Valjda je samo jedna pudlica, drugi je limar.. Ili se koristi ista metoda kao kada su vas ubijedili da navijate za CZV a ne za FMPFKCZ wrote: ↑Sun Jan 24, 2021. 5:43 pmNisu. Zato što su Simonović i Lojd mesec dana bili bolesno, dok su na prvom testiranju pred Cedevitu bila još njih 6 pozitivna.Tajler Darden wrote: ↑Sun Jan 24, 2021. 4:58 pmPonovili su Ćokijevo protiv Cedevite. Svakako ne gine poraz u sredu.
Pudlica mora da zaradi 3 obroka od Gazde.
KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Ja verujem mome prijatelju Željku kad kaže da je Vladan Tegeltija Pudlica. A to ne priča bez razloga.
- Radena14th
Jbg, nema sad nikakvih protesta da se izvade na narod koji krši mere...Tajler Darden wrote: ↑Sun Jan 24, 2021. 4:58 pmPonovili su Ćokijevo protiv Cedevite. Svakako ne gine poraz u sredu.
Pederluci se obično obiju tamo gde ne treba... Još jednom su pokazali odlike jajara i secikesa...
KrItIkA a Ne pLjuVaNje... Kakva više kritika da im se uputi, odmah blokiraju komentare, šalju botove, puštaju naručene tekstove, i uvek će da kažu da nas je korona pogodila...
Momak šta ti pišeš?
Možda su bezbednosni strukture tako javile ili si to već zaboravio, a možda ipak navijaš za fmp. Nije legenda džaba rekla da niko fmp ne može da zabrani kako će da se zove. Samo nemojte vi o poštenju i propozicijama usraću se.
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
FKCZ wrote: ↑Sun Jan 24, 2021. 5:43 pmNisu. Zato što su Simonović i Lojd mesec dana bili bolesno, dok su na prvom testiranju pred Cedevitu bila još njih 6 pozitivna.Tajler Darden wrote: ↑Sun Jan 24, 2021. 4:58 pmPonovili su Ćokijevo protiv Cedevite. Svakako ne gine poraz u sredu.
Aha, znači zli Žabar je kriv. Pominje govno višegodišnje ugovore, a jednog od najvažnijih igrača je na keca ustupio ĆokijuMMM wrote: ↑Sun Jan 24, 2021. 1:04 pmProšle godine smo imali želju da se vratimo u Evroligu i sada plaćamo cenu korone. Želja je bila da ugovori sa igračima budu potpisani na više godina i tako im obezbedimo siigurnost. Kada se desila korona, trener Andrea Trinkijeri je potražio drugi put, a nama su ostali potpisani ugovori sa 90 odsto igrača. Vlado Šćepanović nije imao prostora za mnogo korekcija. Neke utakmice smo gubili nesrećno i u egal završnicama. Sve odluke su donošene na želju stručnog štaba. Uprava se nije pitala koga da dovede u klub. Doneli smo odluku da Gordić, Miler-Mekintajer i Janković ne budu u timu, a to je tražio stručni štab. Doveli smo Perkinsa, a tražimo još pojačanja. Moramo da budemo realni. Prošle godine smo imali zalet ka Evroligi i sada plaćamo cenu zbog prevelike želje. Daćemo sve od sebe da napravimo rezultate.
Izvor: MaxBet Sport
Smrad to ne radi slučajno, već kako bi nadimak Pudlica prebacio sa svog prijatelja Ćokija na ono govedo Tegeltiju. Kad smo kod toga, ne znam kome je teže pao dolazak Trinkijerija - pakosnom Žexu ili u Železniku. Isto je i sa njegovim odlaskom, ne zna se ko se više radovao.
HahahahaFKCZ wrote: ↑Sun Jan 24, 2021. 5:43 pmNisu. Zato što su Simonović i Lojd mesec dana bili bolesno, dok su na prvom testiranju pred Cedevitu bila još njih 6 pozitivna.Tajler Darden wrote: ↑Sun Jan 24, 2021. 4:58 pmPonovili su Ćokijevo protiv Cedevite. Svakako ne gine poraz u sredu.
Kako je moguće da su jos 6 igraca bila pozitivna a niko od njih nije bio u karantinu kao Loyd?
Sta sve nece covek da procita i to na Partizanovoj temi...
Na ovoj temi zato što se neko igra ugledom Partizana time što izmišlja koronu pred meč s Radničkim Basket i time što izmišlja lomljenje nosa Pejdza pred derbi. Ulicarsko ponašanje.
S druge strane, nema nikakve mistifikacije, Lojd i Simonović su bili pozitivni, dok su šestorica igrača na prvom testiranju bila pozitivna, zna se i koji su igrači u pitanju, dok na ponovnom testu nisu bili.
S druge strane, nema nikakve mistifikacije, Lojd i Simonović su bili pozitivni, dok su šestorica igrača na prvom testiranju bila pozitivna, zna se i koji su igrači u pitanju, dok na ponovnom testu nisu bili.
Sve smo se uplasili filijale FMP-a...FKCZ wrote: ↑Mon Jan 25, 2021. 1:35 amNa ovoj temi zato što se neko igra ugledom Partizana time što izmišlja koronu pred meč s Radničkim Basket i time što izmišlja lomljenje nosa Pejdza pred derbi. Ulicarsko ponašanje.
Nemoguce je da 6 igraca bude pozitivno a negativno, desi se kod nekih slucajeva ali bas da tih svih 6 igraca bude pozitivno pa negativno..
Pre bi rekao da se neko bez Loyda uplasio Cedevite Olimpije.
Toliko vjeruje Filipovski u Mekintajera da se ovaj jos u januaru spakovao 
Nije Gordic odigrao najsjajnio ovo vreme u KKP-u..mislim na ovu sezonu..al tragedija je otarasiti se njega a ostaviti CMM-a...
Pa jos i priznanje za to..skloniti ovog posle 15-ak dana...
Videlo se sinoc da Gorda odlicno funkcionise u Mornaru...jesre Zvezda dobila ali je sutirala fenomenslno a i Pulen se povredio...
Dobro je sto je sinoc Trento izgubio sada imamo vece sanse za prolaz dalje ali to moramo osigurati jednom cvrstom odbranom od 17:30 i da se nasi vrsni strelci raspucaju u smislu da lopta prodje kroz mrezicu.
- Tajler Darden
Meni vuče na reprizu Uniksa.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Ništa novo... Ajmo dalje.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- White Mamba
Bravo Rade, bravo Mika bravo Limi 
Perkins
Ko bre bira te ljude
Perkins
Ko bre bira te ljude