KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Nemanjic

Re: KK Partizan 2020/21

Post by Nemanjic » Wed Dec 16, 2020. 6:57 am

Ne znam sta se ocekuje od trenera koji je dosao na pola sezone i preuzeo ekipu u rasulu.Imamo mi mnogo ozbiljnije probleme od trenera.

Naka

Post by Naka » Wed Dec 16, 2020. 8:51 am

Od trenera jedino ocekujem da brzo reaguje u toku utakmice. Da ne dozvoli serije od po 8 koseva. Da prepozna momentum, kompitabilnu petorku i da ne dozvoli da mu se igraci totalno ohlade.
Filipovski za sada radi sve kontra. Spore reakcije, hladjenje igraca mu je izgleda zastitni znak.
Vlado mu je sa decom odrzao cas pismene kosarke.

Kelsier

Post by Kelsier » Wed Dec 16, 2020. 9:10 am

Previše pesimizma i mračenja.

Velika očekivanja su, gotovo uvijek, glavni uzrok velikih razočarenja.

Hajde da malo postavimo stvari na svoje mjesto:
- Teško da možemo u 4 u EC
- U ABA, tu smo negdje, mogli bi se boriti za 4 (Očekuje se raspad nekih konkurenata, kao i uvijek)

Ako postignemo nešto više, fenomenalan je uspjeh.

Ovaj tim nije isti kao i prošle godine jer:
- Izgubili smo sjajnog trenera koji bi, zasigurno, znao kako da resetuje glave igrača nakon "spriječeni smo da osvojimo sve" sezone
- Izgubili smo Waldena, ozbiljnog igrača, tek sad vidimo koliko nam je značio
- Izgubili smo i Birču, ma šta ja mislio o njemu. Preozbiljan je u odnosu na ovo što imamo/nemamo sada
- Izgubili smo vrijeme sa Šćepom

Mali osvrt na neke igrače, sinoć, ali i generalno:

Gordić - nisam vjerovao da se može toliko potonuti u odnosu na prethodnu sezonu. Nervira što djeluje kao da ga boli, znate već šta.

CMM - Nije igrač u koga se možeš pouzdati. Može dati 25, a opet odigrati tako da kažeš "meh, nije to to".

Jaramaz - Potpuno dva razlilčita igrača prije i nakon povrede, što je, donekle, i za očekivati. Vratiće se on, siguran sam, ali ne treba da se "vraća" tako što pokušava rješavati dva posljednja napada. Nije vrijeme za to jer je u katastrofalnoj formi.

Sindikalac - nikad niko u Partizanu nije dobio toliki kredit od strane navijača i sve to na osnovu samoproklamovane partizanštine. Ono što on pokazuje je ispod svakog nivoa.

Trifa - Rašon krade loptu, trči i zakucava, klupa skače, a on se ne pomjera sa nekim mrtvilom na licu. Nedavno si napunio 20 godina, pokaži malo života, budi bezobrazan...

Janker - On se trudi, pošten odnos, ali je limitiranost prevelika. Izaziva mi nervozu svaki put kad ga vidim pored linije kako se sprema da uđe u igru.

Mika - on je meni misterija. Može se vidjeti dosta školovanih, košarkaških poteza od njega, ali isto i tako neka ispadanja kao da je junior u pitanju.

Filipovski - prvi put, od kako je preuzeo, nisu mi jasni neki potezi tipa držanje Jankera u igri dok kreće pad, zaboravljanje Dangubića, itd.

U konkurenciji ozbiljnih timova u EC, te KK Futura i KK Doselekcija, mislim da nemamo puno čemu da se nadamo. Trebalo bi se spremati za sljedeću sezonu (hehe, kako to zvuči) uvođenjem makar Radovanovića u tim, da osjeti.Treba se, nekako, osloboditi nepotrebnih igrača, uozbiljiti nabijeđene zvijezde...

Iskreno, meni se čini da para nema, plate kasne, otuda i nezainteresovanost pojedinih vedeta.

Nedostaje vizija i transparentnost. Svaki navijač bi prihvatio da se izađe i kaže "Trenutno smo tu i tu, želimo to i to, ostvarićemo to na ovaj način, treba nam toliko vremena". Ovo sada je jurenje sopstvenog repa, tumaranje u magli.

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Wed Dec 16, 2020. 11:23 am

Nerealna ocekivanja su posledica prdnjave koja dolazi iz uprave.Nisu navijaci stvorili nerealna ocekivanja vec lupetanja "predsednika".

Kelsier

Post by Kelsier » Wed Dec 16, 2020. 11:36 am

Ako nas naloži Ostoja da smo dobri k'o zmaj, a mi se primimo i očekujemo da palimo i žarimo, onda ima i do nas.
Navijači su išli logikom "Prošle godine je viša sila spriječila da osvojimo sve" => "Ove godine možemo isto". E, pa ne možemo. Kad Ostoja nije obezbjedio ostanak trenera i Waldena, nije našao prave zamjene, trebali smo malo da se spustimo na zemlju i realnije procijenimo situaciju.

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Wed Dec 16, 2020. 11:55 am

Ja stvarno ne mogu nista onima koji vjeruju u Ostojina lupetanja ali nadam se da su ti manjina.

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Dec 16, 2020. 1:31 pm

Vidim dozvoljen prenos vlasnistva na FMP
Jos jedna pobeda Limija :romance-inlove:

MMM

Post by MMM » Wed Dec 16, 2020. 1:50 pm

Cek da vidimo kako se napreduje sa ekspertizon koju je najavio 5.12. mozda je to rezultat iste :please:

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Dec 16, 2020. 2:14 pm

Resice sud u Lozani :lol:

dacolik

Post by dacolik » Wed Dec 16, 2020. 3:36 pm

Nije to jos rijeseno izgleda... Ali mislim da su sanse da u ace CAS nikakve.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Dec 16, 2020. 5:14 pm

Svi vi koji i dalje ronite suze za Waldenom, gledate li Čovicevce u EL? Mučenik loptu ne može da prenese, kad su ga stisli. Organizacija igre kao i kod ovih naših, neme je. To što je bolji igrač od ovih naših bilmeza, ne znači ujedno i da je big deal

Rešenje za pleja smo imali ispred nosa, ode za Ljubljanu. Perry je i znanjem i košarkaškim intelektom klasa od pleja za svu trojicu. I ma šta Pavlaka mislio o njegovim kolenima, drže se za sada u potpunosti
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Wed Dec 16, 2020. 5:41 pm

Nema sto pricati sad, ova sezona je bacena ocigledno. Uprava kluba nema ambicija da svoje greske ispravi a trener je prihvatio da igra s neigracima koje sad ima i to je to.

Trebalo je dati Gordica Unikahi da oni pola preostalog ugovora plate, a pola mi. Pa da onda probamo dovesti plejmejkera koji bi za tim igrao malo... Branio sam ga dugo, ali ono sto on igra je katastrofa stvarno.

Volden je za 2 klase kad se sve sagleda bolji igrac od Mekintajera.

Sto se sve moglo uraditi sa 600-650k koliko Gordic I Mekintajer primaju... Tuzno. Evo Demetrius Jackson jos uvijek nema klub.

Asterix

Post by Asterix » Wed Dec 16, 2020. 5:45 pm

Sledece godine cemo biti jos gori, sigurno cemo imati jos manji budzet

MMM

Post by MMM » Wed Dec 16, 2020. 5:52 pm

Sledeca sezona 2021/22 mozebiti zanimljiva zbog politickih izbora na prolece 2022. ;)

Peri je mnogo bolji izbor od CMM ali valjda eksperti u klubu znaju i skolovali su se za to.

Dovla_

Post by Dovla_ » Wed Dec 16, 2020. 5:56 pm

Zar CMM-a nije hteo i ovaj stručnjak što voli pljeskavice,ili grešim?

Locked