KK Crvena zvezda

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: KK Crvena zvezda

Post by Tajler Darden » Fri Dec 25, 2020. 2:15 pm

Teri i definitivno leti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Borca

Post by Borca » Fri Dec 25, 2020. 2:28 pm

Irriducibili wrote:
Fri Dec 25, 2020. 1:36 pm
Uvek neko može u Železnik
Nnoko, Kuzmic, Terry, O'Bryant, ne vidim da i jedan od njih moze u Zeleznik, jedini koji je bio tamo je i jedini domaci igrac u ovoj grupi (plus bio kod Radonjica u prethodnom mandatu).

@Tajler
Za Terry-ja si verovatno u pravu posto je na "oprobanom receptu" (ne samo kod nas vec i u Evropi) kada nekom zelis da kazes da mu je bolje da vidi sa menadzerom da li moze da nadje neki drugi angazman.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Dec 25, 2020. 2:47 pm

Vidim da ce dr Nebojša opet lepo zaraditi na raskidima ugovora, mada bi Terry bio dobro pojačanje za Vesnin klub, a Kuzmic je vec naviknut na domace kiflice

Sve u svemu, višak igrača nije nešto na šta se ikada obazire Čovic family, pa ne placaju ih iz svog dzepa. Inače bi se odavno neko zapitao kolike su plate domacih igrača koji uopšte ne igraju, zašto su tolike i šta se dešava sa tim novcem
non mollare mai

Borca

Post by Borca » Fri Dec 25, 2020. 4:44 pm

Izasli su tekstovi vec na par mesta da se sa Terry-jem uskoro raskida ugovor.

Reaper

Post by Reaper » Fri Dec 25, 2020. 6:38 pm

Naka wrote:
Fri Dec 25, 2020. 9:24 am
Too much je kada neko ima preko 10 miliona eura budzet za jednu sezonu bez publike, bez ikakvih prihoda, a drzavni je klub (a privreda u kanalu)....
Too much je kada neko ima 20 igraca pod ugovorom (jakim).
Ma sve se slažemo. Do sada su se pričale fantazije marketingu. Evo ove godine nema marketinga pa opet 10 milki lagano.

Ovo za Petruševa mogu da razumem sa stanovišta CZ. Dečko je lud ako pristane da pređe tamo. 5 minuta prve sezone pa sledeću h FMP na kaljenje pa povratak na tribine CZ, ali će imati jake treninge.

Borca

Post by Borca » Fri Dec 25, 2020. 6:46 pm

Petrusev ide na draft najverovatnije na leto i zato je i dosao u Megu, a Miskov igrac na poziciji 5 je danas zvanicno potpisao za Zvezdu (pored vec prisutnih 5-ca u timu).

Asterix

Post by Asterix » Fri Dec 25, 2020. 10:09 pm

Borca wrote:
Fri Dec 25, 2020. 6:46 pm
Petrusev ide na draft najverovatnije na leto i zato je i dosao u Megu, a Miskov igrac na poziciji 5 je danas zvanicno potpisao za Zvezdu (pored vec prisutnih 5-ca u timu).
Ja vjerujem da ce vam dati Simonovica on je draftovan, Petrusevu je Mega idealna za statistiku i sto bolju poziciju na draftu

Borca

Post by Borca » Fri Dec 25, 2020. 10:43 pm

Asterix wrote:
Fri Dec 25, 2020. 10:09 pm
Borca wrote:
Fri Dec 25, 2020. 6:46 pm
Ja vjerujem da ce vam dati Simonovica on je draftovan, Petrusevu je Mega idealna za statistiku i sto bolju poziciju na draftu
To su informacije koje se plasiraju po forumima, pominjanje "Bitadze" posla sto bi znacilo neki klijent Miskov iz Zvezde u Megu (Simanic), uglavnom unutrasnje pozicije su pretrpane cak i vise od spoljnih (i sa najavljenim odlaskom Terry-ja), gde su tu minuti i uloga za Simonovica ja stvarno ne vidim pa da Misko ima interes za tim poslom.

Borca

Post by Borca » Sat Dec 26, 2020. 5:16 pm

Terry i zvanicno nije vise u Zvezdi

https://kkcrvenazvezda.rs/2020/12/26/cr ... -saradnju/

FKCZ

Post by FKCZ » Sat Dec 26, 2020. 5:31 pm

Žao mi momka, koliko god da ne zna. Ne zna on mnogo ali ovo što zna nismo iskoristili.

Radena14th

Post by Radena14th » Sat Dec 26, 2020. 9:14 pm

U celokupnom vašem haosu ništa nije ni mogao da pokaže, možda će negde procvetati gde ima ko da odigra sa njime pik i gde može da ispreuzima u odbrani, niti je on mogao da odigra, niti ste dobili nešto specijalno od njega...

Apropo ovog naklapanja Bitadze-Simonović-Petrušev, nije ni Zalizani od juče, bole ga baš paja da stavlja glavu u torbu potonjoj dvojici zlatnih koka, Petruševa je već skinuo Partizanu, Simonović je draftovan, verovatno i ima neke garancije da će igrati, nema ni gde ni da ih učačka sve i da hoće, imate buljuk igrača unutra i bez Terija što rekoste gore, ovamo imaju prostora da igraju dok se ne useru kod najboljeg mogućeg trenera za visoke...

FKCZ

Post by FKCZ » Sat Dec 26, 2020. 10:16 pm

Navijam da ne dođe niko.
Dosta je više igrača.
Za Petruševa sam čuo da su mu transfer u Partizan izminirali pojedinci iz KKP da bi završio u Megi.
On je hteo u KKP.

Borca

Post by Borca » Sun Dec 27, 2020. 7:01 pm

Jel gledao neko utakmicu da preprica ovaj brodolom u Laktasima?

Asterix

Post by Asterix » Sun Dec 27, 2020. 7:07 pm

Borca wrote:
Sun Dec 27, 2020. 7:01 pm
Jesam ja bas katastrofa, da se Bajic nije sprdao i Drzao Talica, Simanica i Ilica.. vec da je gurao Klemonsa i Karlmajkla vise u Zadnju poslo bi ovo na 40+ imali su cini mi se 34 i loprtu u jednom momentu... Nevjerovatno je losa Zvijezda bila, Hol se opet povrijedio, nije se znalo ko je gori Kuridza,Davidovac,Dobric,Uskokovic Obrajant.. .Bajic spremio vrhunski mec nema sto nadigrao je Radonju u svim segmentima... Cak je i Igokea lose izvodila bacannja, Zvijezda je 5 puta promasila cio obruc na otvorene suteve bas su van sebe bili
Nego igra li Lojd u srijedu protiv Panatenikosa? Ako ne igra moze jos jedna blamaza da se desi, mada je Pao ove sezone katastrifalan mislim da nisu oni u stanju nikoga da dobiju u gostima

Borca

Post by Borca » Sun Dec 27, 2020. 7:21 pm

Asterix wrote:
Sun Dec 27, 2020. 7:07 pm
Borca wrote:
Sun Dec 27, 2020. 7:01 pm
Jesam ja bas katastrofa, da se Bajic nije sprdao i Drzao Talica, Simanica i Ilica.. vec da je gurao Klemonsa i Karlmajkla vise u Zadnju poslo bi ovo na 40+ imali su cini mi se 34 i loprtu u jednom momentu... Nevjerovatno je losa Zvijezda bila, Hol se opet povrijedio, nije se znalo ko je gori Kuridza,Davidovac,Dobric,Uskokovic Obrajant.. .Bajic spremio vrhunski mec nema sto nadigrao je Radonju u svim segmentima... Cak je i Igokea lose izvodila bacannja, Zvijezda je 5 puta promasila cio obruc na otvorene suteve bas su van sebe bili
Nego igra li Lojd u srijedu protiv Panatenikosa? Ako ne igra moze jos jedna blamaza da se desi, mada je Pao ove sezone katastrifalan mislim da nisu oni u stanju nikoga da dobiju u gostima
Hvala za informacije, sto se tice Loyd-a ne znam u kakvom je stanju i da li ima simptome, ali svakako ne moze da igra dok ne bude imao valjda par negativnih testova za redom.

Post Reply