KK Crvena zvezda

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Borca

Re: KK Crvena zvezda

Post by Borca » Sun Dec 13, 2020. 9:10 pm

Nemanjic wrote:
Sun Dec 13, 2020. 6:32 pm
Da se malo sacekalo,mozda je mogo da se pojuri i Ertel koji je izgleda raskinuo ugovor sa Barsom.
Pa on je imao ugovor na 7 cifara sa Barselonom, a vidim da se spekulise da ga zeli Fenerbahce koji ce izgleda da se rastane sa Vestermanom.

Reaper

Post by Reaper » Sun Dec 13, 2020. 10:21 pm

Borca wrote:
Sun Dec 13, 2020. 9:10 pm
Pa on je imao ugovor na 7 cifara sa Barselonom, a vidim da se spekulise da ga zeli Fenerbahce koji ce izgleda da se rastane sa Vestermanom.
Čekaj čekaj, ima li šanse Ostoja da reaguje? Šaljemo i Gordu da pojača konkurenciju kod Kokoškova.

FKCZ

Post by FKCZ » Mon Dec 14, 2020. 1:23 am

Može Teri u KKP ali za našeg brata s tribine Gordu.

Borca

Post by Borca » Mon Dec 14, 2020. 3:16 pm

Reaper wrote:
Sun Dec 13, 2020. 10:21 pm
Borca wrote:
Sun Dec 13, 2020. 9:10 pm
Čekaj čekaj, ima li šanse Ostoja da reaguje? Šaljemo i Gordu da pojača konkurenciju kod Kokoškova.
To sve najbolje zna Misko posto je Vestermanu on agent (ako mislis na Ostojinu reakciju ako Vesterman napusti Fenerbahce).

Reaper

Post by Reaper » Mon Dec 14, 2020. 11:08 pm

Borca wrote:
Mon Dec 14, 2020. 3:16 pm
To sve najbolje zna Misko posto je Vestermanu on agent (ako mislis na Ostojinu reakciju ako Vesterman napusti Fenerbahce).
Ma šalio sam se za Ostoju. Ali pitanje je stvarno bilo da li možda ima nekog sa mozgom da probaju nekako da se prebiju za Lea. Ako treba uzimamo još dva Jankovića da razigravamo. Plej nam treba kao hleb nasušni da bar zaličimo na nešto.

Borca

Post by Borca » Mon Dec 14, 2020. 11:18 pm

Misko ce sigurno da gleda najbolju varijantu u smislu uloga u timu + novac za svoje klijente koji ce po najavama biti slobodni uskoro (Guduric/Memfis, Ertel/Barselona, Vesterman/Fenerbahce).
Logicno je da bi navijaci Zvezde i Partizana voleli da se njihovi bivsi igraci mozda vrate u klub ali ne znam koliko je to realno.

Asterix

Post by Asterix » Mon Dec 14, 2020. 11:49 pm

Za Gudurica se pisalo da ce u Fener ili Olimpijakos, Ertel u Fener a Vestermana ce sigurno uvalit u Asvel/Zalgiris

Borca

Post by Borca » Tue Dec 15, 2020. 3:21 pm

Asterix wrote:
Mon Dec 14, 2020. 11:49 pm
Za Gudurica se pisalo da ce u Fener ili Olimpijakos, Ertel u Fener a Vestermana ce sigurno uvalit u Asvel/Zalgiris
Pise se danas uveliko da ce Guduric u Fener kada zavrsi sa Memfisom i deluje da je to prilicno izvesno posto je Fener u ozbiljnim problemima, a i zamena Ertel/Vesterman je vrlo moguca posto im izgleda treba neko "mesanje karata".

Sto se tice danasnje utakmice Zvezda-Alba, gosti su u odlicnoj suterskoj formi i ostvarili su 2 sigurne pobede u Valensiji i kuci sa Fenerbahceom, a Zvezda bas lose do sada brani liniju za 3 tj sut spolja. Ne znam kakva ja Alba na unutrasnjim pozicijama (samo Sikmu poznajem od igraca), a ima nekih informacija (ne znam koliko su tacne) da imaju problema sa povredama igaca na tim pozicijama.
Uglavnom 4 poraza za redom je trenutna "forma" u EL, veliki je pritisak sigurno da se ostvari pobeda u ovoj utakmici, a u slicnoj situaciji prosle sezone (duplo kolo kuci Zalgiris i Alba) upisana su 2 poraza.

Asterix

Post by Asterix » Tue Dec 15, 2020. 4:04 pm

Ma nocas vi resavatee Albu..Kokoskovu je zajebano ako izgubi nocas

Borca

Post by Borca » Tue Dec 15, 2020. 6:55 pm

Simanic u timu umesto Terry-ja.

Asterix

Post by Asterix » Tue Dec 15, 2020. 7:46 pm

Jeste, mali Uskokovic odlicno igrao tih 4 minuta steta sto ga je zamijenio iako je dobio drugu licnu, mislim da ovo dobijate bez vecih problema iako je samo 3 razlike ocekujem da Lojd eksplodira drugo poluvrijeme

Borca

Post by Borca » Tue Dec 15, 2020. 8:03 pm

Loyd trenutno dominira sa glupostima prakticno od pocetka utakmice.

Borca

Post by Borca » Tue Dec 15, 2020. 8:38 pm

Dan mrmota u EL.

Da editujem ovde, gore sam napisao recenicu koja najbolje opisuje zadnja izdanja Zvezde u EL. Ovaj put je ipak postavljen novi rekord posto je utakmica izgubljena posle +14 u zadnjoj cetvrtini (ne secam se koliko je bilo do kraja kada je Loyd pogodio drugu trojku za redom za tih najvecih +14) ali od tada napad nije postojao, a Alba je pogodila suteve koje je promasivala prakticno od pocetka utakmice.

Jos jedan pokazatelj igre u napadu Zvezde predstavlja to da je Alba u drugom minutu produzetka imala 3 faula (znaci za nekih 12-tak minuta ako racunamo od pocetka zadnje cetvrtine) i jos nije bila u bonusu.

FKCZ

Post by FKCZ » Tue Dec 15, 2020. 9:21 pm

Momentalni otkaz još večeras.

Borca

Post by Borca » Tue Dec 15, 2020. 11:42 pm

Ova utakmica je pocela drugacije od prethodnih gde smo dosta puta otvarali sa 7-8 poena prednosti (nekad i vise) koje je posle protivnik "okretao" tokom utakmice.

Ovaj put smo krenuli sa -7 pa se konsolidovali do kraja prve cetvrtine, igrali dobro u drugom periodu, isli i na dvocifrenu prednost, Alba se vracala ali ipak smo i do poluvremena i tokom treceg perioda dobro kontrolisali igru i rezultat (doduse oni su promasivali otvorene suteve). Onda ona sekvenca Loyd-a sa 2 trojke za redom i maksimalnih +14 pocetkom poslednje cetvrtine, ali trener ne prepoznaje da se Uskokovic dobrano umorio i preko njega u odbrani primamo 2 trojke (4 ukupno su u kratkom periodu dali Siva i Lo) i cini se da nas bacaju u nokdaun i Albi daju dodatnu motivaciju.

Od tad ogromni problemi da se prevede lopta preko pola, udvajanjima Alba dobija nekoliko izgubljenih lopti sa nase strane, a da budem iskren mogli su jos neku da nismo imali srece u par situacija. Takodje, neshvatljivo mi je da smo na izvodjenju lopte iz auta skoro svaki put (ili mi je tako delovalo) bili na ivici od 5 sekundi i gubitak lopte.

Kao "slag na tortu" dolazi zadnji napad Albe u regularnom delu gde je ne secam se ko ispratio Lo-a na polaganju, on promasuje ali Davidovac ne uspeva da zagradi Sikmu i pravi faul za dva slobodna bacanja koja vode u produzetak. I "tresnjica na vrhu" pomenutog slaga je par stotinki kasnjenje suta Walden-a u zadnjoj sekundi koji upada u kos. Posle toga za produzetak se mogla staviti "kuca i okucnica" na pobedu Albe ako bi neko odigrao "live" kladjenje.

Post Reply