FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Irriducibili » Sun Nov 01, 2020. 9:46 pm

@Houdini

Ti jednostavno odbijaš da vidiš realno stanje stvari. Savov fudbal prošle i ove sezone se potpuno razlikuje. Prošle je bio napadački, lep za oko, postavljalo se samo pitanje možemo li da damo više golova, nego što smo sposobni da primimo. Ove je bilo potpuno suprotno, dosadno mrsomudjenje, ali podjednako bezuspešno. Šta ti zapravo nedostaje?

Poznato mi je da te pali puko prezimljavanje u Evropi, koje je izostalo pre svega zaslugom trenera, koji dva puta nije znao da zatvori praktično dobijene urakmice. Derbiji su posebna priča, više je do njih, nego što js do nas. Ni sada nam ne bi šutnuli na gol, da im nismo poklonili penal. Savo nije trener, mislim da nikada nece ni biti, a sad to što si ti očekivao Klopa, a dobio Stanojevica, je opet do tvog osecaja za realnost

Baš kao i u vezi prodaje igrača. Sadik je zaista odskakao u livadarskom okruženju, ali zar ti o stvarnom interesovanju za njega, ako zanemarimo priče iz kluba i pisanje njihovih novinara, ne govori saznanje da je otišao u Segundu? Filip ce, bojim se, zaigrati za Siti kao što su braca Ilic, dok za Pavlovica tek povremeno čujemo da je živ. Kakve su kombinacije u pitanju i koje su svote zaista ušle u klub, ti i ja sigurno necemo saznati
non mollare mai

Viduka

Post by Viduka » Mon Nov 02, 2020. 10:11 am

Tajler Darden wrote:
Sun Nov 01, 2020. 7:46 pm
Viduka wrote:
Sat Oct 31, 2020. 10:28 am
Sto se tice prodaje igraca, isti k da li prodali igraca za 15 ili 3 miliona. Partizan svakako taj novac ne vidi. Ko misli da posle prodaje igraca komplet novac legne na racun FK-a je budala.
Dao si mi dobar povod. Nisam nikako saglasan.

Partizan mora da teži što boljem ugledu na tržištu. To je valjda uloga sportskog sektora i neke zdrave vizije kluba.

Mi smo imali takav nalet otprilike godinu dana. Za to vreme jedan igrač je otišao za 10+, dvojica su bila u situaciji da za taj novac odu, ali izgleda da nekome nije stalo da Partizan makar sa te strane odmakne sa ovih livada. Takođe, imali smo igrače kojima je mogla da raste cena (Asano), domaće koji mogu da budu prodati za neki novac u istočne zemlje (pokazano Vitasom i Miletićem).

Meni navijaču godi što je za Sadika ili recimo Filipa postojalo veliko interesovanje. Boli me što su prodati ispod cene.

Ne znam u kom još klubu na svetu trener direktno proziva svoje igrače na konferencijama. Da li im utiče na cenu ne znam, ali znam da se to u nekoj zdravoj sredini ne radi.

Struka i mi navijači ne možemo da utičemo na to šta će Vazura da radi.
Sta vredi ceo tvoj post, kad se zavrsava sa "Struka i mi navijači ne možemo da utičemo na to šta će Vazura da radi."?

MMM

Post by MMM » Mon Nov 02, 2020. 2:49 pm

Stojke ima kovid.

Houdini

Post by Houdini » Mon Nov 02, 2020. 5:10 pm

Irriducibili wrote:
Sun Nov 01, 2020. 9:46 pm
Savo nije trener, mislim da nikada nece ni biti, a sad to što si ti očekivao Klopa, a dobio Stanojevica, je opet do tvog osecaja za realnost
ja sam skroman decko, meni bi bilo dovoljno da dodje makar neko u Savovom nivou.. a kako on nije trener, zamisli kakav je lak posao imao Vazura i ujebao :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Nov 02, 2020. 8:49 pm

Srecom te kriterijum nije šta je tebi dovoljno
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Mon Nov 02, 2020. 9:30 pm

Pa jes, Vazurini kriterijumi su još niži..

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Nov 03, 2020. 12:49 pm

Viduka wrote:
Mon Nov 02, 2020. 10:11 am
Tajler Darden wrote:
Sun Nov 01, 2020. 7:46 pm
Viduka wrote:
Sat Oct 31, 2020. 10:28 am
Sto se tice prodaje igraca, isti k da li prodali igraca za 15 ili 3 miliona. Partizan svakako taj novac ne vidi. Ko misli da posle prodaje igraca komplet novac legne na racun FK-a je budala.
Dao si mi dobar povod. Nisam nikako saglasan.

Partizan mora da teži što boljem ugledu na tržištu. To je valjda uloga sportskog sektora i neke zdrave vizije kluba.

Mi smo imali takav nalet otprilike godinu dana. Za to vreme jedan igrač je otišao za 10+, dvojica su bila u situaciji da za taj novac odu, ali izgleda da nekome nije stalo da Partizan makar sa te strane odmakne sa ovih livada. Takođe, imali smo igrače kojima je mogla da raste cena (Asano), domaće koji mogu da budu prodati za neki novac u istočne zemlje (pokazano Vitasom i Miletićem).

Meni navijaču godi što je za Sadika ili recimo Filipa postojalo veliko interesovanje. Boli me što su prodati ispod cene.

Ne znam u kom još klubu na svetu trener direktno proziva svoje igrače na konferencijama. Da li im utiče na cenu ne znam, ali znam da se to u nekoj zdravoj sredini ne radi.

Struka i mi navijači ne možemo da utičemo na to šta će Vazura da radi.
Sta vredi ceo tvoj post, kad se zavrsava sa "Struka i mi navijači ne možemo da utičemo na to šta će Vazura da radi."?
Tom logikom možemo pitati zašto uopšte gledamo klub?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Viduka

Post by Viduka » Tue Nov 03, 2020. 7:51 pm

Tajler Darden wrote:
Tue Nov 03, 2020. 12:49 pm
Tom logikom možemo pitati zašto uopšte gledamo klub?
Kakve sad veze ima klub sa bilo cim? Ljudi u upravi nisu klub, niti ce ikad biti. Niti ovi, niti bilo koji drugi. To isto vazi i za igrace. Svi oni su deo istorije kluba(dobre ili lose), ne klub! Poenta...Ja navijam i gledam Partizan. Za pojedince u klubu me zabole dupe.

Sad da se vratim na temu mog posta koji si citirao. Realnost je da koliko god novca klub uzeo, da li 3 ili 15 miliona od tog novca Partizan vidi izuzetno malo. Lepe zelje i nadanja nece promeniti tu cinjenicu.

MMM

Post by MMM » Wed Nov 04, 2020. 10:12 am

Nakon Stojketa i Lola ima kovid.

Bolkonski

Post by Bolkonski » Thu Nov 05, 2020. 11:10 am

Houdini wrote:
Fri Oct 30, 2020. 11:06 pm
Samo da rezimiramo. Sa Savom kao trenerom prodat najbolji odbrambeni igrač za 10 miliona.

Bez Save, najbolji napadač i najtalentovaniji ofanzivni vezni zajedno prodati za 11.5 miliona ili 13.5 milliona u zavisnosti kome verovati..

Al dobro je i to, do leta Filipa bi mogli da prodamo za 4 miliona u vrh glave..
Tačnije, prodat je u Lacio za pet miliona, ali su lekarski pregledi spasili upravu i dali srećnicima mogućnost da zarade više.

Još će neko da me ubedi da je Savo Milošević imao ingerencije da blokira transfer, ako mu se ne svidja cena...

Napravila se od njega neka sinteza Murinja i Galijanija, a čovek nije mogao da veže 3 utakmice bez kiksa, ispao iz grupe LE i dovodio Periše, Vojvode, Gigiće, Matiće, Lalatoviće, drala ga ona narkomančina što reklamira kladionice.
Čak i u toj viziji nije bio istrajan i teško da je sam znao šta hoće, pa je, nakon sukoba sa Djumijem, izašao da priča kako treba da se igra na rezultat, a ne lepo.
Čovek ima ozbiljan problem sa sukobima jedno pet različitih mišljenja u sebi samom, sa istrajnošću i skidanjem magle ispred svake naznake ideje koja mu se javi, kao i sa jednom teškom nadobudnošću i nadmenošću, za nekoga ko je juče izveo prvi samostalni trening.
Bolje mu stoji da se maskira u Zdravka Čolića i peva Pusti modu po onim emisijima.

Što se tiče Stanojevića, kad vidim šta se sve piše i izmišlja, ne bi li se što više uvaljao u blato, da ne znam kako izgleda, pomislio bih da ima devet glava i pljuje vatru.

Houdini

Post by Houdini » Thu Nov 05, 2020. 12:02 pm

i zamisli kad je takav Savo bolji od ovakvog Stanojevica.. koji ima uz sve to lose sto si nabrojao, ispadanje u 3. kolu LE i ne moze da dobije Zvezdu na svom stadionu, sto je Savo sve uradio.. da se razumemo, Savo nije vrhunski trener, pitanje je da li je u ovom delu karijere i dobar trener.. ali je trenutno bolji od Stanojevica po svim aspektima.. za Sava ce vreme pokazati zna li ili ne zna.. dok kod Stanojevica karijera pokazuje da ne zna..

no dobro necu vise da vam diram Stanojevica, da pisem lose i izmisljam (ne znam tacno sta sam izmislio u vezi njega, al nema ni veze).. svakako mu zelim da me demantuje i da osvoji titulu..

Bolkonski

Post by Bolkonski » Thu Nov 05, 2020. 12:29 pm

Stanojević ima LŠ, gde je izbacio Anderleht koji je jedno duplo jači od moćnog AZ-a, a i tako ima i neku titulu i opet ima više pobeda u derbijima od Save.

Podilga ss frka oko derbija koji smo odigrali 1:1, a treneru tri igrača tražila izmenu i dva kapitalna pojačanja nisu bila u protokolu.
Onda setno prisećanje Save i njegovog fudbala, a niko da pomene poslednji prvenstveni derbi, kad je igrana bunkerčina, a Stojković zadržavao loptu da bi čuvali 0:0.

To, da li je Milošević tenutno bolji trener od Stanojevića, možemo videti tek na leto.

Da ne pominjemo što se za raspad optužuje Stanojević, a raspad je počeo kod Save.
Čovek pukao dve utakmice u ligi i primio 6 golova, u timu Miletić i Vitas, čuveni Šćeka i Nathko koji se nije sastavio od prve polusezone u Partizanu.
Baca se drvlje i kamenje na Stanoja jer je doveo Svetozara, Obradovića i Jojića, i nariče za Savinim pojačanjima.
Ne znam da li treba da pomenem da je taj Galijani doveo Rajka Brežančića da mu bude prvi levi bek. Ovde se pljuje zbog nespremnosti Obradovića, a Milošević doveo pijanog Rajka u kondiciji prosečnog kladioničara i ispijača piva ispred dragstora, pa kada je video da ovaj ne može ni brzo da hoda, vraćao Urketa koga je već otpisao i odstranio iz tima.
Vizija.

Plače se zbog Svetozara, a Savo nam doveo najgoru neznalice još od Miloša Ostojića, Uroša Vitasa. Dva prelazna roka jurio skapanog Vitasa koji nas je javno odbijao znog Irtiša..
Svetozar, i ovakav kakav je, je racionalniji potez od dovodjenja one tarabe. Prvo je mlad, može biti bonus i ko zna, možda i stekne neku rutinu, uz to, sto puta je pametniji od onog tutubana.

Pljuje se ovaj zbog Jojića, a Savo vratio poluinvalida Markeca.
Opet je racionalnije vratiti Jojića, jer je kod njega problem trenutne kondicije, i posle letnjih priprema biće na maksimumu, a kod Markovića je problem muskulature, gubitka brzine i hroničnih povreda.

Puštaju se bale na Savovu sakuting viziju, a čovek doveo dva krštena igrača, i pored njih Perišu, Vujaču, Vitasa, Rajka, Lalatovića, Gigića, Matića.
Nathka doveo Tošić, a i taj Nathko odigrao onu prvu polusezonu i od tada mrcvari i sebe i nas.

Na kraju krajeva, ako je Savo bolji od Stanojevića, onda je narkomančina sa kladioničarskim reklama Klop za Savu.

medjutim

Post by medjutim » Thu Nov 05, 2020. 9:39 pm

Valja dodati da smo Svetozara jurili i dok je Savo bio na klupi, a verovatno i Jojića, samo što se te stvari završavaju kad oni vide da nemaju gde drugde.

Ali džaba sve kad viđeni insajderi i ovlašćeni dileri istine kažu drugačije, zli Stanoje i njegovi talovi, dobri Savo koji bez pomoćnog trenera nije pola onog što je bio s njim.

Skoro reče pametan čovek na drugom forumu, u svakoj drugoj zemlji stranci prvi lete kad ne ide, a kod nas je trener kriv kad javno kaže ono što svi vidimo, da neki stranci primaju ogromne pare a nemaju uticaj na igru.

Houdini

Post by Houdini » Thu Nov 05, 2020. 10:30 pm

Ako sam dobro upratio ja sam apsolutno protiv Stanojevića, Tajler umereno.. Svi ostali su ili neutralni ili u većini pri stavu da je Stanojević najbolje rešenje za trenera Partizana.. Samo na ovoj stranici četvorica :D

Tako da ne znam na koga se konkretno misli kad se priča o insajderima, dilerima, onima koji pišu i izmišljaju da napakoate Stanojeviću.. Pretpostavljam da se misli na Tajlera ili mene, nema na koga drugog.. Da vam ne rušim sneška, sve je tačno :D

medjutim

Post by medjutim » Fri Nov 06, 2020. 11:15 am

Da je samo ovde, pa ni po jada, ali pun internet insajdera s proverenim informacijama kako je Stanoje tu da uradi sve što treba za kuma Damjanca, pa zato dovodi njegove igrače, tera strance, namerno ubija cenu igračima i šta sve ne.

Inače ne mislim da je Stanojević neko fantastično rešenje, niti je to ičim pokazao dosad, ali nisam čuo bolji dostupan predlog, nekako se zaustavi na negiraju realnosti da je Savo podneo ostavku i idejama kako da svi odu a da se on vrati..

No to nikako nije razlog za šminkanje onog što je bilo pre i pripisivanjem svih loših stvari njemu i njegovom radu.

Post Reply