KK Crvena zvezda

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Borca

Re: KK Crvena zvezda

Post by Borca » Fri Nov 20, 2020. 11:42 pm

Fajterska utakmica veceras u Barseloni, ocajni u prvom poluvremenu prvenstveno u sutu i izgubljenim loptama (naravno najvise zahvaljujuci odlicnoj odbrani Barselone) i dosta bolje drugo poluvreme.

Loyd 0/8 iz igre i samo 2 poena ali ocekivano na njemu je odbrana bila i najbolja, Kuzmic odmarao i umesto njega u timu Reath (koji nije igrao u Milanu preksinoc) sa dobrom utakmicom obzirom na njegovo EL iskustvo.
Terry dosta koristan i veceras (kao i preksinoc), uglavnom totalno suprotno u odnosu na zadnje 2 utakmice u ABA.
Rochestie podelio 5 asistencija (uz isto toliko poena), od Hall-a sam zapamtio (obe situacije iz prvog poluvremena) pokusaj lob pasa za Davidovca koji je bio jedno metar preko ispruzene ruke Dejana i "pas" za samog Reath-a ispod kosa koji je Duop-u prosao kroz ruke (ili pored ruke) ali mislim prvenstveno zbog Hall-a i upucene lopte.

O'Bryant 1/5 iz igre i 5 poena, Kuridza i Simonovic zajedno 0/5 iz igre i 2 skoka, doduse morali su da se koncentrisu na odbranu posto ih je (uglavnom Kuridzu) tamo cekao Mirotic koji je ocekivano (bar meni) bio na 20+ veceras.

Na kraju 76:65 za domace sto je i dobar rezultat s obzirom na prvo poluvreme.

Admiral

Post by Admiral » Fri Nov 20, 2020. 11:59 pm

Ovo je osma utakmica Zvezde u novembru i sesto gostovanje Barseloni sesta i cetvrta kod kuce, odnosno trecu za redom igraju kuci. Protivnici su Betis, Tenerife, Alba, Estudiantes. Sam Šaras rece da su neobično puno trenirali. Sve i da je obrnuto , opet ne bi dobili, ali mi malo i raspodela minuta govor o fokusu na naredne mečeve.

Skoro nisam gledao ovako dominantnu EL ekipu kao sto je Barsa.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Nov 21, 2020. 10:31 am

Barsa igra odbranu koju skoro nisam video. Svaka cast Sarasu, kako je uklopio sve ovo. Utakmica resena otprilike u prvom minutu, posle je samo kada treba dodavan gas.

Saras je procitao sablonske napade Sase i imao resurs da sve to proizvede u delo i tu je bio kraj.

Dobra odbrana Zvezde, bas dobra, ali skoro da se ne primeti kad neko ovoliko dominira.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

FKCZ

Post by FKCZ » Mon Nov 23, 2020. 11:15 pm

S obzirom da je KKP imao 40 bacanja sasvim korektna pobeda. Mora bolje.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Nov 24, 2020. 12:19 am

Vala ste i tukli za 40 bacanja.

Maksimalno ste šibali, koristili našu rotaciju.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Asterix

Post by Asterix » Tue Nov 24, 2020. 12:45 pm

FKCZ wrote:
Mon Nov 23, 2020. 11:15 pm
S obzirom da je KKP imao 40 bacanja sasvim korektna pobeda. Mora bolje.
Nekad je skromnost vrlina... Partizan je imao 38 bacanja ali jos uvijek je nedodirljiv vas rekord od 49 bacanja evo ti dokaz https://www.aba-liga.com/match/53/16/1/ ... tizan-nis/
Imali smo sut za pobjedu protiv tima od 12 milionaa idemo dalje :)

Asterix

Post by Asterix » Tue Nov 24, 2020. 12:50 pm

Tajler Darden wrote:
Tue Nov 24, 2020. 12:19 am
Vala ste i tukli za 40 bacanja.

Maksimalno ste šibali, koristili našu rotaciju.
Zamisli da se vade na bacanja a onako ulijecu i sibsaju... Imas jos Lazica mesara u tim koji pravi 3 licne u sekundi Volden igra agresivno i na ivici faula uvijek i kod nas je imao problema sa licnim.. Kupimo im ofanzivne i oni nas lupaju u skoku ili oni faulovi u sutu za tri... I onda su im bacanja kriva... Aj neka navedu jedno poklonjeno?A onaj klizeci nad Gordom ili dupla Lojda moglo se dosta toga svirat a nije... Krajnje licmjerno saopstenje kluba

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Nov 24, 2020. 2:04 pm

Bio je čist faul na Lojdu. Udaren je po ruci.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Borca

Post by Borca » Tue Nov 24, 2020. 2:44 pm

Nisam gledao utakmicu (opravdano odsutan) i vidim da smo imali dobar sut za 3 koji je i napravio najvecu razliku, posto je Zvezda 32 puta sutnula za 3 (cini mi se 30 suteva za 2) htedoh da pitam ovde posto je vecina verovatno gledala utakmicu, jesu li to igraci uglavnom bili na otvorenim sutevima spolja kada su ih ovoliko uputili ka kosu Partizana ili je bilo i "isforsiranih" preko ruke suteva?

dacolik

Post by dacolik » Tue Nov 24, 2020. 3:03 pm

Pa u prvom poluvremenu je bilo dosta otvorenih suteva, 2 Lazica i Kuridze 2, cini mi se isto toliko za Voldena. U drugom poluvremenu nesto manje rekao bih.

Naka

Post by Naka » Tue Nov 24, 2020. 8:15 pm

Mi smo skupili odbranu, da bi lakse branili prodore i koseve iz njih ili reketa. Ostalo je dosta prostora spolja, a sut je isao perfektno. A kad ide sut, sto ne uputiti toliki broj suteva.

Borca

Post by Borca » Tue Nov 24, 2020. 8:28 pm

Hvala na informacijama.

Admiral

Post by Admiral » Tue Nov 24, 2020. 10:36 pm

Istine radi, Partizanova odbrana je bila sramotna, svi jednom nogom u reketu. Kod Dzileta se npr znalo da se pustaju Lazic i Mitrovic , pa kod Trinkijerija Lazic i Faje, ali juče apsolutno svi. U jednom momentu Loyd sutira, odbrana stoji na penalu. Davidovac na 5 Min do kraja, nigde nikog ni na radaru.
Sta vise, i dok su nam koncepcijski petorke bile bezopasne za igru po dubini, kkp nije menjao odbranu.

Bila bi sramota da nismo pogodili.

Sto se nas tiče, počinje jako da me živcira ovoliki broj izmena koje Sale pravi.
Ovo je 7 utakmica u 16 dana, nadam se da je posledica toga, i da ce posle ove mini pauze biti drugačiji raspored minuta.
Opet smo juče izgubili ritam, kad je odjednom zamenio 4 igrača.

Ako bi imao priliku, rado bi Saleta pitao odkud Terry na terenu u napadu za pobedu....kad me šlog nije udario kada sam ga video da izlazi na teren posle TO.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!

Naka

Post by Naka » Tue Nov 24, 2020. 10:58 pm

Pa da smo usli u borbu 1 na 1, mi bi ostali 3 na 5 da igramo sa vama. Ti kao da nisi svestan da smo imali svega 7 ozbiljnih igraca na raspolaganju, plus na klupi povredjenog Velickovica, odbacenog Jankovica i Trifunovica koji nije za ozbiljne utakmice a ne za derbi.
Svesno smo pustali sut, trudeci se da ga onemogucimo koliko mozemo. I opet jedna lopta je odlucivala.

FKCZ

Post by FKCZ » Wed Nov 25, 2020. 3:31 pm

Stiže Efes u Bg bez Vase, Bobue, Danstona i Plajsa.
Opet su prejaki ali imamo šanse velike.

Post Reply