KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan 2020/21
Rezultati Huventuda ove nedelje nisu merodavni, zato što su izašli iz kovida i nisu igrali u punom sastavu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Ma Huventud je 3 igraca i grupa gradjana. Bas zato sto su izasli iz Kovida, bez ta tri igraca, mucenje na jednu loptu na kraju sa onakvim igracima je porazavajuce. Mi valjda idalje pretendujemo na taj EC, ili je poenta da se samo prodje grupa?
Mi nemamo sansi za znacajnije rezultate ove sezone ako se ne dovede plejmejker i odstrani Mekintajer.
- Radena14th
Da si odradio doselekciju kako treba, rutinirao bi ovaj Huventud i u Badaloni i u Beogradu, ne bi se kockao na jednu loptu, tamo su nas prelomili, ovde smo sačuvali dupe...
Da ponovim još jednom, Gorda je košarkaš sa sporadičnim bolom u testikularnom predelu u oba pravca, kad mu valja pristup, drastično bolje izgleda ekipa nego sa CMM na parketu (prošle sezone Volden koji je nedostatak organizacije nadomestio nazad u odbrani što nemaš od CMM), CMM je igrač za Cedevita Olimpiju, Mornar Bar, Dinamo Sasari, Mutin Radnički, nešto bolji nivo Patrika Milera, dosta fali Jaramaz, dosta fali njegov doprinos koji će biti najveće pojačanje spolja uz Pejdžovo rešetanje kao prošlu utakmicu, sada ima trenera da nacrta čestitu akciju i za njega...
Mozli na parketu i na klupi, jin i jang u oba pravca, ima ko da postavi blokadu, da skoči, da se pravovremeno postavi u odbrani, da otkine dandaru, da zakuca, ušao u faulove, veliki problem...
Tomas dosta angažovaniji u odbrani, njegova dekoncentracija je sada posledica toga što nema adekvatnu zamenu, pisao sam večeras i zbog čega, opet ta famozna doselekcija, ode Birč, Novica godinu stariji, ko da popuni na 4???
Da ponovim još jednom, Gorda je košarkaš sa sporadičnim bolom u testikularnom predelu u oba pravca, kad mu valja pristup, drastično bolje izgleda ekipa nego sa CMM na parketu (prošle sezone Volden koji je nedostatak organizacije nadomestio nazad u odbrani što nemaš od CMM), CMM je igrač za Cedevita Olimpiju, Mornar Bar, Dinamo Sasari, Mutin Radnički, nešto bolji nivo Patrika Milera, dosta fali Jaramaz, dosta fali njegov doprinos koji će biti najveće pojačanje spolja uz Pejdžovo rešetanje kao prošlu utakmicu, sada ima trenera da nacrta čestitu akciju i za njega...
Mozli na parketu i na klupi, jin i jang u oba pravca, ima ko da postavi blokadu, da skoči, da se pravovremeno postavi u odbrani, da otkine dandaru, da zakuca, ušao u faulove, veliki problem...
Tomas dosta angažovaniji u odbrani, njegova dekoncentracija je sada posledica toga što nema adekvatnu zamenu, pisao sam večeras i zbog čega, opet ta famozna doselekcija, ode Birč, Novica godinu stariji, ko da popuni na 4???
Ocigledno ti nisi obracao paznju na Gordu i njegovu kurcobolju, koji bi primio jos 10 poena od Dawsona da je ostao u igri. Nisi obracao paznju ni na napad verovatno tada, gde je u poslednjoj sekundi posle davljenja lopte 23 sekunde sutnuo sa 7 i po metara i dao, na srecu. Pa onda nam ''resavaju'' napade Markus sa koracima (po ceonoj liniji) i Danga dva puta sa koracima. Toliko o pismenom Gordi i njegovim organizovanim napadima. Bas bi bilo zanimljivo citati mnoge da Saso tad nije reagovao i zakucao ga za klupu.
Uostalom, los je bio protiv Uniksa, pa tad niko nije zamerao sto je KMM igrao zavrsnicu.
Ne branim KMM-a, ni meni se ne svidja kao plej/organizator, a i imao je neshvatljive greske u zavrsnici....ali sve svaljivati na njega, a Gordu zaobilaziti je glupost. Covek je glavni krivac za onakav mlak ulazak i opustanje u cetvrtoj cetvrtini. Posle njega i Zagor.
Uostalom, los je bio protiv Uniksa, pa tad niko nije zamerao sto je KMM igrao zavrsnicu.
Ne branim KMM-a, ni meni se ne svidja kao plej/organizator, a i imao je neshvatljive greske u zavrsnici....ali sve svaljivati na njega, a Gordu zaobilaziti je glupost. Covek je glavni krivac za onakav mlak ulazak i opustanje u cetvrtoj cetvrtini. Posle njega i Zagor.
- Radena14th
Ako meni kažeš za Gordu, zapisao sam i za njega par crtica, sve je zapisanoRadena14th wrote: ↑Thu Nov 19, 2020. 11:23 pmPošto Aleks Renfro??? Ima li izlaz iz ugovora sa Burgosom? Taman CMM + Mika kao kusur, povezao bi ovu ekipu i bar bi hteo i mogao da odigra odbranu...
Umalo od gotovog veresija, ali to je posledica limita pojedinih igrača, što igrački, što psihološki u vidu bolenja kurca za celu igru... CMM tarzan, Gordu bolelo jaje pa razigra onog Dosona i cap-carap pade razlika u egal...
Zbog toga kažem, daj nekog Renfroa koji će da igra za ekipu i da poveže saigrače + Jaramaz kad se vrati, Gorda kad je u bolenju kurca, na klupu i teraj, CMM višak u priči, a i zaboravio si Dangubićeve korake u celom tom haosu koji je posledica PG pozicije...
- Irriducibili
Gordicev "organizovan napad" podrazumeva 20 sekundi tapkanja lopte, a potom ukoliko se ne otvori prostor da ide do kraja, uzimanje divljačkog šuta preko ruke, ili uvaljivanje lopte mučeniku koji mora biti brži od sata
non mollare mai
A da, kada je izasao Gorda, a usao CMM onda je i napadacki i defanzivno sve profukncionisalo? Da li svhatas mi smo vodili 9 poena kada je izasao Gordic, a na kraju zahvaljujuci onom poklon faulu dosli do pobede od 3 poena. Shvatas li, da smo za 6 minuta igre dali svega 6 poena iz igre protiv osrednje ekipe (koja nije ni igrala neku ozbiljnu odbranu).
Nama timski napad sa CMM na terenu ne postoji. Ali bukvalno delujemo kao slucajni skup pojedinaca, koji zeli da se resi lopte. Gordic sa sve tim bolom je izmislio kosarku za ovog. I ne branim ja Gordica, ima milion mana, defanzivna rupa, napadacki zabaguje cesto (nekad je carini po pola napada), los rezon.... Ali on i CMM ne mogu jos dugo u istu recenicu.
A zasto svaljujem sve na CMM? Zato sto je doveden kao najvece pojacanje, a trenutno je neko ko kanali ekipu do maksimuma. Nadjite mi jednu jedinu akciju koju CMM odradi na utakmici.
Nama timski napad sa CMM na terenu ne postoji. Ali bukvalno delujemo kao slucajni skup pojedinaca, koji zeli da se resi lopte. Gordic sa sve tim bolom je izmislio kosarku za ovog. I ne branim ja Gordica, ima milion mana, defanzivna rupa, napadacki zabaguje cesto (nekad je carini po pola napada), los rezon.... Ali on i CMM ne mogu jos dugo u istu recenicu.
A zasto svaljujem sve na CMM? Zato sto je doveden kao najvece pojacanje, a trenutno je neko ko kanali ekipu do maksimuma. Nadjite mi jednu jedinu akciju koju CMM odradi na utakmici.
- White Mamba
Ni prvi ni drugi plej nisu dovoljno dobri..
Danas je Gordic bio bolji, iako mene izludjuje njegova nezainteresovanost u odbrani, neki put CMM bude bolji..
Sve je to tanko za najvise ciljeve..
Danas je Gordic bio bolji, iako mene izludjuje njegova nezainteresovanost u odbrani, neki put CMM bude bolji..
To je sustina. Dva pleja koji nisu za domete koje zelimo.White Mamba wrote: ↑Fri Nov 20, 2020. 2:33 amNi prvi ni drugi plej nisu dovoljno dobri..
Ali je i istina da tim sa Gordicem izgleda bolje u odnosu na tim sa CMM.
- White Mamba
Ja sam negde kontao rezon, jaka odbrana i samo trcanje trcanje trcanje..tempo..dobar je kodi u tom tranzitnom basketu..
Al onda cemu Mika bemumisa..bolje neka mladja verzija mozlija da se uzela..
Ovako si em tanak nazad kad ne igra mozli, em su u sranju 5 na 5 na pola terena..
Al onda cemu Mika bemumisa..bolje neka mladja verzija mozlija da se uzela..
Ovako si em tanak nazad kad ne igra mozli, em su u sranju 5 na 5 na pola terena..
- Irriducibili
Nikako se ne mogu saglasiti da je to istina, samo se treba vratiti na meč sa Uniksom i sve je jasno s kim tim izgleda bolje, zapravo manje loše
non mollare mai
A Cibona? Ljudi su sa -10 dosli na +5 dok je CMM bio prvi plej, a Mika prvi centar. A od Uniksa nas nije spasio ni CMM ni Gorda vec neverovatan sut Pejdza, Dangubica i Zagorca (ne pamtim da smo uboli nekada vise trojkii).
Eto gledacemo ih obojicu protiv komsija za par dana, nadam se, pa cemo videti jos jednom protiv veoma ozbiljne ekipe koji koliko moze da povuce i razdrma ekipu.
Eto gledacemo ih obojicu protiv komsija za par dana, nadam se, pa cemo videti jos jednom protiv veoma ozbiljne ekipe koji koliko moze da povuce i razdrma ekipu.
Jedan od primera.Irriducibili wrote: ↑Fri Nov 20, 2020. 2:47 amNikako se ne mogu saglasiti da je to istina, samo se treba vratiti na meč sa Uniksom i sve je jasno s kim tim izgleda bolje, zapravo manje loše
Ni jedan ni drugi nisu dobri, ali za dva pleja necemo sigurno imati para, tako da...
Novi plej sa pnr igrom, odbranom i solidnim sutem + KMM >>>> isti taj novi plej + Gorda.
Tu ce biti i Jare da uskoci na 1 i spoljna linija sasvim dobra.
- Irriducibili
Cibona nije reper ni za šta...
Ukazujem na učinak njih dvojice protiv Uniksa, a ne o spašavanju
Nažalost, gledacemo ih obojicu
I brojke govore same za sebe, do sada EC:
Gordic 8 poena i 3 asistencije u proseku, CMM 13,9 i 4,4
Ukazujem na učinak njih dvojice protiv Uniksa, a ne o spašavanju
Nažalost, gledacemo ih obojicu
I brojke govore same za sebe, do sada EC:
Gordic 8 poena i 3 asistencije u proseku, CMM 13,9 i 4,4
non mollare mai