KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Naka

Re: KK Partizan 2020/21

Post by Naka » Sat Nov 14, 2020. 7:12 pm

Auuuuu kako je Mika ocajan.... Ovo nije ni za nizerazrednih liga. CMM je mozda i najgori plej koji smo mi mogli da nadjemo. Decko jednu akciju ne ume da odradi kako treba.
Ali, najgora kombinacija je njih dvojica zajedno na parketu. Prvi i kad napravi solidan blok, ovaj ode par koraka u stranu, okasni sa pasom i akcija propala. O defanzivi njih dvojice suludo je pricati...

Mene je nocas zabrinula losa reakcija trenera. Vidi da mu se Tomas raspada, fizicki ne moze. Vidi da ona gore pomenuta dvojica igraju za Cibonu i Saso lako dozvoli da mu jedna nizerazredna ekipa utrpa 20 poena za 6 minuta.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Nov 14, 2020. 7:13 pm

Nigde prostora za rast... Paklenog posla se dohvatio Sašo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

dacolik

Post by dacolik » Sat Nov 14, 2020. 7:15 pm

Irriducibili wrote:
Sat Nov 14, 2020. 6:53 pm
Blago tebi ako ti je ovo danas reper. Da mi je da imam tvoje košarkaško znanje, nebo bi mi bilo granica
Nije samo ovo danas nego na svaku utakmicu se vidi da je Gordic pismen igrac i 100 puta sa svim svojim manama bolji od Mekintajera.
Nisam slijep da ne vidim da Gordic lose igra odbranu, zna da preskoci otvorenog saigraca itd.
Ali posto sam siguran da novca nema da se promijene obojica onda jedan prosto mora, a to je Mekintajer.
Ako ciljamo trofeje neke uopste Mekintajer i Mika moraju da odu. Ako nema novca za centra bolje Jankovic i Mozli da podijele minutazu do kraja sezone.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Nov 14, 2020. 8:32 pm

Saglasicu se da je Gordic pismen igrač i to je to. Davno prošao zenit, a zamišlja da je CP3. Ne želi da se cima u odbrani, gleda pre svega obruč i lični učinak, dok mu je asistencija krajnja nužda. Na sve to konstantno prigovara, ogovara i unosi zlu krv u ekipu. Kancer

CMM je indijanac, ali nije beznadežan slučaj poput Gordica, samo zbog toga što je mladji. Dobar trener ima šta da izvuče iz njega, samo pre toga da ga stavi na mesto

Suština je da nijedan od njih dvojice nije plej, spreman i voljan da razigra ekipu. Usredsredjeni su pre svega na sebe i lični učinak. Razlika je što bi, po mom mišljenju, uz pravog pleja CMM bio bolji, dok bi Gordic isijavao negativnost, nespreman da prihvati da se zemlja ne vrti oko njega
non mollare mai

Radena14th

Post by Radena14th » Sun Nov 15, 2020. 2:34 am

Ova tekma je pokazala šta štrči u ekipi i sve kreće iz onoga što se prežvakalo mesecima - "doselekcija" pošto nije bilo para za Peru Žderu da krka dok mu pomoćnici drže treninge...

CMM može da igra samo u tranziciji i u poludivljoj (da ne kažem divljoj) košarci, u nekoj kontrolisanoj, pozicionoj košarci, vrlo teško, a nije Volden da pokriva celu spoljnu liniju u odbrani, danas je očito došao na izlet, prodaje lopte ko na pijaci, za odbranu ga naravno zabole, faulira na šutu za 3 onog nesretnog Mura koji ima šut iz igre 23,3% za celu sezonu i šalje ga na liniju penala i čovek da prva i jedina 3 bacanja u sezoni... Gordić i ovakav i onakav, sujetan, narcis, svadljiv je Džejson Kid za CMM što se tiče pozicije organizatora igre, odnosno plejmejkera...

Mika... pokušaću da budem što sažetiji za sve budalaštine što su se izdešavale sa njim u glavnoj ulozi...

Pa on ne može da pravi razliku ni protiv Cibone koja ni nema klasičnog centra pa švercuju matorog Markotu, Vucića i Bundovića... Ajde što se krpe sa četvorkama i što su ekipa koja će se realno boriti za opstanak u ABA ligi, nego što ga vozaju ko na ringišpilu, zidaju ga, šoraju ga licem, skidaju mu loptu preko glave... Ja ne znam što bar Miletića nisu vratili iz Borca, dečko em domaći, em 15x jeftinije rešenje, em se ne bi ovako brukao, ili bar da su Tanaskovića mlađeg pustili u prvi tim kakav god da je...

Angola i SJ i definitivno otpisani, verovatno ih čuvaju ugovori koji su im dati organizacionim pomacima, a nije bilo para za Trinkijerija... Ko zna kakve su se tu kombinacije napravile + plaćaš i povređenog Alija Nikolića...

To su mi nekako 4 kandidata koja vise u celoj ovoj priči...

E sad Pavlaka je naveo na tnjiteru jednu realnu stvar i razlog loše igre - parafraziraću ga ko već nije pročitao, faza učenja i upoznavanja sa ekipom, odvajanje žita od kukolja...

A mislim da je ova tekma nekakav pokazatelj kome treba da da prostora, koga da skrajne, da popravi šta se popraviti može od ove ekipe + doselekcija koja je neophodna, ali je pitanje koliko je tu ostalo prostora za dovođenje igrača, što u registraciji istih, što u kešovini...

Teraj dalje, sledeći je Kazanj gajbi, pa svesrpski predstavnik u EL, a valjda između toga ide i Huventud, nemam pojma šta da očekujem iskreno, aj pa da vidimo šta će biti...

CikaZika

Post by CikaZika » Sun Nov 15, 2020. 10:11 am

Mnogo posla ovde sledi. Plus doselekcija na visokim pozicijama je verovatno pod moranje za nesto ozbiljno.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Asterix

Post by Asterix » Sun Nov 15, 2020. 11:12 am

CikaZika wrote:
Sun Nov 15, 2020. 10:11 am
Mnogo posla ovde sledi. Plus doselekcija na visokim pozicijama je verovatno pod moranje za nesto ozbiljno.
Plej se mora mijenjat CMM je ozbiljan raspad......

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Nov 15, 2020. 11:42 am

VPJTS

Houdini

Post by Houdini » Sun Nov 15, 2020. 12:18 pm

Odličan intervju. Otprilike i ovde može da se vidi zašto današnji Partizan je Partizan samo po imenu, a ne kulturi koja je napravila Partizan kao brend..

Takođe i zašto Ostoja Mijailović nije dobar izbor na čelu kluba kakav je KKP.. Jer nikad nije smelo da se desi da između uprava fk i KK bude manje više znak jednakosti..

Ali još veći problem je što niko kome je Partizan u krvi neće ili ne sme da preuzme palicu i resetuje ovo..

familija

Post by familija » Sun Nov 15, 2020. 5:20 pm

Tajler Darden wrote:
Sun Nov 15, 2020. 11:42 am
https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... ije/370809

Zanimljiv intervju.
Branio sam ga od pocetka..posle ovog intervjua mi jos draze...

Viduka

Post by Viduka » Sun Nov 15, 2020. 5:53 pm

Moj komentar intervjua...

Covek zivi u zabludi! On u ovoj situaciji ocekuje da ce neko da stane iza njega??? Kako da ne! Jos uzme da prica o rezultatima i da ih poredi sa proslosezonskim? Mozda su rezultati slicni, ali se prosle sezone bar naziralo da Partizan ima plan i neko nalicje igre. Kod njega se nije naziralo nista. Njega su igraci busili, rezultati bili losi, ali najgora stvar sto sama igra nije licila ni na sta! Drugim recima...Izgubio si svlacionicu= losa igra= ocajni rezultati= otkaz! Sto se tice dela o mladim igracima i razvoju...Ista prica kao i kod svakog trenera gubitnika, da su domaci mladi igraci bolje kosarkaski razvijeni, on bi napravio cuda, ali jbg. nisu pa eto nije mogao??? Gluposti. Konkretno jedino sto se moze zakljuciti iz intervjua jeste da je Vlado placipicka. Kme, kme, nemam podrsku kluba, kme kme igraci, kme kme zasto novine nisu velicale moju pobedu protiv Cedevite...PLACIPICKA!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Nov 15, 2020. 6:34 pm

Bode mi oči odsustvo samokritike, za sve je kriv neko drugi, od igrača do uprave. A vrlo mi je neumesno poredjenje sebe sa Trinkijerijem, ili sa Vujoševicem dok je Vlado još bio igrač. Kakav god da je, taj DV je u tom trenutku imao čitav niz osvojenih trofeja, uključujuci i jedan internacionalni. Tek je paralela Ostoja - PSD degutantna
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Tue Nov 17, 2020. 11:38 am

Mnogo bitna utakmica nocas. Poraz bi nam poprilicno umanjio sanse za prolaz grupe.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Tue Nov 17, 2020. 12:49 pm

Iznenadjujuce mi je da smo po kladionicama danas favoriti.Ja sam mislio da ce biti slicne kvote.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Nov 17, 2020. 2:29 pm

Čekajte da prvo vidimo rezultate testova.

VPJTS

Locked