KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2020/21
Izgleda da ih bar donekle tangira, čim im je dosta wannabe CP3
non mollare mai
- White Mamba
Cek znaci odlazi nam jedan plej koji nije ni plej, dolazi u rotaciju kamen sa trosnim kukom koji ne moze da isprati malog covu, rezervnu cetvorku nam igra nesposobna petica, i pojacanja ni u novinama 
Ql
Ql
U novinama je Justin Tiliman vjerovatno iz dosadeWhite Mamba wrote: ↑Thu Dec 24, 2020. 6:33 pmCek znaci odlazi nam jedan plej koji nije ni plej, dolazi u rotaciju kamen sa trosnim kukom koji ne moze da isprati malog covu, rezervnu cetvorku nam igra nesposobna petica, i pojacanja ni u novinama
Ql
- White Mamba
Tviter insajderi on fire 
Koliko pojacanja po tebi treba da dovedu da bismo bili konkurentni?Irriducibili wrote: ↑Thu Dec 24, 2020. 6:30 pmIzgleda da ih bar donekle tangira, čim im je dosta wannabe CP3
I ja licno ne gotivim Gordica ali otpustanje njega a nedovodjenje zamene nema nikakvog smisla.Irriducibili wrote: ↑Thu Dec 24, 2020. 6:20 pmKo je pominjao novog pleja? Voleo bih ga i ja, ali se ne pitam
Mi moramo Gordicu svejedno otplatiti ugovor ako ode.
To je isto kao kad je i SJ sklonjen a niko nije dosao.
- Irriducibili
Debelo smo mi zakasnili po pitanju pojačanja, sad je veliko pitanje i svrhe dovodjenja novih igrača. Za PO ABA smo u domenu teorije, a za EC nema nikakvih garancija, koga god da dovedemo
Teoretski i minimalno, potrebni su nam plej, četvorka i petica, uz žalosnu konstataciju da nam ostaju blizanci na trojci
@samig
On je toliko štetan i kancerogen, da je samo odstranjivanje dobit
Teoretski i minimalno, potrebni su nam plej, četvorka i petica, uz žalosnu konstataciju da nam ostaju blizanci na trojci
@samig
non mollare mai
Da razumem, ali ni Alekseja Nikolica ne gotovim kad nije uspeo Covica juniora da sacuva i to sve u njegovu desnu stranu.Irriducibili wrote: ↑Thu Dec 24, 2020. 7:13 pmDebelo smo mi zakasnili po pitanju pojačanja, sad je veliko pitanje i svrhe dovodjenja novih igrača. Za PO ABA smo u domenu teorije, a za EC nema nikakvih garancija, koga god da dovedemo
@samig
Nikolic ima prespore noge za defanzivu.
Ja bi dovodio pojacanja samo za Evrokup i probao sa tim takmicenjem samo.
@IRR
Pa planirraju li da dovedu koga? Nemamo garanciju za EK ali treba se maksimalno fokusirati, jako je cudna sezona i u EL moze se namjestiti da ni Valensija ne udje u 8... Ko zna sta nam donosi sjutra, moze se desiti lupam sad da recimo ljudi koji prime vakcinu dobiju dozvolu da udju u halu uz potvrdu da su primili... Tako da bi moglo da bude mozda i publike.. Imamo grupu koju mozemo da prodjemo mozda i cak budemo prvi a opet nam se namjestilo nesto lakse eventualno cetvrtfinale...
Po meni vrijedi rizikovati sa 3 kvalitetna igraca tim moze totalno drugacije da igra jos kada se skloni Gordavicijus.... Svasta je moguce hipoteticki ali ovo su pretpostavke tesko je izvodljivo ni taj plejof aba nije nemoguc jer se sve te ekipe medjusobno sastaju ako dobijemo sve do kraja imamo pravo samo na 1 kiks mi smo u plejof, opet ta aba nam svakako i ne donosi EL ....
Ako postoji sansa da mi u eventualnom polufinalu mozemo izbjeci Virtus neka rizikuju vala vrijedi sigurno...
Pa planirraju li da dovedu koga? Nemamo garanciju za EK ali treba se maksimalno fokusirati, jako je cudna sezona i u EL moze se namjestiti da ni Valensija ne udje u 8... Ko zna sta nam donosi sjutra, moze se desiti lupam sad da recimo ljudi koji prime vakcinu dobiju dozvolu da udju u halu uz potvrdu da su primili... Tako da bi moglo da bude mozda i publike.. Imamo grupu koju mozemo da prodjemo mozda i cak budemo prvi a opet nam se namjestilo nesto lakse eventualno cetvrtfinale...
Po meni vrijedi rizikovati sa 3 kvalitetna igraca tim moze totalno drugacije da igra jos kada se skloni Gordavicijus.... Svasta je moguce hipoteticki ali ovo su pretpostavke tesko je izvodljivo ni taj plejof aba nije nemoguc jer se sve te ekipe medjusobno sastaju ako dobijemo sve do kraja imamo pravo samo na 1 kiks mi smo u plejof, opet ta aba nam svakako i ne donosi EL ....
Ako postoji sansa da mi u eventualnom polufinalu mozemo izbjeci Virtus neka rizikuju vala vrijedi sigurno...
- Irriducibili
Ne znaju gde udaraju, trener, sportski sektor, uprava....Može i obrnutim redosledom
non mollare mai
Naravno. A ta 3 pojacanja necemo vidjeti ni u kom slucaju pa je onda glupo i spominjati odlaske/dolaske. Svjesno su upropastili sezonu i nisu imali zelje da isprave to sto je moglo na vrijeme.Irriducibili wrote: ↑Thu Dec 24, 2020. 7:13 pmDebelo smo mi zakasnili po pitanju pojačanja, sad je veliko pitanje i svrhe dovodjenja novih igrača. Za PO ABA smo u domenu teorije, a za EC nema nikakvih garancija, koga god da dovedemo
@samig
Mozda bude nekih pojacanja ako se kupi dovoljno kalendara.
Jedino Miku na pleju probati... Nemamo sta da izgubimo, a mozda stvorimo novog Pticu...
Moze mozeIrriducibili wrote: ↑Thu Dec 24, 2020. 7:31 pmNe znaju gde udaraju, trener, sportski sektor, uprava....Može i obrnutim redosledom
UPRAVA NAPOLJE