ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Odlozena utakmica, navodno u FMP-u ima pozitivnih na testu
- Irriducibili
Mene samo zanima, kako ce odigrati silne te utakmice i u ABA ligi i u evropskim takmicenjima, pa onda reprezentativne obaveze, domace prvenstvo i to sve da se stigne do Olimpijskih igara. Mislim da ce ova farsa sa ovakvim igranjem puci vec u januaru/februaru.
Pa verovatno, jedno kolo kad celo odloze, onda nece vise ni igrati. Vec su uveliko probijeni kalendari...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Izgurace se ova sezona pa makar na silu
- Irriducibili
Interesantna odluka 
Nema sanse da nam da Misko nekog od njih
Nema sanse da nam da Misko nekog od njih
- Irriducibili
Procena je sa iako bi bili draftovani, ne bi se dogodilo sa visoke pozicije. Imaju vremena, bolje da sačekaju i da se dodatno dokazuju
non mollare mai
Nesto imam osjecaj da ce cigani da pokupe Simonovica
Kako jedan igrac pa makar i bio skup moze da okrene ekipu naglavacke.
Ako mislis na O Brajanta, nije samo to do njega. Ima nesto I do trenera.. Kojeg su ovdje a i na drugim mjestima neopravdano svi glorifikovali.
Pa po forumima dosta misljenja se pravi posle jedne ili nekoliko utakmica dobro odigranih (vazi i u suprotnom), pa tako posle prve 3 pobede u ABA i +100 kos razlike dobijes tako neki zakljucak.
Sto se Obradovica tice ja kao navijac tima koji vodi mogu da konstatujem da je izgledno napredak u odnosu na listu onih koji su bili glavni treneri u nekom periodu posle odlaska Radonjica (Alimpijevic, Topic, Tomic, Gavrilovic, Sakota) i nista vise od toga, nisam ga pratio mnogo kao trenera (gledaopo neku utakmicu kad naleti i to ako su 2 tima koja igraju bar po sastavima dobra), imao neke solidne rezultate ali nista sto bi ga izdvojilo.
Ja idalje mislim da oni imaju top tim, ali im sa o brajanom trebaju tri lopte. Plus kuljace nezadovoljstvo domacih igraca.
Nezadovoljstvo domaćih igrača kulja već 8 godina. Nema od te rabote ništa. Neki domaći talenat mora dobro da bude udaren u glavu pa da potpiše za KKCZ. Uz malo sreće daće mu da igra u KKCZ 2 pa kad se pokaže ajde opet u KKCZ na tribine ili klupu.