević najbolje može da izvuče od Miljkovića, od Sadika ne.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Bez Sadika i Sume, dvojice najboljih igrača, ni Savo nije imao igru.
Ne vidim zašto je Stanojev bunker pri vođstvu bez njih dvojice, bez Šćekića i bez smislenih zamena na klupi sramota, a Stojkovićevo junačko čuvanje lopte u polufinalu kupa i Ostojićeva odugovlačenja nešto što treba da mi nedostaje.
Uvek je prodaja igrača na kraju prelaznog roka kad nemaš izbora nepovoljnija nego na početku. A ni prodaja pre korone i za vreme korone nisu baš ista stvar.
Ali neka bude da je to sve do Stanojevića koji za mesec dana ubije cene za 5 miliona, a ne do onih koji su odbijali jače ponude, pa ni do toga što su skauti gledali i fudbal posle revanša protiv Astane..
Ne vidim zašto je Stanojev bunker pri vođstvu bez njih dvojice, bez Šćekića i bez smislenih zamena na klupi sramota, a Stojkovićevo junačko čuvanje lopte u polufinalu kupa i Ostojićeva odugovlačenja nešto što treba da mi nedostaje.
Uvek je prodaja igrača na kraju prelaznog roka kad nemaš izbora nepovoljnija nego na početku. A ni prodaja pre korone i za vreme korone nisu baš ista stvar.
Ali neka bude da je to sve do Stanojevića koji za mesec dana ubije cene za 5 miliona, a ne do onih koji su odbijali jače ponude, pa ni do toga što su skauti gledali i fudbal posle revanša protiv Astane..