ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Pobeda Cedevita-Olimpije u zanimljivoj utakmici protiv Mege u Hali sportova, prekinuli su mini seriju od 2 poraza u ABA. Da su i veceras izgubili bili bi bas pod velikim pritiskom posto imaju 3 utakmice da nadoknade (Buducnost kuci, Zvezda u gostima i cini mi se Zadar u gostima).
Odlozena utakmica u Ljubljani izmedju domacih i Buducnosti koja je trebalo da se igra u utorak, odlozene i dve utakmice Cibone, sutra sa Borcem kuci i sledeci vikend sa Zvezdom u Beogradu.
Izgleda Karmajkl ne igra za Igokeu veceras u Baru (Jovanovic je i dalje povrdjen) pa ce imati kracu rotaciju na unutrasnjim pozicijama (Dalibor Ilic poceo utakmicu na poziciji 5).
Procitah sad na jednom drugom forumu da je komentator sa Arene (iz Hrvatske) rekao da ce sledeci vikend da se ubaci odlozena utakmica Zvezde i Cedevita-Olimpije posto je Zvezdina sa Cibonom odlozena kao i utakmica Krke i Cedevita-Olimpije.
Pa realno morali bi jer nece imati sl termina kada pocne i top 16 evrokupa nastace opsti haos, to je idealna prilika subota, nedelja...
Tacno tako, jos ima timova koji ionako imaju mnogo odlozenih utakmica, npr. Ljubljancani vec 3 tj 4 posto ce morati i ovu sa Krkom koju su trebali sledeci vikend da igraju da nadoknade. Ako se odigra sa Zvezdom za vikend onda ce ostati na 3 utakmice manje.
Evo jednog transfera iz Mege
Evo jednog transfera iz Mege
- Tajler Darden
Gledam sada snimak utakmice Olimpijakosa i Mege... Vlada se nervira kao da je takmičarski meč.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Pa igraju li Zvijezda i Cedevita za vikend?
Nema jos nista zvanicno oko toga ali je logicno da se ubaci ta utakmica posto realno nema bas mnogo prostora u kalendaru posto i pored te ima jos odlozenih utakmica koje se moraju odigrati.
Ocekivani MVP za Decembar
- Tajler Darden
Informacija od sinoć... Znali smo je, ali zamoljeni smo da ne širimo dalje.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Hamilton potpisao za Mornar.