KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- White Mamba
Re: KK Partizan 2020/21
Postavlja se pitanje cemu sluzi Sns prinudni upravnik ako ne da donese pare koje je njegova smrdljiva stranka nakrala na tone..
Ako ne dovedu 1,2 pojacanja jos jednom su sabotirali klub.
- White Mamba
Jasno je to meni..
Da ne zaboravim, bravo za trenera koji je egocentrika zakovao za klupu kad nam je ovaj umal unistio utakmicu u 3/4
Da ne zaboravim, bravo za trenera koji je egocentrika zakovao za klupu kad nam je ovaj umal unistio utakmicu u 3/4
Shvatio je Filipovski sto ima i s cim moze da radi... Nema Gordica na kraju da dize polni ud na ostatak ekipe. Nema ni Zagorca kad se lomi mec ako sam dobro ispratio.
Tuzno je to sto se nece utrositi 60,70k da se dovede neka strec cetvorka nego ce se cekati neka povreda Thomasa ili ce se ovako gurati do kraja sezone.
Tuzno je to sto se nece utrositi 60,70k da se dovede neka strec cetvorka nego ce se cekati neka povreda Thomasa ili ce se ovako gurati do kraja sezone.
Ma trazi se cetvorka, ali ono sto je ozbiljno kosta, ono ostalo se ne uzima u razmatranje.
Problem je i Jankovic i onaj, na ciji nagovor je doticni produzio ugovor.
Problem je i Ali Nikolic koji po nivou spreme nije ni za Mladost.
Gordic je totalno pukao, opasno proradio ego. Ne mirise mi da ce se on puno zadrzati u klubu.
I ponavljam nismo mi komsije, pa da patriotska udruzenja uz Kanade sunu 5 miliona eura za jednu sezonu.
Gordic je totalno pukao, opasno proradio ego. Ne mirise mi da ce se on puno zadrzati u klubu.
I ponavljam nismo mi komsije, pa da patriotska udruzenja uz Kanade sunu 5 miliona eura za jednu sezonu.
Ali ono sto pomenu trener, Mika na 4 
Kakvo bi to samoubistvo bilo.
Kakvo bi to samoubistvo bilo.
- Irriducibili
I Šcepa ga je povremeno stavljao u petorku s Jankovicem. To jeste nesrecna opcija, ali neke četvorke bi možda mogao da brani, pošto je na petici neupotrebljiv
non mollare mai
Ja stvarno ne vidim koga bi on na 4 mogao da odbrani... Vidio si kakav je na preuzimanju, to su sigurni poeni za protivnika. Mozda bi eventualno mogao da brani neke cetvorka koje uglavnom unutra igraju ali je broj takvih minoran.
Cak ne vidim tu prednost nama ni u skoku.
Veliki problem imamo sto imamo samo jednog igraca koji je konsantna prijetnja u sutu za 3.
NWG vjerovatno nece ostati u Juti, rijesio bi nam sve probleme u organizaciji igre ali nije realno da se vrati toliko stepenice nize.. Niti mu imamo sto ponuditi. Ali idealan bi bio za ovu ekipu.
Veliki problem imamo sto imamo samo jednog igraca koji je konsantna prijetnja u sutu za 3.
NWG vjerovatno nece ostati u Juti, rijesio bi nam sve probleme u organizaciji igre ali nije realno da se vrati toliko stepenice nize.. Niti mu imamo sto ponuditi. Ali idealan bi bio za ovu ekipu.
- Irriducibili
Isključivo četvorke koje vole unutrašnju igru. Mi nemamo alternative na četvorci, mora se improvizovati. Kakav god da jr, teško je zamisliti da bude veca rupa od Novice
NWG može da bira EL tim, ukoliko uopšte dodje do toga da se vrati u Evropu
NWG može da bira EL tim, ukoliko uopšte dodje do toga da se vrati u Evropu
non mollare mai
Pa ako ne mogu da izboksuju 70 k dolara za cetvorku do kraja sezone neka se zapale ovo je vec sredina decembra...Naka wrote: ↑Thu Dec 10, 2020. 1:14 amMa trazi se cetvorka, ali ono sto je ozbiljno kosta, ono ostalo se ne uzima u razmatranje.
A kakvi smo nama bi zamjena za Gordica bio Nikolic... :/ Steta sto je Filipovski pristao na sve ovo sto mu nisu barem 2-3 pojacanja omogucili, ovaj tim sa 2 dobra igraca bi mogao mnogo mi lise Jaramaza nemamo sampionskog igraca u tim, imamo bivseg Novicu i Gordu ostalo su luzeri.. Mozda Pejdz ima taj sampionski gen... Gorda je sad vec gubitnik kao CMM 80% naseg tima...Pejdz je jedina prijetnja u sutu za 3... Zato svi skupljaju protiv nas aa mi to ne kaznjavamo
@Irr sto se tice NWG on se prosle godine sam nudio u jednom trenutku preko instagrama lajkovao sve komentare za njegov povratak i nesto je bio prokomentarisao da bi volio ili da zeli da se vrati, tako nesto... Ciganima je napisao ja sam dijete Partizana... Momak je pametan nakon Partizana zabo je Evroligaski ugovor pa onda NBA, sada ako dobije otkaz u Juti ne bi za njega bio poguban potez povratak u Partizan to bi mu bila nova sansa za novi veliki ugovor.. Nije lako dobiti ugovor u Evroligasu sada mahom su svi zatvorili rostere na poziciji pleja nije Real ali za njega je Gos neozbiljan igrac.. Partizan igra taj top 16 Evrokupa imao bi on tu korist jer bi bio sigurno ubjedljivo najbolji plejmejker u Evrokupu pravio bi veliku razliku... Ali narano to se nece desiti, a da je srece pa nasi da pokusaju to... Gos umjesto Gordica bi ucinio ovaj tim 40% jacim
Eno Birca trenira sa Borcem taman ce i za njih potpisat
Ako bas nemamo dinara za 4 neka se pokupi Macura za tih 10 minuta Primorska je bankrotirala....dacolik wrote: ↑Thu Dec 10, 2020. 2:26 amJa stvarno ne vidim koga bi on na 4 mogao da odbrani... Vidio si kakav je na preuzimanju, to su sigurni poeni za protivnika. Mozda bi eventualno mogao da brani neke cetvorka koje uglavnom unutra igraju ali je broj takvih minoran.
Macura nije njihov igrac,mislim da je pod ugovorom sa Baskonijom.
Pa ni on nije imao posla, mora od necega da zivi. Ne radi se nista samo iz ljubavi.
Od Gordica niko nije ocekivao ovaj sunovrat na psihickom planu (osim Irra
). On je totalno radi protiv sebe i tima. CMM je u usponu a i takav je sad za nijansu bolji od Gorde (do skoro bio gori) pa zato i nemamo organizaciju u napadu.
A sto se tice novca, jbg nesposobnost ljudi u upravi, totalni kolaps u drzavi (to ce se tek osetiti sledece sezone za 2021/22).
Od Gordica niko nije ocekivao ovaj sunovrat na psihickom planu (osim Irra
A sto se tice novca, jbg nesposobnost ljudi u upravi, totalni kolaps u drzavi (to ce se tek osetiti sledece sezone za 2021/22).
Dobra utakmica je bila sinoc, lepo smo igrali. Bas je bila prilika da uzivamo u skoro pa maksimalno mogucem kvalitetu naseg tima, bice jos bolje kada se Jaramaz potpuno oporavi. Sada sto je taj nas maksimum vrlo upitan sto se tice trajanja to je pitanje za trenera koji mi ne nakon ovog perioda ne uliva poverenje da je kadar da izvuce sto duze trajanje istoga. Mada kada se uporede realna ocekivanja pre pocetka ove sezone nije lose za sada imamo prolaznu ocenu sto se kaze dva na jedan. NWG u sadasnjem trenutku bi odbio KKP, jer realno ko zeli da igra EC i abu a da je dostigao taj nivo. Ali Nikolic ce doneti potrebu energiju timu, ali svakako ne moze se ocekivati da on bude "igrac promene". Treba naci 3 takva igraca, a cetvorici iz ovog sastava se zahvaliti na ucescu u timu glasno. Vec ste par puta pomenuli neke od njih tako da ne bih trosio vreme da se ponavljamo. Ovu sezonu treba iskoristiti za jacanje i povratak pozicije KKP u FIBA, KSS, ULEB i ostalim relevantnim medjunarodnim kosarkaskim organizacijama medju kojima svakako aba jtd nije i nadam se skorom kraju te aba sarade pa lepo da se igra domaca liga i medjunarodna takmicenja. Kako se blizi kraj godine sa nestrpljenjem iscekujem fin.izvestaj za ovu godinu.
Ja bih rekao da je i Bahcesehir odigrao za njihove standarde dobru utakmicu. Grin je pogodio brdo teskih suteva a i oni domaci igraci su isto pogodili dosta suteva za 3 preko ruke koje obicno ne pogadjaju.
U Turskoj protiv nas su sutirali 3/22 a tad smo igrali dosta goru odbranu nego sinoc.
U Turskoj protiv nas su sutirali 3/22 a tad smo igrali dosta goru odbranu nego sinoc.