Engleska Premijer Liga
Moderator: Moderator
Re: Engleska Premijer Liga
Sad ste poceli da bijete. Startovi sa dve noge, udaranje igrace bez lopte...Bas, bas lose.'
Evo Jonjo vraca jedan. Lep gol.
Evo Jonjo vraca jedan. Lep gol.
- White Mamba
Znaci nemoci
Btw sada mi onih 30 bodova koje sam pomenuo ranije, deluje kao puna kapa
Ne znam kako ce se kretati sezona, ali igra u ova dva meca NUFC nije ohrabrujuca. Pogotovo ova protiv Norwich-a. Pri rezultatu 2-0, Newcastle je aposlutno prepustio posed lopte portivniku i cekao kontru??? Pod jedan... Koja je logika prepustiti posed ekipi, koja zeli da ima loptu u nogama? Pod dva... Koja je logika prepustiti posed lopte protivniku kad gubis rezultatom 2-0? Bas lose vodjena ekipa i gospodin "Nemac pojma" je skocio na prvo mesto liste za odstrel.White Mamba wrote: ↑Sat Aug 17, 2019. 5:53 pmZnaci nemoci
-
Dragan Mance
Gvardiola toliko našpanovao svoj City da izgledaju čudovišno na terenu. U nazovi velikom derbiju PL toliko su superiorni da ne bi preterao ako napišem "igra mačke i miša".
Građani kad zagrme u presing rival se ne može otrgnuti iz njihovih čeljusti.
Građani kad zagrme u presing rival se ne može otrgnuti iz njihovih čeljusti.
- White Mamba
Moura glavom odma
Wow
Wow
-
Dragan Mance
Pep i Kun ušli u neki konflikt.
Ni malo prijatan govor tela govori da itekako ima nekog nesporazuma između njih dvojice.
Ni malo prijatan govor tela govori da itekako ima nekog nesporazuma između njih dvojice.
- Batica ubica
Poketino je doktor!
Bez Alija, Sona i Vertongena (bio je na klupi ali je rovit) je odoleo kompletnom Sitiju.
Problem Totenhema je kao i prošle godine pozicija desnog beka, Voker-Piters nije igrač za PL. Ne zna osnovne stvari u defanzivi, mnogo loše markira.
Što se tiče same utakmice Totenhemu je najviše problem pravio De Brujne sa ubacivanjem između linija, pa je tako Siti i dao 2 gola. Eriksen je bio prinuđen da drži levu stranu u odbrani za šta nema motoričnost. U nastavku Poketino je izbalansirao ekipu, nisu imali toliko problema kao u prvom.
Gvardiola je malo precenjen trener, na odbranu je dao preko 250 miliona evra a ekipa ne zna da mu stoji bez lopte ni 2 minuta. Tvrdoglav i neprilagodljiv trener.
Bez Alija, Sona i Vertongena (bio je na klupi ali je rovit) je odoleo kompletnom Sitiju.
Problem Totenhema je kao i prošle godine pozicija desnog beka, Voker-Piters nije igrač za PL. Ne zna osnovne stvari u defanzivi, mnogo loše markira.
Što se tiče same utakmice Totenhemu je najviše problem pravio De Brujne sa ubacivanjem između linija, pa je tako Siti i dao 2 gola. Eriksen je bio prinuđen da drži levu stranu u odbrani za šta nema motoričnost. U nastavku Poketino je izbalansirao ekipu, nisu imali toliko problema kao u prvom.
Gvardiola je malo precenjen trener, na odbranu je dao preko 250 miliona evra a ekipa ne zna da mu stoji bez lopte ni 2 minuta. Tvrdoglav i neprilagodljiv trener.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
-
Dragan Mance
Treba igrati nerešeno bez tri startna igrača. Borba i volja na kraju su nagradili Spurse velikim bodom. No, ako se pogleda stanje na samom terenu i baci pogled na sve statističke parametre ne možeš a ne priznati kako je sve bilo u znaku Građana iz Mančestera.
sutevi 30:3 
- Monogamija
Lebac ti, koji procenat šuta 
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Tacno tako...iz tog razloga City nikad nece uzeti LS jer u tom takmicenju postoje ekipe koje mogu da im uzmu posed a City bez lopte je jedna velika taraba od ekipe...Busni,puca na sve strane...
Uh,smele 2 izjave.Siti taraba...
Ta ekipa ima jednu slabost koju je Totenhem 2 puta iskoristio u poslednjim okrsajima kad su izvukli povoljan rezultat,a to je skok.Na skoku i odbrani prekida su dosta slabiji od direktnih konkurenata.Ekipa je koncipirana da svi znaju sa loptom,da svi mogu da igraju presing,ali neke stvari su u drugom planu.Da su imali malo bolju realizaciju,eto za taj 1 gol danas bi pricali o masini,a ne o tarabi.
Ta ekipa ima jednu slabost koju je Totenhem 2 puta iskoristio u poslednjim okrsajima kad su izvukli povoljan rezultat,a to je skok.Na skoku i odbrani prekida su dosta slabiji od direktnih konkurenata.Ekipa je koncipirana da svi znaju sa loptom,da svi mogu da igraju presing,ali neke stvari su u drugom planu.Da su imali malo bolju realizaciju,eto za taj 1 gol danas bi pricali o masini,a ne o tarabi.
Nisi najbolje razumeo,procitaj ponovo:)Kreanga wrote: ↑Sun Aug 18, 2019. 12:49 pmUh,smele 2 izjave.Siti taraba...
Ostrice su bas tvrda i organizovana ekipa...Prolice krv da izbegnu ispadanje iako imaju najslabiji igracki kadar u ligi..
Igraju 3-5-2 gde bocni stoperi imaju slobodu da se ubacuju po boku,tako da u pojedinim trenucima imaju duple bekove:)...
Odbrambeni blok nije lako probiti...Dve linije po 3 igraca...
Zaha igra na bazi kurca
Razumeo sam,ali se ne slazem
Mislim da su sazreli za LS,a bas ne vidim mnogo evropskih ekipa koje mogu da im uzmu posed.Nije im stil igre stajanje iza lopte,pa mogu i da dozvole sebi da budu busni,mada nije bas toliko tragicno.
Setaju se kroz PL i ove sezone,a u LS moraju da probiju blokadu.Ispadnu ove sezone od Totenhema na volseban nacin,promase penal koji bi bio ogromna prednost,pa Monako,Liverpul...
Sve su to mecevi koje su morali na kvalitet da rese.
Mislim da su sazreli za LS,a bas ne vidim mnogo evropskih ekipa koje mogu da im uzmu posed.Nije im stil igre stajanje iza lopte,pa mogu i da dozvole sebi da budu busni,mada nije bas toliko tragicno.
Setaju se kroz PL i ove sezone,a u LS moraju da probiju blokadu.Ispadnu ove sezone od Totenhema na volseban nacin,promase penal koji bi bio ogromna prednost,pa Monako,Liverpul...
Kreanga wrote: ↑Sun Aug 18, 2019. 4:19 pmRazumeo sam,ali se ne slazem![]()
E tako vec moze
Nemaju oni sta da traze u LS dok taj segment ne poprave,u nokaut fazi LS ne mogu imati posed lopte preko 70% kao u domacoj ligi...
Ostrice vode golom Lundstroma