KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Samo da se vrati publikau halu, normalna. Ovakvom igrom KKP ne doprinosi tome. Gordica pre svega a i "glas" treba da potraze novu sredinu pomogucstvo van Beograda. Trifa ne zna ali njegova pozicija nam nije toliko bitna jer ima "starijih" za korekciju.
- Tajler Darden
Dobrodošao.Kelsier wrote: ↑Sun Dec 06, 2020. 1:07 amTrifa je imao dovoljno minuta, ali ne napreduje. Njegova krivica.
Zagorac je tip čovjeka za kojim ideš plašeći se da ne presječe sebi vene. Melanholija neka...
Gordić - pa, digli smo ga u nebesa, a on je to prihvatio. Iritantno nonšalantan.
Rašino tijelo i Novicina pamet da se iskombinuju bilo bi skroz ok, ali ovako, obojica su baš loši...
Četvrti put se gubi meč na jednu loptu. Sve se više oslikava jedna od stavki o kojima smo govorili, a zo je da nema lidera.
Skočili smo svi na CMM posle CZ, a Gordić je juče em imao više vremena da organizuje napad, em je privatizovao posed i završio ga na najbesmisleniji mogući način. Umesto da je iskoristio svoje prednosti, uzeo je i pripalio trojku... Onako baš bezbrižno.
Hrpa proseka, od kojeg što se mene tiče mesta u sledećoj sezoni imaju Mozli i Jaramaz, kao i Pejdž u nekim specijalima.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Stvarno će publika biti glavni faktor da ova drvna građa počne da ruši sve pred sobom.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Publika neće biti nikakav faktor ali će makar izviždati ove vedete i lažne zvezde. Mnogo su se opustili. Već sam pisao da mi je krivo što Japanac nije imao priliku da vodi tim na makar jednoj utakmici sa publikom, da oseti energiju, a da se ove pičke izvižde do maksimuma. Sinoć ti dvojka rešava sve ti bavaš bombu za tri. Krivo mi je što Mozli nije šutnuo za 3 kad su mu uvalili vruć krompir na 2 sec do kraja. Pre bi on pogodio nego svi ostali. Raša baca dva kamena bez da dodirnu obruč, Zagorac u depresija modu. Ma nek se teraju svi u tri pičke materina zajedno sa precednikom. Jebo li ga onaj ko ga je doveo, a i onaj koga sad sluša.
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
-
Hiro Onoda
Posto se stalno prica o publici da pitam jesmo li mi jedini tim u Evropi koji igra bez publike?Posto se stice utisak da je korona samo nas ostetila i onemogucila.
@Tajler
Bravo, Mozli i Jaramaz, Pejdz ako ce neko da mu objasni da ne mora da na svakoj utakmici napravi faul na sutu za 3 i ostali razlaz...
Bravo, Mozli i Jaramaz, Pejdz ako ce neko da mu objasni da ne mora da na svakoj utakmici napravi faul na sutu za 3 i ostali razlaz...
Bolje vas našaoTajler Darden wrote: ↑Sun Dec 06, 2020. 9:22 amDobrodošao.Kelsier wrote: ↑Sun Dec 06, 2020. 1:07 amTrifa je imao dovoljno minuta, ali ne napreduje. Njegova krivica.
Zagorac je tip čovjeka za kojim ideš plašeći se da ne presječe sebi vene. Melanholija neka...
Gordić - pa, digli smo ga u nebesa, a on je to prihvatio. Iritantno nonšalantan.
Rašino tijelo i Novicina pamet da se iskombinuju bilo bi skroz ok, ali ovako, obojica su baš loši...
Četvrti put se gubi meč na jednu loptu. Sve se više oslikava jedna od stavki o kojima smo govorili, a zo je da nema lidera.
Skočili smo svi na CMM posle CZ, a Gordić je juče em imao više vremena da organizuje napad, em je privatizovao posed i završio ga na najbesmisleniji mogući način. Umesto da je iskoristio svoje prednosti, uzeo je i pripalio trojku... Onako baš bezbrižno.
Hrpa proseka, od kojeg što se mene tiče mesta u sledećoj sezoni imaju Mozli i Jaramaz, kao i Pejdž u nekim specijalima.
Potpuno se slažem. Eventualno bih ostavio i Dangubića jer pegla preozbiljnu odbranu. Ali, samo pod uslovom da je, relativno, jeftin.
Iskreno, ja sam očekivao da može biti nešto od Trifunovića, 18 godina je imao, dobro tijelo, solidan šut. Međutim, tapka u mjestu i ne djeluje da bori za više.
Ima starijih, ali u njegovim godinama ti igraci su prosto jeli na terenu. On zauzima recimo minute i prostor malom Radovanovicu koji je zver za doticnog i koga treba forsirati. Preko Trife se stavlja do znanja mladjim igracima, da ako nemaju ozbiljnu menadzersku i drugu vezu, oni u klubu ne mogu da opstanu.
Dokle ce da zive Zagorac, Velickovic, dijelom i Gordic na racun "partizanstine" u klubu....
Sere mi se od reci partizanstina, Dangubic limitiratni koji se kida u svakom posedu > Zagorac i Gordic
Novice molim te sacuvaj minimum dostojanstva i idi u penziju
Novice molim te sacuvaj minimum dostojanstva i idi u penziju
Pa ni tu svakako Novica ne može u isti koš još 3 života da prođu sa tom dvojicom.
Ja ne znam da li su ljudi gledali Novicu u svim mandatima,ali čovek i dan danas pravi razliku na terenu da ne pričamo o energiji,bacanju za loptu itd
U odbrani ne može da isprati ali NE MOŽE tu je razlika,pojedinci NEĆE da igraju odbranu.
Čovek je legenda kluba i opravdava to svakim postupkom.
Meni je privilegija da ga gledam celu njegovu karijeru u svim stanjima spemnosti.
Ja ne znam da li su ljudi gledali Novicu u svim mandatima,ali čovek i dan danas pravi razliku na terenu da ne pričamo o energiji,bacanju za loptu itd
U odbrani ne može da isprati ali NE MOŽE tu je razlika,pojedinci NEĆE da igraju odbranu.
Čovek je legenda kluba i opravdava to svakim postupkom.
Meni je privilegija da ga gledam celu njegovu karijeru u svim stanjima spemnosti.
Davno je propustio priliku da se penzionise i sacuva dostojanstvo. Nazalost, vise ce ga ljudi pamtiti po tome kako je igrao u zadnjih par sezona.
Zagorac koji nece da trenira duze od sat vremena, ne bi da ima cimera, trazi 10 mjesta u autobusu i da ga u svlacionici ceka kilo banana uvijek je posebna prica... Niko se nece okoristiti o ovaj klub kao on. Ugovor koji u Partizanu ima vise nigdje nece dobiti.
Sto reci za Gordica... Nije mu se igrala timska kosarka sinoc. Samo mu je bilo bitno da uzme svaki put kad se lomi I pripali za 3 kao da je Harden.
Zavrsio je utakmicu sa jednom asistencijom. U odbrani je bio konstantno los kao I uvijek. Mekintajer je imao 4 asistencija , i ako se ne varam te 4 su bile u prvih 15 min utakmice.
Znaci nasi plejmejkeri za ukupno 60 min igre imaju 5 asistencija
KKP 2020
Od najboljeg tima aba lige i evrokupa , neverovatne euforije do ocaja
Selekcija je odgovor na dosta pitanja , zato je kapa dole Andrei
Uloga Loncara ?
Odnos Gorde i Zagorca sramotan...
Zagorac nema nijedan aspekt igre u kom je iznad proseka
Nazalost izgleda da nam je Ali pomoc na pleju
Od najboljeg tima aba lige i evrokupa , neverovatne euforije do ocaja
Selekcija je odgovor na dosta pitanja , zato je kapa dole Andrei
Uloga Loncara ?
Odnos Gorde i Zagorca sramotan...
Zagorac nema nijedan aspekt igre u kom je iznad proseka
Nazalost izgleda da nam je Ali pomoc na pleju
- Radena14th
Novica je fizički bivši igrač, ali jbg, da je normalno odrađena ta famozna doselekcija, bio bi ili u 12, ili jedan od pomoćnih trenera, a i u ovakvom odnosu snaga, ko da ga sakriva u odbrani, ukupno par igrača igra odbranu u celoj ekipi, a svi se guze da okinu hero ball... Tomas već jednom polomi tablu, nije pogodio trojku celu utakmicu, 22,2% u sezoni, on diže u odsutnom trenutku, silom prilika ulazi Zagorac, opali je i on, naravno promaši, Gordić pičkanjski drvi loptu 80% napada, zatim uvali krompir Mozliju, ovaj nema šta drugo, prosledio CMMu, ovaj diže nešto iz ćoška, budi Bog s nama, onaj poslednji napad opet maltretira loptu i opali je preko ruke, o onom uvaljivanju Mozliju 2 sekunde do kraja da i ne govorim... Jaramaz pravi diskutabilan faul u napadu ( ono po meni uopšte nije bio faul u napadu, nije milimetar pomerio Šehovića sa navodnim sklanjanjem ruke ), a i on je sticajem okolnosti igrao završnicu zbog naivnog ispadanja Pejdža sa faulovima, jesu ga reckale sudije, diskutabilan 5. faul, ali 2 faula na šutu za 3, faul koš na Smitu posle off skoka, jeftinoza koja ih je vratila u utakmicu + ona Novičina sekvenca iz 3/4 + jalovi napadi u organizaciji Gordića i CMMa...dacolik wrote: ↑Sun Dec 06, 2020. 1:31 pmDavno je propustio priliku da se penzionise i sacuva dostojanstvo. Nazalost, vise ce ga ljudi pamtiti po tome kako je igrao u zadnjih par sezona.
Zagorac koji nece da trenira duze od sat vremena, ne bi da ima cimera, trazi 10 mjesta u autobusu i da ga u svlacionici ceka kilo banana uvijek je posebna prica... Niko se nece okoristiti o ovaj klub kao on. Ugovor koji u Partizanu ima vise nigdje nece dobiti.
Sto reci za Gordica... Nije mu se igrala timska kosarka sinoc. Samo mu je bilo bitno da uzme svaki put kad se lomi I pripali za 3 kao da je Harden.
Zavrsio je utakmicu sa jednom asistencijom. U odbrani je bio konstantno los kao I uvijek. Mekintajer je imao 4 asistencija , i ako se ne varam te 4 su bile u prvih 15 min utakmice.
Znaci nasi plejmejkeri za ukupno 60 min igre imaju 5 asistencija![]()
![]()
Sve u svemu, dok si igrao bar korektnu odbranu i poštovao protok lopte, rutinirao si Barane, kako si počeo da jajariš u oba pravca i da cariniš loptu, tako si prosuo tekmu gde su Barani nikad gore šutirali na domaćem terenu, najgori procenat za 3 poena za celu sezonu kući, 17,4%, nadskakao si ih, veći deo utakmice su igrali sa Smitom kao lažnom peticom, ali oni su konkretniji bili, išli na ulaz Pulen i Vajthed, ili koš ili faul (neretko i oba), dok su na drugoj strani bekovi uglavnom gušili loptu (sem sporadičnih prodora iz kojih si dobijao dosta), samim tim sjebavali dubinu na ionako očajan spacing jer ulaskom Pejdža u faulove, niko nije mogao da pogodi vola u dupe...
Apropo Trife, a i kako da očekujete da napreduje, ovo mu je već četvrti trener za 2 sezone, igra sa gomilom umišljenih mediokriteta, sve i da ima radne navike i karakter ko Gagi Milosavljević, dobaciće do nekog Burgosa, Betisa u vrh glave kad vidiš gde se razvija i u kom pravcu to sve vodi...