KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
balkanski spijun

Re: KK Partizan 2020/21

Post by balkanski spijun » Tue Nov 03, 2020. 1:46 pm

Ovako da postavio stvari.

Da li su jos od vremena PSD I Duleta u klubu bili Silobad(setimo se slucaj Miljenivic I ugovora koji je on potpisao),Stragi,Tosa(koji je ispratio sve predhodne uprave,

Zasto su oni ostavljeni,iako su bili deo necega sto je bilo trulo.
Na to su dodali Kecmana.Kao igrac svaka cast,kao covek nula(pusti ti Bat,a nije da nije znao u kakvom je trenutno stanju klub.
Vratis najveceg bota svih foruma za skauta,koji je kritikovao,pljuvao sve I svakog,koji je pisao dovedes 2,3ekstra igraca I pravis tim oko njih.Eto doveli smo menadzersku kombinaciju,a drugi po preporuci.Treci se ceka.

Da li je klub ulozio zalbu posle cetvorokaraka,a jos vaznije posto nije isteklo vreme.Materijalna povreda pravila.Zasto bi,to nije borba kroz institucije.

Ne tvrdim da postoje bolji,Ili losiji od sadasnjih,ali ne moze da se abolira njegovo dosadasnje angazovanje ,samo iz razloga ,niko nije hteo.

Ajde da cutimo,nema boljeg I da cekamo.Mozda naidje.

balkanski spijun

Post by balkanski spijun » Tue Nov 03, 2020. 2:01 pm

Da dodam.

Prvi put posle duzeg niza godina smo licili na tim.Tacno podeljene uloge,hijerarhija,hemija,rezultat u svim takmicenjima,individualni napredak kod pojedinih igraca,napredak tima I pametnjakovici rese da raskinu saradnju s trenerom(da ne kazem oterali ga).
Najpametniji potez.

Bolkonski

Post by Bolkonski » Tue Nov 03, 2020. 2:38 pm

Moralo je tako.
Nije preporučljivo da se SNS mandrili iz kluba zamere svom gazdi.
Italijan je pretio da naruši projekat.

Reakcije nije bilo ni na evidentno bušenje pred majstoricu.

Ali, tu su organizacioni pomaci i borba kroz institucije sistema.

Ajde što nema trofeja ( osim simbola ikebane), što je poslednji mlad igrač, Duletov Vanja Marinković ( nerealan podatak), ali što je čovek pretvorio Partizan u mesnu zajednicu Gornjeg Brijanja i neće ostaviti kamen na kamenu kad ode iz kluba.
Da ne pominjemo zloupotrebu Partizana u svrhu svog uguravanja u guzicu gazdi i napretka na onoj rdjavoj SNS društvenoj lestvici.

Medjutim, čak mi ga je nekad i žao, kad vidim da čak i oni hijerarhijski najniži vojnici, koji su životom branili njegove postupke, polagano vagaju i stidljivo počinju da ga pljuju, jer instiktom osećaju da mu se bliži kraj.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Nov 03, 2020. 2:40 pm

dacolik wrote:
Tue Nov 03, 2020. 1:38 pm
Tako ce i biti dok sns I Vucic budu tu.
Ceniš da uskoro idu, pa da ne zakasnimo sa promenama?
non mollare mai

drmisa

Post by drmisa » Tue Nov 03, 2020. 3:00 pm

Bojan Brezovac javlja da je zavrsen Filipovski

Naka

Post by Naka » Tue Nov 03, 2020. 3:12 pm

A najparadoksalnije je to sto su ti sns kadrovi ustvari ds, dss, g17+, sps, srs, ns i mnogi drugi kadrovi koji su svoje "legalno" bogastvo sticali od 1990ih pa sve do 2014. a nakon toga prebegli u tu trenutno vodecu steanku, kao sto ce i posle raspada sns a preci u neku novu vodecu.

I uopste ne vidim poentu i ne shvatam sta to treba da se radi sa klubovima, a da ih izvuces iz makrosveta Srbije/Balkana?
A mi da lupamo u serpe ispred hale, da bojkotujes minut cutanja za mafijasa pa da te vijaju njegova braca kriminalci ili nesto peto toliko produktivno da je to strasno.....
Ja razumem zelju ljudi da kritikuju, ali brate da ljudi danonocno nesto kritikuju (ali danonocno), a citav njihov udel je ili nije 1000 din na godisnjem nivou, a da nijedno jedino pravo resenje nemaju meni ne dopire do mozga.
Najlakse kukati, to mozemo svi da pisemo i da se forum pretvori u kuknjavu.

Uzgred, dobrodoslica Filipovskom.

dacolik

Post by dacolik » Tue Nov 03, 2020. 3:13 pm

Irriducibili wrote:
Tue Nov 03, 2020. 2:40 pm
dacolik wrote:
Tue Nov 03, 2020. 1:38 pm
Tako ce i biti dok sns I Vucic budu tu.
Ceniš da uskoro idu, pa da ne zakasnimo sa promenama?
Cijenim da nam je svejedno dok ne odu.

Bolkonski

Post by Bolkonski » Tue Nov 03, 2020. 3:14 pm

A već palo zaletanje odbranom i pretnjama za napad na onog drugog trenera na " Dj", kako bi se odbranio Ostojin izbor :lol:
Sada mora da se brani Sašo :lol:

CikaZika

Post by CikaZika » Tue Nov 03, 2020. 3:22 pm

Ja sam za Sasoa i pre Dzikica, i drago mi je da je on pre Dzikica sada opet u trci za prvog trenera.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

balkanski spijun

Post by balkanski spijun » Tue Nov 03, 2020. 3:24 pm

Znaci kritika nikako,ako je smislena I opravdana.Da li neko radi dobro Ili lose nije na nama da to komentarisemo,vec da stavimo amove i cutimo.
Ajde da cutimo,tapsemo I izvikujemo bravo.

Naka

Post by Naka » Tue Nov 03, 2020. 3:35 pm

balkanski spijun wrote:
Tue Nov 03, 2020. 3:24 pm
Znaci kritika nikako,ako je smislena I opravdana.Da li neko radi dobro Ili lose nije na nama da to komentarisemo,vec da stavimo amove i cutimo.
Ajde da cutimo,tapsemo I izvikujemo bravo.
Balkanski, ne znam zasto kritika nije dozvoljena?
Problem je sto se danonocno prica prica o sns unistavanju kluba, pa se usuti kad klub pobedjuje i tako sve u krug.
U propadanju KK Partizana nije samo zasluzna drzava/vlast vec i mi sami, bacajuci novac kada ga je bilo najvise, zaracivanjem sa najmocnijim menadzerima i teranje maka na konac. To nas je dovelo do toga da smo od gazde, postali prosjaci koji poprilicno zavise od vlasti ove drzave, a koja ocito nije blagonaklona prema nama.

Asterix

Post by Asterix » Tue Nov 03, 2020. 4:37 pm

Naka wrote:
Tue Nov 03, 2020. 3:12 pm
A najparadoksalnije je to sto su ti sns kadrovi ustvari ds, dss, g17+, sps, srs, ns i mnogi drugi kadrovi koji su svoje "legalno" bogastvo sticali od 1990ih pa sve do 2014. a nakon toga prebegli u tu trenutno vodecu steanku, kao sto ce i posle raspada sns a preci u neku novu vodecu.

I uopste ne vidim poentu i ne shvatam sta to treba da se radi sa klubovima, a da ih izvuces iz makrosveta Srbije/Balkana?
A mi da lupamo u serpe ispred hale, da bojkotujes minut cutanja za mafijasa pa da te vijaju njegova braca kriminalci ili nesto peto toliko produktivno da je to strasno.....
Ja razumem zelju ljudi da kritikuju, ali brate da ljudi danonocno nesto kritikuju (ali danonocno), a citav njihov udel je ili nije 1000 din na godisnjem nivou, a da nijedno jedino pravo resenje nemaju meni ne dopire do mozga.

Da nisi malo poranio sa dobrodoslicom, nesto nam olako propadaju zavrseni poslovi

FKCZ

Post by FKCZ » Tue Nov 03, 2020. 5:09 pm

Naka wrote:
Tue Nov 03, 2020. 3:12 pm

Treba drzava da dozvoli privatizaciju istih i da kao sav normalan svet imamo privatan kapital u sportu.
A ne dozvoljava jer klubovi sluze za pranje novca i izvlacenje istog.

Naka

Post by Naka » Tue Nov 03, 2020. 5:37 pm

Privatizacija kosarkaskih klubova? Sta im to nudis da kupe? Nijedan klub nema svoju dvoranu, nemas trenazne sale, nemas nista.
A sto se tice fudbalskih klubova, donekle i jest tako ali opet stadioni su stari, ne pripadaju modernim tendencijama takvih tipova objekata, trenazni centri su (bar za nas znam) pod hipotekom, imaju ogromne dugove. I opet privatizovace se Zvezda i Partizan.

Prosto, da bi nesto privatizovao, moras da to prezentujes prodavcu, a da on vidi profit u celoj toj prici. Niti imamo infrastrukturu, niti imamo nesto spektakularno a primamljivo da im ponudimo.

FKCZ

Post by FKCZ » Tue Nov 03, 2020. 7:07 pm

Ok, a šta su imali fudbalski i košarkaški klubovi Olimpijakos i Pao ili šta je Gazidis dobio kad je kupio PAOK, raspalu Tumbu?!
Samo je to pravedno i samo tad može da se govori o sistemu. Ne mora da se da u ruke jednom čoveku, neka bude primer Bajern npr.

Locked