KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Naravno potroseni su ali smo i mi potroseni igrali smo duplo kolo jos derbi sa 8 igraca... Sa Jaramazom i 2 prava pojacanja mozemo da igramo sa njima egal utakmice
Odlicna energija. Zadovoljan sam igrom, uprkos porazu. Bravo za Filipovskog.
Bez Jareta, Mike i Novice, sa povredjenim Pejdzom igrati sa ovima na jednu loptu je dobar znak. I to u ovakvoj sedmici, ovoliko istroseni...
Fali 4 i posle ove utakmice, jos jednom, jasno kao dan, plej umesto Gordica, koji je kancer ove ekipe. Zbog odbrane prvenstveno, da budem jasniji zbog ovih kojij ga hvale u napadu.
Bez Jareta, Mike i Novice, sa povredjenim Pejdzom igrati sa ovima na jednu loptu je dobar znak. I to u ovakvoj sedmici, ovoliko istroseni...
Fali 4 i posle ove utakmice, jos jednom, jasno kao dan, plej umesto Gordica, koji je kancer ove ekipe. Zbog odbrane prvenstveno, da budem jasniji zbog ovih kojij ga hvale u napadu.
- Radena14th
Bogami sa 7, sa Trifom i Jankerom 8 igrača u rotaciji doći od onako razjebanog momentuma sa poluvremena koji bi ubio jedno 90% ekipa do šuta za pobedu je stvarno umetnost...
Uzeti u okolnost činjenicu koju je Irr izneo za PG poziciju, povređenog Pejdža, bez Jaramaza već duže vreme ozbiljna stvar, još kad ti je prekoputa prvi favorit za uzimanje svega u vasioni i svetu, ekipa koja je pravljena da se potuče za F4... Drago mi je što je i ova utakmica pokazala koliko su ranjivi kad im se fizički parira, kad se ne izađe jajarski (delimično ispunjen uslov večeras), posle tih duplih kola i svega, da ne mogu da na čistu rutinu odrade utakmicu + što se ostvarila moja prognoza da je sve moguće u derbiju, to su posebne utakmice... Što se ispostavilo da itekako možeš da se potučeš košarkaški sa njima kad to Sašo još dovede u red, izuzimajući vanterenske aktivnosti i borbe kroz institucije...
Poslednji napad CMM je morao izbaciti Pejdžu sve i da je ovaj imao 0/10, čistiji šut nije imao, da je skroz otišao na ulaz, nema pičke da bi svirali nešto, uglavnom on je odabrao najjajarskije moguće rešenje što je pokazatelj njegovih limita na PG poziciji...
Pisah kod Pavlake nedavno da je ključ kako će Tomas da igra, večeras je bio onaj pravi, kao i Mozli, faktički peglao celu utakmicu dok Sašo nije snizio petorku...
Lojd uštopovan do one serije u 3/4 što je posledica kratke klupe, ulaska u faulove Dangubića i Zagorca, povređenog Pejdža i bolenje testisa u odbrani Gordića...
Pod hitno neko ko može da kreira sa loptom, ko igra za ekipu i igra bar korektnu odbranu i neko na 4/5, ne znam koliko još može igrača za EC da se dovede, nisam ispratio jel su prijavili Alija...
Biće to dobro...bar sportski deo...
Uzeti u okolnost činjenicu koju je Irr izneo za PG poziciju, povređenog Pejdža, bez Jaramaza već duže vreme ozbiljna stvar, još kad ti je prekoputa prvi favorit za uzimanje svega u vasioni i svetu, ekipa koja je pravljena da se potuče za F4... Drago mi je što je i ova utakmica pokazala koliko su ranjivi kad im se fizički parira, kad se ne izađe jajarski (delimično ispunjen uslov večeras), posle tih duplih kola i svega, da ne mogu da na čistu rutinu odrade utakmicu + što se ostvarila moja prognoza da je sve moguće u derbiju, to su posebne utakmice... Što se ispostavilo da itekako možeš da se potučeš košarkaški sa njima kad to Sašo još dovede u red, izuzimajući vanterenske aktivnosti i borbe kroz institucije...
Poslednji napad CMM je morao izbaciti Pejdžu sve i da je ovaj imao 0/10, čistiji šut nije imao, da je skroz otišao na ulaz, nema pičke da bi svirali nešto, uglavnom on je odabrao najjajarskije moguće rešenje što je pokazatelj njegovih limita na PG poziciji...
Pisah kod Pavlake nedavno da je ključ kako će Tomas da igra, večeras je bio onaj pravi, kao i Mozli, faktički peglao celu utakmicu dok Sašo nije snizio petorku...
Lojd uštopovan do one serije u 3/4 što je posledica kratke klupe, ulaska u faulove Dangubića i Zagorca, povređenog Pejdža i bolenje testisa u odbrani Gordića...
Pod hitno neko ko može da kreira sa loptom, ko igra za ekipu i igra bar korektnu odbranu i neko na 4/5, ne znam koliko još može igrača za EC da se dovede, nisam ispratio jel su prijavili Alija...
Biće to dobro...bar sportski deo...
- Irriducibili
To je to....
Zapravo smo igrali sa 7 igrača, Jankovic nije ni ulazio u drugom. Nije realno ni da Thomas igra 37 minuta, a da ne dodje u problem s faulovima
non mollare mai
Pohvalio bih i Tomasa izuzetno borben nocas, tacnije on i Mozli sigurno najbolji nasi igraci nocas.... Nadam se sad kvalitetnoj reakciji na triziste da dovedemo barem jednog do meca u Baru jer slijedi velika potrosnja.... Ali sudjenje kriminalno pogottovo ona dupla Lojda :/Irriducibili wrote: ↑Tue Nov 24, 2020. 12:18 amTo je to....
Zapravo smo igrali sa 7 igrača, Jankovic nije ni ulazio u drugom. Nije realno ni da Thomas igra 37 minuta, a da ne dodje u problem s faulovima
- Irriducibili
Ne mogu da tvrdim da je dupla, nisu nam omogucili da vidimo. Indikativno je samo da je cela naša klupa skočila
non mollare mai
Irriducibili wrote: ↑Tue Nov 24, 2020. 12:25 amNe mogu da tvrdim da je dupla, nisu nam omogucili da vidimo. Indikativno je samo da je cela naša klupa skočila
- Tajler Darden
Bolji poslednji napad nismo mogli da imamo... Više igrača, dva spremna da odapnu i čovek ide na flouter i naravno da će ga onako kamen promašiti. Hteo da glumi game winnera, na kraju postao game dick.
Izašli smo u skraćenoj rotaciji jurili razliku gotovo ceo meč, nismo odustali...
Sašo pokazuje koliki je radnik i to će ga dovesti i do rezultata. Nema poslovica, dramskih pauza, nego rad.
Izašli smo u skraćenoj rotaciji jurili razliku gotovo ceo meč, nismo odustali...
Sašo pokazuje koliki je radnik i to će ga dovesti i do rezultata. Nema poslovica, dramskih pauza, nego rad.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili
Ako nisu svirali faul, onda su morali duplu. Kontakt je bio po ruci, a ne po lopti
non mollare mai
Cak su mogli i ovom Obrajantu 3 sekunde da sviraju
Uspori malo bolje. Mislim da je po lopti ali je nije izbio vec samo dotakao, a to ne mijenja cinjenicu da je dupla koliko znam.Irriducibili wrote: ↑Tue Nov 24, 2020. 12:34 amAko nisu svirali faul, onda su morali duplu. Kontakt je bio po ruci, a ne po lopti
- Irriducibili
Jesi li siguran? Ja mislim da jedino ako mu je izbio ne bi bila dupla...
- Radena14th
Koliko vidim ovaj gif, mutan je, Mozli je krznuo po lopti i odmah zatim je Lojd imao kratak kontakt sa loptom, pustio ju je na parket i uhvatio ju je ponovo, dupla ko kuća, a i da je bio neki minimalan faul, opet je Lojd imao kontakt sa loptom u nastavku...
- Irriducibili
Ako je Loyd imao poslednji kontakt, dupla je, ako je Mosley onda nije. Ko ce tu da proceni intenzitet dodira i da li mu je izbio ili nije
non mollare mai