KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Konačno sam našao vremena da pogledam onaj film Časovi ljubavi..
Glavna misao je da u tom momentu verovatno niko od nas nije bio svestan koliku smo sreću imali, da imamo Duleta i PSD-a.. Nešto što će jako teško da se ponovi.. Ta količina ljubavi i ta sinergija je nešto neverovatno..
Ponekad mi bude i žao što već godinama ne pratim KKP, pomislim da bih možda i mogao neki meč da pogledam.. Ali možda i bolje ovako, da preskočim ovaj mračni SNS period, limara i gomile stranaca, pa kad jednom se vrati ljubav u klub, možda mi bude delovalo kao da ovaj mrak nije ni postojao..
Glavna misao je da u tom momentu verovatno niko od nas nije bio svestan koliku smo sreću imali, da imamo Duleta i PSD-a.. Nešto što će jako teško da se ponovi.. Ta količina ljubavi i ta sinergija je nešto neverovatno..
Ponekad mi bude i žao što već godinama ne pratim KKP, pomislim da bih možda i mogao neki meč da pogledam.. Ali možda i bolje ovako, da preskočim ovaj mračni SNS period, limara i gomile stranaca, pa kad jednom se vrati ljubav u klub, možda mi bude delovalo kao da ovaj mrak nije ni postojao..
Goins definitivno propao javljaju pbg botovi........ Kakva li nam je alternativa ocekujem iz druge ceske lige 
Grobari su govna, umjesto da odu u halu ,plate ulaznicu i podrze svoj tim, oni sjede kuci.
Ostoja umesto da organizuje da platimo kartu, on kuka za pare, evo bice para u sredu.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Ne znaju gde udaraju. Smesno i tuzno izgleda uprava....
Imaju jos 6 sati fore da ga registrujuCikaZika wrote: ↑Fri Jan 08, 2021. 3:56 pmhttps://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... zan/375401
Stize repstivac!
Otjerali ga kao psa da bi izvjesni Jankela igrao i sad ga vracaju 
Definitivno nista od Birce
-
Hiro Onoda
Iskreno bila bi bruka za upravu da ga vrate.
Ali ponuda 40 hiljada dolara za Goinsa je bilo bar 50 k Jbt iz mocne Larise ne mozemo pojacanje da dovedemo:D
Neka ne zure, ima jos vremena dosta.