KK Crvena zvezda

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Borca

Re: KK Crvena zvezda

Post by Borca » Fri Dec 11, 2020. 10:04 pm

Sad pisu da je Nnoko dobio sve potrebne dozvole u Americi sto se zdravlja tice i da ce i njega da vrate.

Radena14th

Post by Radena14th » Fri Dec 11, 2020. 10:52 pm

Tajler Darden wrote:
Fri Dec 11, 2020. 10:41 am
Jako je prosto. Sudija kada odlučuje između Bilija i Lazića, nema šta da razmišlja.

Pride je Lazić poleteo kao da je u duelu sa nekom mrcinom.

Gledali smo klasični Olimpijakos. Da parafraziram prijatelja Radenu14... Biju kao narodna milicija. :D
Vidi se ko prati moja zapažanja :dirol: Dudina zaostavština, sada već decenijska, nazad peglaju, tvrdi do besvesti, u napadu kad se lomi ili Bili ili Printezis rešavaju, a tu je i Slukas kao neka amajlija, nema greške što se tiče njih :D

Imao sam noćas tehničkih problema u kraju, nisam ni mogao odgledati tekmu, nešto pratio pbp, vidim Oly ima napad, reko ovo ide u ruke dvojcu Spanulis - Printezis... Tako i bi :D

Da ponovim i ovde, Lazić je ili toliko glup ili besraman da je mislio da će da izvuče flopčinom faul u napadu od jednog Vasilisa Spanulisa, da se nije onako bacio, možda bi i bilo elemenata za diskusiju, ovako, zajebi + JOB poleti na onu Gag Meloun fintu uručenja Printezisa i popiju i koš i faul i doktorski promašaj bacanja, nije mogla bolja završnica za Oly... Videh i onu situaciju sa nesportskom na O'Brajantu, šta znam, borba za poziciju, tvrde ekipe na obe strane, tuče se dobro + mu ovaj pustio ruku na vreme, ja bi dunuo običan faul u takvoj utakmici...

Javor kriminalac, moguće da je bilo svega i svačega, nisam pratio tekmu, na slepo kucam, mada gledali smo i u Baru pre neki dan njegovu perfidnu predstavu + se i Pavlaka žalio na njega dok je bio uz Cedevitu

Apropo najnovijih akvizicija o kojima se spekuliše, nagradno pitanje, ko će sad van 12 od domaćih igrača naravno i na kome će se zaraditi? :D

Šalu na stranu, ovo je tolika zbrka, bez cilja, bez puta, totalno rasulo, ne zna se ni koga dovode, ni na kojoj poziciji dovode, bez smisla, bez ideje, gomilanje igrača, šta ako se ni ovi ne uklope??? Ko će to sve da plaća???

White Mamba

Post by White Mamba » Fri Dec 11, 2020. 11:12 pm

Opozicija..Nebojsa isutiro Vucice iz kluba :lol:

Borca

Post by Borca » Sat Dec 12, 2020. 1:10 am

Radena14th wrote:
Fri Dec 11, 2020. 10:52 pm
Šalu na stranu, ovo je tolika zbrka, bez cilja, bez puta, totalno rasulo, ne zna se ni koga dovode, ni na kojoj poziciji dovode, bez smisla, bez ideje, gomilanje igrača, šta ako se ni ovi ne uklope??? Ko će to sve da plaća???
Pominje se jos neki igrac (uz Colom-a i Nnoko-a) ne znam koji ali aludira se na kombinaciju sa Miskom (neko iz Mege u Zvezdu, neko (verovatno Simanic) iz Zvezde u Megu), lici da ne znaju gde udaraju kao da ce pomoci da dovedes 1/4 ekipe odjednom (i to 2 puta tako u 2-3 meseca od kako je krenula sezona). To ne funkcionise ni u video igricama vise tako lako.

Vec bilo Terry, O'Bryant, Rochestie, menjaj opet daj novu 2-cu ili 3-cu sad kad je otisao Rochestie i kad ne znas sta da radis sa Terry-jem (mada evo dovodis pick and roll pleja koji bi mogao da saradjuje sa njim).

FKCZ

Post by FKCZ » Sat Dec 12, 2020. 1:44 am

Big energy Terry via FMP aka Radnički basket😂😂
Ide na fabrička podešavanja ili dobija ugovor u OKCZ.

Radena14th

Post by Radena14th » Sat Dec 12, 2020. 3:01 am

Borca wrote:
Sat Dec 12, 2020. 1:10 am
Radena14th wrote:
Pominje se jos neki igrac (uz Colom-a i Nnoko-a) ne znam koji ali aludira se na kombinaciju sa Miskom (neko iz Mege u Zvezdu, neko (verovatno Simanic) iz Zvezde u Megu), lici da ne znaju gde udaraju kao da ce pomoci da dovedes 1/4 ekipe odjednom (i to 2 puta tako u 2-3 meseca od kako je krenula sezona). To ne funkcionise ni u video igricama vise tako lako.

Vec bilo Terry, O'Bryant, Rochestie, menjaj opet daj novu 2-cu ili 3-cu sad kad je otisao Rochestie i kad ne znas sta da radis sa Terry-jem (mada evo dovodis pick and roll pleja koji bi mogao da saradjuje sa njim).
Zato i govorim, kad tebi zbog jednog O'Brajanta poremete kakav takav napadački ritam da bi se JOB prilagodio i uveo u formu, opet tumbanje, to je već 5 novih igrača od početka sezone, opet mešaš uloge, deluje mi da je to klasična kontrola štete i ispunjavanje želja navijačima sa instagrama...

Naka

Post by Naka » Sat Dec 12, 2020. 11:34 am

Ovo sa Nnokom je legendarno. Koja se to srcana bolest leci za 2 meseca?

covic me sad vec podseca na onu cuvenu recenicu Nikola Koja " Boze jos samo nekoliko hiljada njih i smiricu se..."

FKCZ

Post by FKCZ » Sat Dec 12, 2020. 4:07 pm

Lepa pobeda danas🥳

Borca

Post by Borca » Sat Dec 12, 2020. 7:07 pm

Radena14th wrote:
Sat Dec 12, 2020. 3:01 am
Borca wrote:
Sat Dec 12, 2020. 1:10 am
Radena14th wrote:

Zato i govorim, kad tebi zbog jednog O'Brajanta poremete kakav takav napadački ritam da bi se JOB prilagodio i uveo u formu, opet tumbanje, to je već 5 novih igrača od početka sezone, opet mešaš uloge, deluje mi da je to klasična kontrola štete i ispunjavanje želja navijačima sa instagrama...
Ne verujem da je ispunjavanje zelja navijaca, posebno sto ih u dvoranama nema ove sezone.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Dec 13, 2020. 3:37 pm

Kolom stiže u Zvezdu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Borca

Post by Borca » Sun Dec 13, 2020. 4:45 pm

Tajler Darden wrote:
Sun Dec 13, 2020. 3:37 pm
Kolom stiže u Zvezdu.
Jos jedan (uz Hall-a) koji je dobar u pick and roll igri (Colom je i bolji od Hall-a u tome), jos samo da trener i strucni stab probaju da implementiraju to posto su "izolacije" doktorirali od pocetka sezone.

Asterix

Post by Asterix » Sun Dec 13, 2020. 4:54 pm

Borca wrote:
Sun Dec 13, 2020. 4:45 pm
Tajler Darden wrote:
Kolom stiže u Zvezdu.
Jos jedan (uz Hall-a) koji je dobar u pick and roll igri (Colom je i bolji od Hall-a u tome), jos samo da trener i strucni stab probaju da implementiraju to posto su "izolacije" doktorirali od pocetka sezone.
Posto vam se vraca i Nnoko jeste li raspolozeni za trejd Teri-Mika :D

Borca

Post by Borca » Sun Dec 13, 2020. 5:03 pm

Asterix wrote:
Sun Dec 13, 2020. 4:54 pm
Borca wrote:
Sun Dec 13, 2020. 4:45 pm
Tajler Darden wrote:
Kolom stiže u Zvezdu.
Posto vam se vraca i Nnoko jeste li raspolozeni za trejd Teri-Mika :D
Njega dovedose na 2 godine, a i meni laiku kad odgledam njegove video klipove iz prosle sezone je jasno sta i kako moze da igra u napadu ali treneru i strucnom stabu (koji su daleko kompetentniji od mene) to ili nije jasno ili ne umeju da uigraju barem u periodima kada je Terry na terenu.

U odbrani ti daje ono sto ne moze da odradi ni jedna druga 5-ca u timu (pa ni Nnoko ako se vrati), a sto u Zvezdi nije bio slucaj ni u ranijim sezonama tj neko ko moze da preuzme i isprati/zatvori nizeg igraca u odbrani ako dodje do preuzimanja u pick and roll situacijama. To je npr maksimalno iskoristio Dzikic u sezoni kada je uzeo titulu sa Podgoricanima gde je sa Gordicem i Ivanovicem unistio Zvezdu, Rochestie-ja, Ennis-a, Lessor-a i kompaniju.
U danasnje vreme kada se pick and roll igra dosta takav jedan igrac u odbrani (a i u napadu) moze biti izuzetno koristan.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sun Dec 13, 2020. 6:32 pm

Da se malo sacekalo,mozda je mogo da se pojuri i Ertel koji je izgleda raskinuo ugovor sa Barsom.

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Sun Dec 13, 2020. 6:43 pm

Pa mozda ga pojure za 2 meseca kad bude sledeca doselekcija

Post Reply