Bukvalno.
FK oko dve hiljade, KK oko tri.
Moderator: Moderator
Bukvalno.
Ne mislim da bi dali, nego navodim koliko je potrebno za normalno funkcionisanje.
U mojoj kuci 3 clana bi dali taj novac za Partizan.jupol wrote: ↑Tue Dec 22, 2020. 2:52 pmNe mislim da bi dali, nego navodim koliko je potrebno za normalno funkcionisanje.
A to je cifra koju bar milion porodica u Srbiji daje godisnje kablovskom operateru.
@dacolik, MMM:
Slazem se da smo sirotinja, ali nije to sto smo sirotinja razlog sto smo u ovakvoj situaciji prvo kao drustvo, jer je stanje u klubu direktna posledica stanja u drustvu. Problem je dakle ne sto je vecina sirotinja, nego sto bi se vecina jebala za dinar. Zato moze da se kupi tribina (i nasa i ona prekoputa), zato mogu da se kupe tenderi, zato moze da se kupi 2 miliona glasaca za sendvice, pakete sa uljem i brasnom i bedna radna mesta. Ima na mnogo mesta u svetu sirotinje, ali ne mozes svaku sirotinju da kupis. Mi smo prvo govna, pa tek onda sirotinja.
Jasno sam pitao - da se u tvojoj kuci navija za Partizan, i da u KKP dodju ljudi u koje imas maksimalno poverenje da ce da rade posteno, da li bi tvoja porodica izdvojila za sezonsku za KKP onoliko koliko izdvaja za kablovskog operatera, znajuci da ce svaki dinar da bude ulozen u klub? A ima sigurno 20k kuca u Srbiji u kojima se prati i navija za Partizan i u kojima se izdvaja 200-300e godisnje za kablovsku.
Ajde da pitamo to isto navijace bilo kog Premijerligasa u Engleskoj - skupices sigurno bar 20k sezonskih u proseku, po ceni od bar 200-300 funti
(Aston Vila je prodala 30000 sezonskih, najjeftinije sezonske za odrasle su 370 funti, da ne pricam o klubovima gde ne mozes ni da kupis sezonsku dok neki vlasnik ne rikne).
A i u Engleskoj je vecina navijaca sirotinja za njihove standarde, ali sigurno daje za klub mnogo vise nego za kablovskog operatera i slicne pizdarije.
Isto kao sto Margaret Tacer nije mogla da kupi engleske huligane, da izdaju klub za par poslova od kojih ce njih nekoliko da zivi dobro a ostali da blenu.
Nisi u pravu...stefan wrote: ↑Tue Dec 22, 2020. 9:47 pmAli kad se krene sa tim ciframa. Pricamo o navijacima kluba gde je 80 posto njih trazilo povrat novca od otkazane utakmice sa Uniksom. Nista nisu dali klubu celu godinu, pa su trazili i da im se vrati 500-1000 din. Takvi su u prvim redovima kada treba da se pljuje i vredja svako u klubu.
Partizan trenutno ima 3000-4000 koji bi dali 100e+ za sezonsku i to je to. I to sezonsku, da gledaju uzivo utakmice. Ne kao pomoc klubu.
Ostala marva ce se okupiti kada budemo vezali neke rezultate, igrali el i slicno.
Kako nisu tacne cifre za ovu dvojicu?stefan wrote: ↑Tue Dec 22, 2020. 11:22 pmJeste sad, kao da zivimo u Juznom Sudanu, pa je 1000 dinara u Srbiji biti ili ne biti, muka izdvojiti za godinu dana. Mislim ako su vec odvojili, znaci da su taj novac imali da odvoje, cemu ciganisanje da ga uzmu nazad...Zato sto nisu gledali utakmicu? Po meni to je marva kakvu ovaj klub ne zasluzuje kao navijace. Poenta je prvo pomoci i dati klubu. Sta ja da kazem koji sam dao 150 eu za sezonsku? Jesu sezonci trazili pare nazad? Nisu naravno, iako su najosteceniji u celoj prici sa te navijacke strane.
Tako isti ti i razmisljaju. Mi smo dobro krenuli prosle sezone i ja uvek imam osecaj da novac dajem Partizanu. Prosle sezone i Trinkijeriju. Njemu sam verovao. I ove sezone sam karticu kupio da pomognem Partizanu na neki nacin. I najveci kod nas u poslednje dve decenije je imao kikseva u proceni, bacale su se pare itd. Pa i kad je VJ bio, koliko su mnogi placani, tamo neki Klobucari i slicni. Tako da ako se tako gleda, ne mozes ni jednoj upravi verovati, a to su samo izgovori da se ne otvoris i ne pomognes.
Te cifre za tu dvojicu nisu tacne.
10k Grobara koji daju po 100eu nikada nije bilo. Tako da, ni normalne uprave isto po tvojoj teoriji. Izgovori.
Blago kkpu sa takvim navijacima.samig wrote: ↑Wed Dec 23, 2020. 1:06 amKako nisu tacne cifre za ovu dvojicu?stefan wrote: ↑Tue Dec 22, 2020. 11:22 pmJeste sad, kao da zivimo u Juznom Sudanu, pa je 1000 dinara u Srbiji biti ili ne biti, muka izdvojiti za godinu dana. Mislim ako su vec odvojili, znaci da su taj novac imali da odvoje, cemu ciganisanje da ga uzmu nazad...Zato sto nisu gledali utakmicu? Po meni to je marva kakvu ovaj klub ne zasluzuje kao navijace. Poenta je prvo pomoci i dati klubu. Sta ja da kazem koji sam dao 150 eu za sezonsku? Jesu sezonci trazili pare nazad? Nisu naravno, iako su najosteceniji u celoj prici sa te navijacke strane.
Tako isti ti i razmisljaju. Mi smo dobro krenuli prosle sezone i ja uvek imam osecaj da novac dajem Partizanu. Prosle sezone i Trinkijeriju. Njemu sam verovao. I ove sezone sam karticu kupio da pomognem Partizanu na neki nacin. I najveci kod nas u poslednje dve decenije je imao kikseva u proceni, bacale su se pare itd. Pa i kad je VJ bio, koliko su mnogi placani, tamo neki Klobucari i slicni. Tako da ako se tako gleda, ne mozes ni jednoj upravi verovati, a to su samo izgovori da se ne otvoris i ne pomognes.
Te cifre za tu dvojicu nisu tacne.
10k Grobara koji daju po 100eu nikada nije bilo. Tako da, ni normalne uprave isto po tvojoj teoriji. Izgovori.
Pitaj Pavlaku, raspitaj se malo kolike ugovore imaju Stefan Jankovic i koliki je rastuci ugovor Thomasa ove sezone.
Ja sam cuo za Jankovica da je oko 250k a Thomas ima 450-500k.
Sto se tice novca, niko kad malo razmisli ne treba da donira kad vidi kakve su stetocine sada u klubu.
Znaci navijac koji ima 500e prosecnu platu u Srbiji treba da donira za platu nekog koji je odma tuzio Partizan (Kecman) i neke starosedeoce(Silobad, Todoric), za platu Radeta Zagorca koji je ,,zasluzio" novi dvogodisnji ugovor letos i nista opet nije pokazao, za platu Stefana Jankovica koji takodje nije zasluzio novi ugovor itd.