KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Turci otpustili trenera pred sutrasnji duel sa nama.
- White Mamba
Sta ima da otpustaju sad..sezona u abi je ciknula, s ovim kretenom na pleju ni od EC nema nista...teraj s ovim dok se i zvanicno rezultatski ne zavrsi sezona...
Kaze PreCednik nema malih sponzora valja preziveti koronu..ustace ekonomski tigar i kkp
Kaze PreCednik nema malih sponzora valja preziveti koronu..ustace ekonomski tigar i kkp
- Irriducibili
Sa današnjom pobedom Huventuda nad Venecijom, mi praktično ništa više nismo u obavezi da uradimo, osim da ne izgubimo u Veneciji sa 22+ razlike. Pobedom sutra smo i teoretski prošli
non mollare mai
Jeste, ali ako ostanemo u ovom sastavu i nastavimo da igramo sa 7 igraca osudjeni smo na neuspjeh pogotovo sa tandemo CMM-Gorda
- Irriducibili
Trenutni sastav kvalitetom nije ni blizu najjačim ekipama, bez pojačanja nemamo šta da tražimo. Mada ni ako dovedemo nekog nema garancije, po meni je EC jači nego prošle sezone, a mi opet evidentno slabiji
non mollare mai
Slazem se, EC je jaci nego prosle sezone, pojavile su se neke nove dobre ekipe poput Huventuda a neke ekipe su pojacane u odnosu na proslu sezonu.
Dok smo mi slabiji, ovoj ekipi fali 2 igraca da udje u borbu sa najjacima.
Trenutnim sastavom ozbiiljniji rezultat u EC je daleko.
Zanimljivo kako su Trinkijeriju dovodili prosle sezone igrace kao na traci, cak su platili da igrac poput Angole dodje u Partizan.
Dok Filipovskom ove sezone za sad nijedno pojacanje nije dovedeno a nije da nema potrebe.
Ako ekipa ostane kakva jeste znace se koliko je sati, i opet ce biti skromna sezona.
Dok smo mi slabiji, ovoj ekipi fali 2 igraca da udje u borbu sa najjacima.
Trenutnim sastavom ozbiiljniji rezultat u EC je daleko.
Zanimljivo kako su Trinkijeriju dovodili prosle sezone igrace kao na traci, cak su platili da igrac poput Angole dodje u Partizan.
Dok Filipovskom ove sezone za sad nijedno pojacanje nije dovedeno a nije da nema potrebe.
Ako ekipa ostane kakva jeste znace se koliko je sati, i opet ce biti skromna sezona.
Mislim da grijesis sto se tice snage Evrokupa, misljenja sam da je slabiji, Virtus je jaci od drugih, ostali klubovi nisu nikako jaci, neki su i presli u Fiba LS nemas recimo nijednu jaku Tursku ekipu u Evrokupu cak ne znam lise ovih sa nama ima li jos koja.... Darusafaka, Tofas, Galatasaraj, Ritas,Limoz... mbogo ih je preslo u FIBA..Irriducibili wrote: ↑Wed Dec 09, 2020. 2:59 pmTrenutni sastav kvalitetom nije ni blizu najjačim ekipama, bez pojačanja nemamo šta da tražimo. Mada ni ako dovedemo nekog nema garancije, po meni je EC jači nego prošle sezone, a mi opet evidentno slabiji
Nas veliki gubitak su navijaci ali eto polako se i ekipa na to navikla... Ja mislim da se mi necemo pojacati uopste, a ukoliko bi nadogradili tim sa 2 kvalitetna igraca mozda bi uz srecu doci i do tog finaala.. Eno Valensija pocela da gubi u EL sada dijele 8 mjesto sve je moguce pa i da oni ne udju u 8 tada je finale dovoljno, a lise Virtusa sa 2 dobra mozemo svakoga izbaciti.. Mozda i nasi u eliminacionoj fazi puste recimo bar 200 navijaca ako se stanje bar malo poboljsa bilo kakav pritisak pa i takav znaci nesto.... Svakako taj Evrokup nam je mozda i jedini ostao, cigani sl nedelje igraju duplo kolo a ako ih Olimpija dobije mi smo zavrsili sa ABA ligom za ovu sezonu t.j. necemo mirisat taj plejof... A obzirom da je Mega isla sa njima u produzetke Split imao sut za pobjedu i to uvijek posle duplog kola oni nikako ne mogu da se sastave, jos im nema Hola do daljneg pa ce potrosnja biti jos veca...
Ali sami smo krivi sto se kasni sa pojacanjima ako ih uopste i bude da smo reagovali za vrijeme pauze dobili bi u Baru a mozda i derbi i situacija bi bila mnogo drugacija svasta bi bilo u igri ali ovako
37 minuta mucenja protiv Grina i dva osrednja kosarkasa. Ocajna utakmica.
Gordic samo 10 minuta. Kodi se nasutirao za sve pare.
Jedino vredno pomena je plasman dalje.
Gordic samo 10 minuta. Kodi se nasutirao za sve pare.
Jedino vredno pomena je plasman dalje.
- Irriducibili
Jedina dobra stvar večerašnje utakmice je što je konačno Gordicu smanjena minutaža na 10 min, mada ga ni to nije sprečilo da načini dosta štete sopstvenoj ekipi
Što ss snage EC tiče, Turci nisu bili faktor ni prošle sezone, dok su Rusi i Španci jači, što važi i za vrlo neugodne Francuze, kao i ABA ligaše koji ce svi proci
Što ss snage EC tiče, Turci nisu bili faktor ni prošle sezone, dok su Rusi i Španci jači, što važi i za vrlo neugodne Francuze, kao i ABA ligaše koji ce svi proci
non mollare mai
Fali nam cetvorka neka koja moze spolja da pogadja. Zlocin je ne dovesti takvog igraca.
Sto se tice plejmejkera, vec sam se pomirio da tu nema promjena.
Jaramaz se polako vraca, imao je 2, 3 pika odlicna s Jankovicem. Isto tako I veoma dobar u odbrani, par puta preagresivan doduse...
Turci su dosli opusteno i odigrali dobru utakmicu za njihove standarde. Dosta teskih suteva su pogodili.
Sto se tice plejmejkera, vec sam se pomirio da tu nema promjena.
Jaramaz se polako vraca, imao je 2, 3 pika odlicna s Jankovicem. Isto tako I veoma dobar u odbrani, par puta preagresivan doduse...
Turci su dosli opusteno i odigrali dobru utakmicu za njihove standarde. Dosta teskih suteva su pogodili.
- Tajler Darden
Bez četvorke nema šta da pričamo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Kaze Filipovski da nece biti pojacanja
-
Hiro Onoda
Super sto nece,znaci plan je da razigramo Stefana Jankovica?Genijalno.
Virtus , COL , Partizan , Mornar
Kakav ce to lom da bude
Kakav ce to lom da bude