Svsakako ce ga isplatiti do zadnjeg evra ili dolara :)
KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
- Tajler Darden
Sad bi lepo bilo da se skući kod onoga ko ga je doveo u Partizan.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Znaci MinhenTajler Darden wrote: ↑Wed Nov 18, 2020. 6:30 pmSad bi lepo bilo da se skući kod onoga ko ga je doveo u Partizan.
Malo si preostar,nije fer tako gledati na stvari.Svakako da je Andrea imao gresaka u izboru igraca,mada mu ja vise zameram Parahuskog,pa i Peinersa,za Angolu sam ubedjen da je neka kombinacija uprave ili usluga nekom menadzeru.Gledajuci tako stvari,mozda smo trebali da mu damo i Mozlija :-)Tajler Darden wrote: ↑Wed Nov 18, 2020. 6:30 pmSad bi lepo bilo da se skući kod onoga ko ga je doveo u Partizan.
- Radena14th
Moguće da je to neka usluga menadžeru, e sada desilo se to što se desilo, nesrećan splet okolnosti + ga Šćepa skrajnuo, pa ni kod Filipovskog nije dobio šansu, e sad to treba da ide na račun onoga ko je sastavio takav ugovor da nisu mogli da izađu iz istog, da li je moguće da si produžio Angolu koji se nije čestito ni zagrejao u dresu Partizana, a jajario si sa Birčom do poslednjeg dana, a ne bi ga produžio zbog SJ koji nije imao gde i Tomasovog masnog ugovora, pa od svih živih centara ti dovedeš Miku koji ima svojih kvaliteta, ali ne leži Partizanu definitivno... I da ne zaboravim, nije bilo para za Trinkijerijevu gajbu u Beogradu na vodi + godišnju propusnicu za šiš-ćevap na NBGu... Možemo ovako do sutra da naričemo, sve je jasno ko je glavni krivac...
O tome pricam,ima mnogo drugih stvari koje su problem,da bi nesto prebacivali Andrei.I meni to produzenje ugovora dok jebes Bircu najvise nateralo na to da pomislim da je neka kombinacija.Ma sta drugo da pricamo,samo pogledajte Mladost,mi ni tamo ne ostavljamo prostora nasoj deci da igraju,sve me sramota da gledam Mladost.
Huventud oslabljen veceras, ako je verovati najavama.
Jesmo potroseni, ali i oni su, imali su put, mi smo bar kod kuce bili. Sansa je veceras da odemo na pozitivan skor.
Jesmo potroseni, ali i oni su, imali su put, mi smo bar kod kuce bili. Sansa je veceras da odemo na pozitivan skor.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Mnogo bitna utakmica za nas. Pobjeda bi nam dosta olaksala situaciju.
Moram da primetim da ličimo na košarkaški tim od kad je Filipovski preuzeo kormilo. Definitivno smo gledljivi i vidi se neki smisao u igri. Ono pod Šćepanovićem je bilo mučenje i duše i tela.
Vodis 14 razlike i onda na scenu stupa CMM i eto egala do poslednje sekunde.
Ogranicen ko balkon.
Ogranicen ko balkon.
- Tajler Darden
Bitna je pobeda. Očekujem egal derbi.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Ko je ispred u slucaju da budemo isti sa huventudom?
Gordic > Mekintajer uvijek.
Ako ne dodje plej umjesto ovoga nemamo sto da trazimo.
Ako ne dodje plej umjesto ovoga nemamo sto da trazimo.
- White Mamba
Ko je vas poznavao, ni pakao mu nece tesko pasti..
Ukratko
Jedan plej busan ko sir (primio 10 za 3 min 4/4), drugi nije normalan..
Ukratko
Jedan plej busan ko sir (primio 10 za 3 min 4/4), drugi nije normalan..
-
Dragan Mance
Nedavno nas Burž razbio sada za dva dana dve velike pobede nad favoritima takmičenja Uniksom i Huventudom.
Nije loše od Filipovskog za početak.
Moraće Slovenac ozbiljno nagrditi Kodija jer ono što je igrao u zadnjem kvartalu je umalo bilo samoubistvo za ekipu.
Nije loše od Filipovskog za početak.
Moraće Slovenac ozbiljno nagrditi Kodija jer ono što je igrao u zadnjem kvartalu je umalo bilo samoubistvo za ekipu.