KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Pa jedno je nabijati statistiku, drugo je igrati ozbiljnu kosarku.
Primer 1. Mika koji je u G ligi belezio 18,8 poena i 12 skokova na 23 utakmice a kod nas sa parketom ne moze da se sastavi.
Primer 2. Jankovic u raspaloj Olimpiji 16,6 poena i skoro 7,5 skokova. Kod nas cemer i jad.
Primer 3. Bitadze koji je dominirao u Megi, a u Buducnosti nije odigrao nista posebno.
Ima ih jos. Petrusev se odlucio da ide putem Zagorca, Bitadzea, Zizica i ostalih (jedan je Jokic). Odigrace sezonu dve, uzeti novac i onda na ime toga odograti sezone u evropi (jer ima jakog menadzera).
Mozda i ostane duze u NBAu, zavisice od njega, al cim je odabrao pumpanje statsa u odnosu na takmicarsku sezonu, nekako shvatam njegovo razmisljanje.
Primer 1. Mika koji je u G ligi belezio 18,8 poena i 12 skokova na 23 utakmice a kod nas sa parketom ne moze da se sastavi.
Primer 2. Jankovic u raspaloj Olimpiji 16,6 poena i skoro 7,5 skokova. Kod nas cemer i jad.
Primer 3. Bitadze koji je dominirao u Megi, a u Buducnosti nije odigrao nista posebno.
Ima ih jos. Petrusev se odlucio da ide putem Zagorca, Bitadzea, Zizica i ostalih (jedan je Jokic). Odigrace sezonu dve, uzeti novac i onda na ime toga odograti sezone u evropi (jer ima jakog menadzera).
Mozda i ostane duze u NBAu, zavisice od njega, al cim je odabrao pumpanje statsa u odnosu na takmicarsku sezonu, nekako shvatam njegovo razmisljanje.
Ja nisam pricao o nabijanju statistike,nego o minutazi.Bitan je nacin na koji nacin postizes tih npr 18 poena u proseku,ne mozes samo da gledas statistiku.A nacin na koji Petrusev postize poene u Megi i nacin na koji igra,ne moze da se poredi na sa Mikom u G ligi,ni sa Jankovicem u Olimpiji.
Mladim igracima je danas cilj da odu u NBA, a iz Mege je trenutno taj put mnogo laksi. Da mi imamo EL ili Duleta, pa da i kazemo da ima za sta da dodje. Trenutno u Partizanu ne dobija nista. Filipovski je trener u rangu Vlade Jovanovica, nesto bolji, ali nije da je Dule. Sa druge strane, kako bi dosao, samo bi mu natovarili ocekivanja na ledja i verovatno bi se svi sakrili iza njega, a ako kojim slucajem rezultati ne bi dosli, za par meseci navijaci bi ga natakli na kolac. Da ne pricam da bi mozda morao da oprasta dugove i ceka plate...U Megi ima svu slobodu i Misko direktno stoji iza njega i ocigledno ga vidi kao glavni projekat u narednim godinama. Sta ce vise?
Pa eto ja napisah post ranije, ako je igrac za veca dela igrace kosarku a ne sprdanciju. Ako je igrac da ga menadzer ugura i uzme milion onda to razumem.
Kako se to razlikuju poeni? Cak je konkurencija ove godine u ABA ligi kriminalna. Meni se cini nivo nekadasnje KLS.
Kako se to razlikuju poeni? Cak je konkurencija ove godine u ABA ligi kriminalna. Meni se cini nivo nekadasnje KLS.
Neke price su za Petruseva da ce kod nas sledece godine, ali to je mnogo daleko i upitno.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Imaju onda ti ljudi ime i prezimeCikaZika wrote: ↑Sat Nov 07, 2020. 10:26 amPa imas mnogo ljudi u klubu i oko kluba koji imaju svakve interese i to su uglavnom razliciti sve interesi.
Ostoja je vec pokazao u par situacija da ne moze da se izbori sa tim uticajima van ili unutar kluba.
Ko tu sta, kako, zasto, mislim da ni oni ne znaju...
Kao imamo predsednika, a vrslja ko stigne
U vreme PSD to nije moglo bas tako da ide
Ne postoji Partizan da bi oni tripovali da vode klub i uz to tripovanje zavrsavali svoje kombinacije
Nista od sutrašnje utakmice.
Edit: drmisa brzi
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Oce li nam refundirati troskove puta?
Propali da bog da.
Propali da bog da.
Ode sezona zbog Covida u ....
Vili Rid kanta u odbrani 
Nama je i odgovaralo da se ovaj mec odlozi
makar cemo imati Mozlija za sledeci termin..
Neka prestane Covid da nam pomaze ,nema smisla vise...
-
OnlineIrriducibili
non mollare mai
Dijele se licence ,racun aba lige blokiran od strane coravog...
Nasa jedina nada je da propadne sezona i da se raspadne EL i timovi dodju na rub egzistencije...
Nasa jedina nada je da propadne sezona i da se raspadne EL i timovi dodju na rub egzistencije...