ABA liga
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: ABA liga
Krka nije uspela da napravi faul i pošalje Megu na slobodna bacanja za deset sekundi.
Prvi put sam ovo video.
Prvi put sam ovo video.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Da.
Ne znam razlog.
Ne znam razlog.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Korona virus evo rece Vlada Jovanovic
Zanimljiva utakmica u Ljubljani, Igokea se drzala sve vreme i izborila produzetak na kraju (bilo maksimalno +10 za domace u toku utakmice) ali su u produzetku domaci krenuli sa 13-0 i zavrsili utakmicu (2 trojke Murica za redom su prelomile).
Sta reci za dzibersko saopstenje... Sramno da sramnije ne moze da bude. Skembali su 12 miliona eura, a vec ih uhvatio strah, da im neko ne skine tron ABA lige. I umesto javnost i mediji da se bave pitanjima, odakle KKCZ u zadnjih 7 godina oko 50 miliona eura, oni slusaju Covica koji vedri i oblaci nasim TV programom iznoseci gomilu neistina, gomilu lazi.
Sve ce se to lane zvati. Nekad.Naka wrote: ↑Tue Nov 24, 2020. 11:01 amSta reci za dzibersko saopstenje... Sramno da sramnije ne moze da bude. Skembali su 12 miliona eura, a vec ih uhvatio strah, da im neko ne skine tron ABA lige. I umesto javnost i mediji da se bave pitanjima, odakle KKCZ u zadnjih 7 godina oko 50 miliona eura, oni slusaju Covica koji vedri i oblaci nasim TV programom iznoseci gomilu neistina, gomilu lazi.
Odlozena utakmica Zadra i Cedevita-Olimpije koja je trebalo da se igra sutra, navodno veci broj pozitivnih na koronu u timu Zadra.
- White Mamba
Lele Sasa je branio zadnji napad..
Kakva je neznalica Obradovic. Rekao sam vam ljetos sto o njemu kao treneru mislim.