Potpisao juce ili danas za South Melbourne ili tako nekako se zove klub u Australiji.Asterix wrote: ↑Tue Dec 08, 2020. 6:08 pm@Borca
Pa ima smisla produziti Rocestog na jos mjesec dok se Hol ne stabilizuje u potpunosti, Zvijezda je jurila Sykes-a prije Rocestog, mozda njega potpisu moje nagadjanje ako on nema klub posto je tada bio potpisao za Pao, i imalo bi smisla da dodje.... Mada tolika cirkulacija igraca kroz klub je stres i za ekipu jako je tesko sve to uklopiti napraviti hemiju i naci svakome adekvatnu ulogu...
KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
Eto nisam znao, ali vjerovatno je to neki otvoren ugovor da u slucaju Evroligaske ponude moze da napusti klub...Borca wrote: ↑Tue Dec 08, 2020. 6:10 pmPotpisao juce ili danas za South Melbourne ili tako nekako se zove klub u Australiji.Asterix wrote: ↑Tue Dec 08, 2020. 6:08 pm@Borca
Pa ima smisla produziti Rocestog na jos mjesec dok se Hol ne stabilizuje u potpunosti, Zvijezda je jurila Sykes-a prije Rocestog, mozda njega potpisu moje nagadjanje ako on nema klub posto je tada bio potpisao za Pao, i imalo bi smisla da dodje.... Mada tolika cirkulacija igraca kroz klub je stres i za ekipu jako je tesko sve to uklopiti napraviti hemiju i naci svakome adekvatnu ulogu...
Ja i dalje verujem u SO ali selekcija mu je loša i skupa. Sad Ročesti ostaje jer je Hol povređen.
Olimpijakos mora da se dobije nema izgovora više.
Mi nemamo starnog pleja, a nemamo ni centra uopšte.
NČ nema nikakav uticaj na selekciju, kao što nije imao ni prošle sezone, tako da je cela odgovornost na stručnom štabu. Pre svega treba da odgovore zašto ne igraju Uskoković, Radanov, Boriša i Đorđević.
Olimpijakos mora da se dobije nema izgovora više.
Mi nemamo starnog pleja, a nemamo ni centra uopšte.
NČ nema nikakav uticaj na selekciju, kao što nije imao ni prošle sezone, tako da je cela odgovornost na stručnom štabu. Pre svega treba da odgovore zašto ne igraju Uskoković, Radanov, Boriša i Đorđević.
Ne znam stvarno kolike su plate u Australiji, po forumima se pisalo da i nisu neki mali iznosi u pitanju. Lendejl se spominje za povratak u Australiju isto, onaj Cam Oliver koji je igrao prosle sezone tamo i pominjana je zainteresovanost Makabija pre koji mesec (igrao je valjda letos onaj Izraelski nastavak lige kao Terry isto cini mi se kad je otisao iz Turske) se ja mislim isto vratio u tim za koji je igrao prosle sezone i potpisao mislim ugovor na 2 godine.Asterix wrote: ↑Tue Dec 08, 2020. 6:26 pmEto nisam znao, ali vjerovatno je to neki otvoren ugovor da u slucaju Evroligaske ponude moze da napusti klub...Borca wrote: ↑Tue Dec 08, 2020. 6:10 pmPotpisao juce ili danas za South Melbourne ili tako nekako se zove klub u Australiji.Asterix wrote: ↑Tue Dec 08, 2020. 6:08 pm@Borca
Za Sajksa je u vesti pisalo kako taj tim iz Australije koji ga je potpisao "zatvara roster sa njim" pa se cini da nije neki ugovor gde bi lako/jevtino mogao da izadje iz njega.
Rocesti zvanicno napustio Zvijezdu
Znaci "insajder" sa Instagrama nije imao dobru informaciju barem u tom delu (da ce Rochestie ostati jos neko vreme zbog povrede Hall-a).
Ipak je izgleda bila ta vest tacna kada je napisana (da on ostane jos malo), navodno je bio sastanak uprave i strucnog staba posle toga gde je na kraju odluceno da se ne produzava Rochestie za jos neki period zbog povrede Hall-a.
Za pola sata je utakmica sa Olimpijakosom, po informacijama veceras opet bez Simanica i Radanova (ovo je poseban WTF momenat s obzirom da 2 beka (jedan povredjen, jedan otisao) nedostaju u rotaciji).
Dakle veceras 6 + 6 (spoljna i unutrasnja linija) sem ako Simonovica (koji igra 4-5 minuta i za to vreme i ne sutne na kos) ne uracunamo kao poziciju 3 iako to ne igra vec nekoliko sezona.
Igra nam je "sjajna" u zadnje vreme, posebno se istice poslednja cetvrtina utakmice gde je "veliko finale" bila poslednja utakmica sa Podgoricanima.
Olimpijakos nisam mnogo ni gledao ove sezone, znam da ne igraju (barem ovaj prvi tim) domace takmicenje vec samo EL i da su imali pauzu zbog korone pa imaju nekoliko utakmica manje.
Doduse gledao sam ovu pre 2 dana u Barseloni (jedna od pomerenih utakmica zbog korone) i tu su izgledali odlicno i valjda im se vratio Harrison posle povrede.
Uglavnom, ocekujem pobedu Olimpijakosa veceras.
Dakle veceras 6 + 6 (spoljna i unutrasnja linija) sem ako Simonovica (koji igra 4-5 minuta i za to vreme i ne sutne na kos) ne uracunamo kao poziciju 3 iako to ne igra vec nekoliko sezona.
Igra nam je "sjajna" u zadnje vreme, posebno se istice poslednja cetvrtina utakmice gde je "veliko finale" bila poslednja utakmica sa Podgoricanima.
Olimpijakos nisam mnogo ni gledao ove sezone, znam da ne igraju (barem ovaj prvi tim) domace takmicenje vec samo EL i da su imali pauzu zbog korone pa imaju nekoliko utakmica manje.
Doduse gledao sam ovu pre 2 dana u Barseloni (jedna od pomerenih utakmica zbog korone) i tu su izgledali odlicno i valjda im se vratio Harrison posle povrede.
Uglavnom, ocekujem pobedu Olimpijakosa veceras.
Ovo lagano Zvijezda odradjuje nocas sa pola gasa, bas nema sanse da ce izgubit
Daleko od pola gasa, gas izgleda na maksimumu i napred i nazad za sada.
Sut je bio neverovatan, posebno u prvoj cetvrtini, odatle i veca razlika koju je Olimpijakos smanjio sada do poluvremena, za sada su Slukas i Spanulis postigli najveci broj poena kod Atinjana (doduse i njih dvojica su imali odlican sut posto su pogodili skoro sve sto su sutnuli).
Odbrana mora biti na visokom nivou u drugom poluvremenu posto dolazi kritican deo utakmice za Zvezdu sto se tice napadacke produkcije.
Sut je bio neverovatan, posebno u prvoj cetvrtini, odatle i veca razlika koju je Olimpijakos smanjio sada do poluvremena, za sada su Slukas i Spanulis postigli najveci broj poena kod Atinjana (doduse i njih dvojica su imali odlican sut posto su pogodili skoro sve sto su sutnuli).
Odbrana mora biti na visokom nivou u drugom poluvremenu posto dolazi kritican deo utakmice za Zvezdu sto se tice napadacke produkcije.
Nisam odgledao zadnju cetvrtinu tj vratio sam se iz setnje sa psom na 79-81 i usporeni snimak kos+faul situacije sa Printezisom (pre dodatnog bacanja). Bilo je neizvesnije nego sto sam ocekivao, ne znam kako se kretao rezultat u zadnjoj cetvrtini ali uglavnom jos jedan poraz u EL u neizvesnoj zavrsnici.
Ja sam mislio poslije 30:14 da ce ovo biti laksi trening jos je Olimpijakos igrao prije dva dana sa Barselonom, Zvijezda je svjezija nisam ovo ocekivao stvarno... Mnogo nedostaje Hol ovoj ekipi
kako bre setas dzukca uvek kad je neizvesnoBorca wrote: ↑Thu Dec 10, 2020. 9:14 pmNisam odgledao zadnju cetvrtinu tj vratio sam se iz setnje sa psom na 79-81 i usporeni snimak kos+faul situacije sa Printezisom (pre dodatnog bacanja). Bilo je neizvesnije nego sto sam ocekivao, ne znam kako se kretao rezultat u zadnjoj cetvrtini ali uglavnom jos jedan poraz u EL u neizvesnoj zavrsnici.
Sad htjedoh da pitam isto 
Meni ovo djeluje kao sifra za nesto drugo
Meni ovo djeluje kao sifra za nesto drugo
Nije sifra sigurno :) jednostavno ne mogu da je ostavim da cvili u hodniku i gleda me tugaljivo kad znam kako je kad prigusti i moras da ides tamo gde i "car ide peske".
Inace se ne nerviram oko sporta, davno sam "prezubcio" oko toga (Jugoslavija-Argentina finale Indijanapolis 2002. godine, hvala Bodirogi).
Inace se ne nerviram oko sporta, davno sam "prezubcio" oko toga (Jugoslavija-Argentina finale Indijanapolis 2002. godine, hvala Bodirogi).