KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan 2020/21
Nadam se samo da Jaramazu nije ništa, ostalo...
Bravo za Borac. Dobili su KK Bursu.
Bravo za Borac. Dobili su KK Bursu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- White Mamba
Skup talijan, i ne vodi treninge i oce da kadrira
I nema pojma, sve je do kondicionog
Bravo Limi
Taller
Valjda nije ono najcrnje
I nema pojma, sve je do kondicionog
Bravo Limi
Taller
Valjda nije ono najcrnje
-
Dragan Mance
Sva sreća da je porazom u Čačku prestalo i nerviranje za tekuću sezonu.
DefinitivnoDragan Mance wrote: ↑Sat Jan 09, 2021. 7:03 pmSva sreća da je porazom u Čačku prestalo i nerviranje za tekuću sezonu.
Malo me razočarao i Filipovski. Zašto nije pustio Perkinsa makar par minuta, teško da bi bilo gore od ovoga što smo imali večeras.
Zvaršavaj sezonu, spremaj se za sljedeću, ne znam šta drugo.
Zvaršavaj sezonu, spremaj se za sljedeću, ne znam šta drugo.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Proigrali smo posle odlaska Gordica.
- White Mamba
Sta napisati...
Sasa Filipovski nedorastao da vodi klub. Ni autoriteta a ni znanja. Bez emocije, ne ume da trgne tim. Nijedna akcija, nijedna sema, nikakva vizija. Od odlaska Scepanovica svi igraci su 20% slabiji.
Fizicka sprema ove godine i samo sezonu pre su nebo i zemlja. Jedan duel mi ne mozemo da iznesemo. Na skoku nam nose igrace.
Zagorac je sramota za svaki zdravorazuman klub. Mislio sam da ce prelomiti u glavi, ali on je dohvatio dno. Tuzno i zalosno na sta on lici.
Ko je zamislio Mekintajera kao prvog pleja, taj mora da je Covicu najbolji prijatelj. Ni neprijatelj kluba ne bi razmisljao u tom pravcu. Zalosno. Covek je prosecni bek, sa upitnom brzinom, driblingom, ocajnom mehanikom suta.
Tomas nije za prvu cetvorku, to je pokazao prosle godine ali i ove. Ne zna. Mislio sam da je do trenerove filozofije, ali on ne zna.
Ostatak tima suvi prosek osim trojice koja mogu da igraju ozbiljnije role.
Pejdz, za koga slepi Sasa nema jednu izgradjenu akciju, i koga slepi Sasa drzi na klupi kada se utakmica lomi. Definitvno znjanje Sase je mozda i ispod Cankovog.
Jaramaz, kome zelim brz oporavak i da ubode neki unosniji ugovor da bezi dalje od ovih luzera.
Mozli koji sa svim limitima daje 300% mogucnosti.
Uprava... Glavni krivci za ovakvo stanje. Gomila nesposobnjakovica, gomila intelektualno ogranicenih ljudi, koji su umislili da sve znaju. Ljudi koji su uspeli sezonu da sjebu vec u januaru, ostavivsi gubitke.
Sasa Filipovski nedorastao da vodi klub. Ni autoriteta a ni znanja. Bez emocije, ne ume da trgne tim. Nijedna akcija, nijedna sema, nikakva vizija. Od odlaska Scepanovica svi igraci su 20% slabiji.
Fizicka sprema ove godine i samo sezonu pre su nebo i zemlja. Jedan duel mi ne mozemo da iznesemo. Na skoku nam nose igrace.
Zagorac je sramota za svaki zdravorazuman klub. Mislio sam da ce prelomiti u glavi, ali on je dohvatio dno. Tuzno i zalosno na sta on lici.
Ko je zamislio Mekintajera kao prvog pleja, taj mora da je Covicu najbolji prijatelj. Ni neprijatelj kluba ne bi razmisljao u tom pravcu. Zalosno. Covek je prosecni bek, sa upitnom brzinom, driblingom, ocajnom mehanikom suta.
Tomas nije za prvu cetvorku, to je pokazao prosle godine ali i ove. Ne zna. Mislio sam da je do trenerove filozofije, ali on ne zna.
Ostatak tima suvi prosek osim trojice koja mogu da igraju ozbiljnije role.
Pejdz, za koga slepi Sasa nema jednu izgradjenu akciju, i koga slepi Sasa drzi na klupi kada se utakmica lomi. Definitvno znjanje Sase je mozda i ispod Cankovog.
Jaramaz, kome zelim brz oporavak i da ubode neki unosniji ugovor da bezi dalje od ovih luzera.
Mozli koji sa svim limitima daje 300% mogucnosti.
Uprava... Glavni krivci za ovakvo stanje. Gomila nesposobnjakovica, gomila intelektualno ogranicenih ljudi, koji su umislili da sve znaju. Ljudi koji su uspeli sezonu da sjebu vec u januaru, ostavivsi gubitke.
Ovo smo mogli da radimo sve i da je neko od nas forumasa predsjednik kluba. Tih pola miliona do milion bi se nekako namaklo i doniralo a bar ne bi gledali Ostoju i ostale krezube sns vojnike.
- Radena14th
Svi da odu, jedan da se vrati, makar kao stručni savetnik!
Šta je ovo??? Mutin Radnički iz najboljih dana???
Mislim da je bespredmetno uopšte i pisati o ekipi Partizana iz 2020/21...
Dokle su doveli klub, da te Borac Čačak ometla 2x u sezoni, gde se masa sprda da će Borac na guzove ostati u ligi, cvrc, imamo gori susret od Borca, kako stojimo sa ostalima sa dna tabele, a da, Primorska, bolji smo od Splita i Zadra, opstali smo, superica, ostvarili smo cilj, aj sad pakujte se i kući, ajmo još par neophodnih otkaza, skup bio Pera Ždera, odrao nam klub sa BAT blokadama Mekadua i Redinga...
Samo kad su redovne platice... Pederčine jedne pederske...
Šta je ovo??? Mutin Radnički iz najboljih dana???
Mislim da je bespredmetno uopšte i pisati o ekipi Partizana iz 2020/21...
Dokle su doveli klub, da te Borac Čačak ometla 2x u sezoni, gde se masa sprda da će Borac na guzove ostati u ligi, cvrc, imamo gori susret od Borca, kako stojimo sa ostalima sa dna tabele, a da, Primorska, bolji smo od Splita i Zadra, opstali smo, superica, ostvarili smo cilj, aj sad pakujte se i kući, ajmo još par neophodnih otkaza, skup bio Pera Ždera, odrao nam klub sa BAT blokadama Mekadua i Redinga...
Samo kad su redovne platice... Pederčine jedne pederske...
-
Hiro Onoda
Ne bih jos davao otkaz Filipovskom ali Loncar bi trebao da dobije nogu u dupe,trebao je odavno.
Sad dovesti 2 jaka igrača! Ajmo četvorka i kombo bek. Nema veze što nema para, diži predsedniče kredit. Jedno milion pa da se pojačamo kako dolikuje.
-
Dragan Mance
Šta reći a ne zaplakati. Posle onakve predstave pitam se šta mi radimo u periodu između dve tekme, za šta nama služi trening? OK nije ti dan, ne možeš ubaciti otvorenu trojku ili pogoditi zicer, al u trenutku kad prava na kiks nemaš počinjati tekmu u leru, opušteno i olako shvatajući zadatak i protivnika to nikako ne mogu svariti.
Šta dalje? Mnogima se zahvaliti. Dati im radne knjižice terajući ih prevremeno na biro. Šansu pružiti mlađariji pa već kad se kanalimo nek to činimo dostojanstveno i sa domaćim produktima. Iluzorno je u času kad je sezona otišla u majčinu plaćati najskuplje pojedince i time još više ugrožavati i ovako krhki budžet.
Ne verujem u renesansu i preporod u Evrokupu. Postavljam pitanje može li se Trento baciti na kolena, posle Krke i Borca vera u ovaj tim je svedena na minimum.
Šta dalje? Mnogima se zahvaliti. Dati im radne knjižice terajući ih prevremeno na biro. Šansu pružiti mlađariji pa već kad se kanalimo nek to činimo dostojanstveno i sa domaćim produktima. Iluzorno je u času kad je sezona otišla u majčinu plaćati najskuplje pojedince i time još više ugrožavati i ovako krhki budžet.
Ne verujem u renesansu i preporod u Evrokupu. Postavljam pitanje može li se Trento baciti na kolena, posle Krke i Borca vera u ovaj tim je svedena na minimum.