KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Irriducibili

Re: KK Partizan 2020/21

Post by Irriducibili » Tue Nov 24, 2020. 3:44 pm

Naka wrote:
Tue Nov 24, 2020. 3:34 pm
Valjda zbog licemerne smene Duleta.
Ne zbog toga, dotičnog i skautsku službu Gašic & son je svakako trebalo smeniti, kad vec nije hteo sam da shvati da je KKP postao njegov talac. Vec zbog toga što je potom pokazao da to nije uradio za dobrobit kluba, vec po zadatku. Mica Beric je jedini bio čist u toj priči
non mollare mai

Nemanjic

Post by Nemanjic » Tue Nov 24, 2020. 3:46 pm

Ne zameram Macvanu uopste,po jedan sto su to njegove pare posteno zaradjene,pod dva sto bi razne Mike,Angole,Peinersi i razni dobijali svoje plate za nesto sto nisu ni radili,a Macvan da ne dobije.E sad sto je to bas u ovom trenutku,verovatno ima svoje razloge.

Sto se tice utakmice od sinoc zao mi je sto moram da kazem da ne mogu nista da ne zamerim igracima,jer Kodiju moram da zamerim neznanje i posebno Gordicu prepotentnost,ne znam kako mogu da pogledaju u oci Rasona i Mozlija.Sudjenje nije odlucilo utakmicu,bilo je gresaka,ali nista specijalno.Jos jedno bravo za Sasa,samo neka tako nastavi,vidi se smisao u nasoj igri.

dacolik

Post by dacolik » Tue Nov 24, 2020. 4:19 pm

Ne bih mu zamjerao ni ja da nije davao izjave o ljubavi i igranju zbog iste a sad se sjetio da mu klub duguje 65k koje su mu vjerovatno krucijalne... Nemojte.
Neka naplati svako ugovor do kraja ali neka se ostave tih pokusaja da manipulisu navijacima.

Bolkonski

Post by Bolkonski » Tue Nov 24, 2020. 4:54 pm

Pogrešno polazište po više osnova.
Pod jedan - FK Partizan je takav kakav je, kako si rekao, od kad postojim, i od njega ne očekujem ništa više od onoga što sam dobio unazad 20 godina, on nikada nije dozvolio tako jaku identifikaciju kao što je to bio slučaj sa KK Partizanom, koji je predstavljao bastion sporta u evropskim okvirima i nešto što je daleko prevazilazilo samo društvo ove države.
Tako da ne mogu da kažem da je FK Partizan postao jedna nakaza od kluba pod Vazurom i Vučelom, jer je on bio ništa manja nakaza i pod Djurićem.

Pod dva - Kada je u pitanju ova nakaza u koju se pretvorio KK Partizan, tu pre svega mislim na to da je postao jedna SNS zadruga koja predstavlja sramotu i devijaciju onoga što je taj klub nekada bio.
Da te podsetim, taj klub nije oduvek bio nakaza.
Taj klub je bio šampion, igrao too16, top8 i F4 Evrolige, proizvodio igrače. Samo iz generacije 2012/2013 je dao Lea, Žoa, Bertu, Bogdanovića, Lučića, Milosavljevića, Milutinova plus Vanju.
To je bio, kako je rekao Adam Silver, srpski Boston.
Nešto što je jednom bilo vredno poštovanja, divljenja, praćenja i identifikacije, nešto što je bilo bastion pravih vrednosti, ne samo sportskih, već i moralnih, etičkih, radnih.
Tako da je tu imalo šta uništiti, a SNS vašljivci koji su u klub ušli zaštićeni ledjima onog mafijaša i magarca, Nikole Pekovića, a onda se ispoljili u liku čuvenog Kijanovića, Iskrina, Ostoje koji je naknadno stigao kad je Peković utabao put, su uništili svaku vrednost, identitet i dostojanstvo Partizana, i pretvorili ga u jednu nakazetinu koja zloupotrebljava grb Partizana i koja je klasičan obor vašljivih SNS mandrila, potpuno suprotan svemu što je predstavljao KK Partizan.

Takodje, ulazak SNS-a u KK Partizan nema nikakve veze sa ulaskom bilo koje političke partije u bilo kom istorijskom trenutku, niti sa ulaskom SNS-a u bilo koji klub.
Ulazak SNS-a u KK Partizan je iskazivanje ljubavi, zahvalnosti i ljubljenje guzice vlastitom silovatelju, odnosno realizacija Stokholmskog sindroma, apsolutni gubitak svakog dostojanstva i integriteta.
Zato što je upravo taj SNS nasilno srušio pravi Partizan, proterao njegovu najveću legendu i nasilno postavio Crvenu zvezdu za večnog šampiona svega, a Partizan za klovna na njenim proslavama.

Naka

Post by Naka » Tue Nov 24, 2020. 4:59 pm

Sta je imalo da se unisti u KK Partizan?
KK Partizan je u zadnjih 30 godina zavisio od tudjeg novca i politike.
Tvoje razmisljanje je razmisljanje prosecnog zvezdasa u periodu nase dominacije.

Bolkonski

Post by Bolkonski » Tue Nov 24, 2020. 5:12 pm

Čovek koji se zapita šta je imalo da se uništi u Partizanu u poslednjih 30 godina nekome govori o razmišljanju, koje poredi sa razmišljanjem prosečnog Zvezdaša iz perioda Partizanove dominacije :rofl: ???
Čovek koji balavi na Ostoju Mijailovića jer ga je upoznao na slavi i " uverio se" koliko Ostoja voli Partizan???
Još kad se podsetimo čuvenih " Koprivica postova"...
Ne, sve je bilo očajno, stvarali su se igrači, negovale neke prave vrednosti, sportske, moralne, radne, osvajali trofeji, pravila čuda u Evroligi gde je jedna lopta delila Partizan od finala, stekao se doživljaj Partizana kao srpskog Bostona.
Medutim, onda je došao vizionar Ostoja da spasi taj očajan klub i da ga pretvori u ovu današnju organizaciono-sportsku mašinu u kojoj svi uživamo.
Skoro kao da čitam kad neki SNS bot govori o vremenu pre Vučića i hvali današnji ekonomsko-diplomatski napredak :rofl:
Mani se, momak, nisi dorastao.

Posebno volim ovog klovna koji piše o jednom Duletu Vujoševiću, pokušavajući da ga omalovaži, a mučenik je jezivo impotentan u svojoj groteskonosti.
Teško da možemo naći blamantijeg lika od klovna koji govori o jednom Duletu i njegovom skautingu, a koji je na drugom forumu iz dana u dan baljezgao o balvanizaciji Partizana i generaciju 2012/2013 nazivao balvanima. Od tih balvana, jedan je godinama EL plej, drugi je NBA igrač, treći ima najbolji procenat šuta za 3 u NBA ligi, četvrti EL četvorka, a bio i u NBA, peti najbolji centar Evrolige.
Verovatno najblamantnije škrabotine u istoriji sportskih foruma i verovatno najupečatljivije popišavanje jednog forumskog neurastenika.
Medjutim, on se nije tu zaustavio, već smo ga letos slušali sa onim naručenim pljuvačinama po Trinkijeriju. Otprilike istom retorikom kojom je pokušavao da poliva Duleta, da bi se pre par nedelja, kad je dobio informaciju da bi Ostoja možda mogao da leti, pa da druga SNS struja preuzme klub, bez grama srama i morala, okrenuo na pljuvanje Ostoje zbog teranja Trinkijerija, ističući da je došao do " novih informacija".
Takav lik ovde zauzima mesto nekakvog insajdera kome se veruje. Uključite mozak i pogledajte njegovo letošnje pisanje, a onda zaokret zbog " novih informacija", pa razmislite kome verujete.

Naka

Post by Naka » Tue Nov 24, 2020. 5:33 pm

Tebi je tesko nesto dokazati, ali ovaj put cu jos probati i odustajem.
U Partizanu, kosarkaskom klubu, nije imalo nista da se unisti. Nismo imali imovinu, nismo imali halu, nismo imali ni licencu. Evroligu nam nije niko uzeo, do Nolan Smit i milion nasih losih odluka i slusanja prijatelja kluba Bore. Jednostavno nama je samo zavijen priliv novca iz drzavnih sponzora na minimum. Doduse mnoge su te firme i propale. Tvoj problem je taj sto stojis u jednom uglu, gledas iz njega i zamisljas da je tada sve bilo idealno i super. A nije (osim par sezona pred ovaj post). Iz kluba su na razne nacine terani finansijeri, a ne politikom . Od MB pivare, Divca, direktora Galenike, Dodika i mnogih.
Takodje, ja ne "balavim" ni za kim. To mozda tvoji vrsnjaci u skoli, posto te nisu naucili da komuniciras sa ljudima. A kladim se da si van foruma malen i da javno ne smes ni da kazes ovo sto napises.
A to koliko znaci kondicioni, ne mogu ti objasnjavati. Na casu fizickog ili sportu u kraju nije bitan, ali kada se profesionalno bavis sportom cini mozda i najbitniju figuru (NBA igraci to odavno dokazuju). Da bi sportista mogao da istrpi teret igre, treninga, njegovo telo mora da je osposobljeno. Kondicioni trener je naucnik, jer on osoposobi telo da ne pretrpi fizicku povredu i pri najozbiljnijim zahtevima. Isto to vazi i za rehabilitaciju, gde jedan dobar fizijatar moze da vrati igraca u puni trenazni proces mnogo brze nego sa nekim amaterom.
A da za ovo vredjanje forumasa ne znam sta da kazem. Tebi ne vredi govoriti. I onda pricas o mozgu.

Naka

Post by Naka » Tue Nov 24, 2020. 5:36 pm

I da dodam jos ovo, mi talente kao sto smo dovodili pre desetak godina tesko da ikada mozemo da dovedemo. Ne zbog nesposobnih ljudi, vec zato sto smo mi bas u tom periodu ucinili Miska prejakim. Cak je i Covic odustao od fabrike igraca, a imao je jednu od najboljih zvanu FMP.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Nov 24, 2020. 5:38 pm

Vučic može samo da sanja da ga Marko Djuric obožava, koliko ovaj forumski balavi na svog idola. Nedostojno komentarisanja, a kamoli objašnjavanja. Pustiš kuče da šeni i nada se keksu
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Tue Nov 24, 2020. 6:00 pm

Sto kazete za Macvana? Nije znao s kim ima posla?
Trebao je uci na forume da se informise.

Asterix

Post by Asterix » Wed Nov 25, 2020. 12:14 am

Bolkonski

Post by Bolkonski » Wed Nov 25, 2020. 5:02 pm

Nego, je l predstavljao taj KK Partizan nešto u evropskoj košarci u poslednjih 30 godina, je l se osvajalo nešto, je l se pravili neki uspesi, pravili neki igrači, dobio doživljaj Partizana kao srpskog Bostona, ili je Partizan, ne mora pre 30, pre 15 godina, bio jedna teška olupina, bez koncepta i sistema, bez uspeha, a onda došao spasilac Ostoja, u klub gde više nije bilo šta da se uništi i svojim organizacionim pomacima nas doveo, kako je sam rekao, tamo gde nikad nismo bili?
Nikako da povežem, da li je Partizan napravio one silne igrače, osvojio one silne trofeje, igrao F4 Evrolige, ili sam ja sve to sanjao, te su ovi Ostojini kupčići i svodjenje kluba na prostitutku i podilazivača sopstvenom silovatelju, zapravo uspeh u odnosu na ono što je Partizan ranije radio i ona rajska dolina gde taj klub nikada nije bio?
Da li nas je to Ostoja od kluba gde u poslednjih 30 godina nije imalo šta da se uništi, jer je sve uništeno, doveo do jednog visokog nivoa organizacije i sportskih uspeha?
Ovo da udje u HOF foruma, mesto iznad Koprivice koji je napravio prošlogodišnje rezultate.
SNS vašljivko petog ešalona, sa trogodišnjom školom, doveo KK Partizan do nivoa na kome nije bio u poslednjih 30 godina, pri čemu svi znamo šta je sve Partizan postigao u poslednjih 30 godina, a u kakvu nakazu je pretvoren dolaskom Ostoje i njegovih SNS pajtosa. Zamislite dubinu gluposti ove izjave.

Ovaj drugi je već ušao u HOF najvećih klovnova drugog foruma, pričama o " balvanizaciji" Partizana.
Ovde je prvi član jednog drugog HOF-a. Naka mora još malo da se potrudi, inače mu Ostoja neće pružiti ruku na slavi.

Renegade

Post by Renegade » Wed Nov 25, 2020. 5:26 pm

Asterix wrote:
Wed Nov 25, 2020. 12:14 am
Ovoga se secam. Igrao je i protiv nas, dobar trojkas sa pozicije 4. Mislim da bi se dobro uklopio. Nije neki atleta ali ima sut za 3 i sa distance.

samig

Post by samig » Wed Nov 25, 2020. 5:49 pm

Renegade wrote:
Wed Nov 25, 2020. 5:26 pm
Asterix wrote:
Wed Nov 25, 2020. 12:14 am
Ovoga se secam. Igrao je i protiv nas, dobar trojkas sa pozicije 4. Mislim da bi se dobro uklopio. Nije neki atleta ali ima sut za 3 i sa distance.
Rekao je Pavlaka da nije istina za njega, preskup je plus i mlitav.

Adreian Payne je onaj sa kojim pregovaramo ali nije jedini.

Naka

Post by Naka » Wed Nov 25, 2020. 6:00 pm

Decace, da ti objasnim ovo sportsko. Na ono dole prozivanje cu te jos jednom opomenuti i to ce biti moja poslednja opomena (shvati ovde su svi jednaki, niko nikog nd proziva, vredja nazivajuci ga klovnom i slicno).
Koliko EL ceni te nase uspehe, uzeli su nam ucesce iste dva puta do sad. Jednom posle one nesrecne trojke Smita a drugi put ove godine. I uzimali bi nam oni ucesce jos 1000000 godina ako bi ispred nas uvek imao neki bogatiji klub.
Stvorili igrace jesmo, ali stvaraju i drugi. Po toj tvojoj logici Mega je najveci klub u zadnjih 10 godina.
I da, mi smo stvarali igrace dok je imao ko da nam ih dovodi i da nam ih placa (poput obestecenja za Djekica i jos dosta takvih igraca).
Ceo koncept Partizana zasnivao se na novcu i dobrom treneru kome se nisu mesali ni u posao ni blizu njegovog posla. Zato je klub i propao onog trenutka kad su sponozri prestali da donose novac, a ostao samo trener.
Jos ce ispasti da Zvezda ima viziju i da znaci nesto u Evropskoj kosarci u zadnjih 5 godina. A to je samo FMP u koga su se upuhale svetske pare.
Ostojic je samo usao da pomogne koliko je mogao, da klub ne ode u beton ligu i kao takav se ugasi. Ako je tvoja zelja gasenje kluba, onda aferim. Moja nije. Nikakav mi narociti uspeh nismo pravili od 98. do 2002. (Mada ti tad verovatno nisi ni bio rodjen) pa smo opstali (a ABA ligu tek osvojili 2006. godine).

I da ponovim jos jednom, mani se ovog HOF i tih decijih fora (i Irr i ja i mnogi drugi otisli su sa onog foruma iz sasvim razlicitih razloga, na kome si ti do sad sakupio samo ove godine oko 4/5 meseci bana - toliko o postovanju). Sve ovo sto ovde pises, pisi klubu bori se za njega. Ne moras ti meni da otvaras oci.

Locked