KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
-
bogotac licno
Re: KK Partizan 2019/20
jankovic je potencijal srpske reprezentacije siri spisak pozicija 4 a ja cak mislim da je on visoka trojka ,po stilu igru tj bezanju od kosa a i dobrim trcanjem mogao bi da se zamaskira benzing neki atleticniji
dule mora da startuje ,tj morao je i prosle sezone al dzabe sto mora kad nece
dule mora da startuje ,tj morao je i prosle sezone al dzabe sto mora kad nece
Ma znam da si za njega rekao, nego koristim terminGrba wrote: ↑Mon Aug 19, 2019. 10:47 amJa sam to rekao za Stefana Jankovića, i tu mislim pre na uticaj DV van terena... Njemu (Jankovicu) treba glavu srediti pre svega.
A za Pecarskog ne mislim da je steta ako ode. Nije netalentovan, ali ima ozbiljne limite. Sa druge strane Dule Tanaskovic bi morao da bude u 12, to Trinikuje ne prastam. To bi moj brat Dule uradio, kao onomad kad je cudo od deteta Samadrziskog i tursku nadu Semiha Erdena otpisao zbog Koste i Pekovica.
Ne moze samo do igraca da bude, ali ne moze samo ni do trenera.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Posto se spominjao i Bogdan, recimo njega jeste nlisforsirao i mnogo cemu naucio Dule, ali on ne bi danas bio to sto jeste da nije sam radio nenormalno i za vrijeme Duleta i poslije njega. Momak je gym rat i to je kljuc.
Lepo je rekao Dule gde je on bio kada je dosao.
Ali, to nije tema, mene samo zanima jedno, da li postoji mlad igrac koji je po volji klubu i treneru? Ako se ne svidja Peca, daj nekog drugog, boljeg. Nemoguce je da nema niko...
Ali, to nije tema, mene samo zanima jedno, da li postoji mlad igrac koji je po volji klubu i treneru? Ako se ne svidja Peca, daj nekog drugog, boljeg. Nemoguce je da nema niko...
-
bogotac licno
dzabe sto je pacov parketa on da nije bilo duleta bi propo igrajuci tocak srece
Ma potpuno jasno, to je i sam Bogdan rekao, ali kazem da on nema volju da radi dzaba bi mu bilo pet Duleta.
Danas pocinju/pocele pripreme?
Ima li nekih novosti?
Ima li nekih novosti?
Pocele pripreme u SC Master, od ponedeljka u Štark areni.
Naravno, nisu se udostojili da napisu ko je bio na prozivci.
Da se posle ne cudite
Da se posle ne cudite
Znaci u ponedeljak idemo svi ispred arene da vidimo ko dolazi, a ko ne, posto klub nije u stanju da nas obavesti 
Čekaj počele pripreme a nit se zna ko je tu,nit se trener oglasio ,jel samo meni čudno?
Sprdnja na svim nivoima. Nikad se nigde nisam susreo sa tajnim početkom priprema...
Krijemo karte. Mozda ne prijavimo ni za protokol igrace, ne mogu skaut da rade. 
Mislim da sam negde procitao kako cekaju da predju u Arenu, pa ce tad biti media day.
"History has the name - Conor McGregor"