KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: KK Partizan 2020/21
Ljudi oderu guzicu u 3/4 da se vrate i da održe egal i onda u zadnjem napadu 3/4 Klara Cetkin pravi nesportski faul na neobjašnjivo glup način. Posle toga 2 bacanja i trojka, tu je utakmica bila gotova.
Pojedincima svaka čast na borbi, i pored naših limita i lošeg suđenja odigrali su korektno. Iskreno ja sam očekivao poraz od 15+.
Pojedincima svaka čast na borbi, i pored naših limita i lošeg suđenja odigrali su korektno. Iskreno ja sam očekivao poraz od 15+.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Isto ovo Zagorac je i protiv Budućnosti uradio... Ispišaš krv da se vratiš, protivniku voda u ušima, klackaš se i ovaj pravi to što pravi.
Alal vera.
Alal vera.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Mislim da treba Trifunovicu pojacati minutazu, ne moze da pokaze sav talenat dok je ovako limitira. Takodje i Mika mora mnogo vise da igra ako zelimo da ostvarimo zacrtane ciljeve.
Uprava napolje!
Pa uprava je napolju u odnosu na prostorije kluba.
Steta sto Krasnodar nije u Sibiru valjao bi nekim igracima da prepesace par stotina km po Sibiru.
Steta sto Krasnodar nije u Sibiru valjao bi nekim igracima da prepesace par stotina km po Sibiru.
Zakurac stetocina nemerljivih razmera, decko probija dno
Cini mi se da to sto treniraju kao konji, sve vise uzima maha... Sada bukvalno igraju kao konji...
Uprava napolje!
Ako neko pita ko umjesto njih, 5 random forumasa moze da vodi ovo kao oni.
Ako neko pita ko umjesto njih, 5 random forumasa moze da vodi ovo kao oni.
Ipak Milojeviću NBA nije bila jedina opcija, preuzeo Budućnost :)
Pretpostavljam da zna, ili je savjetovan od Miška, da od nas neće biti ništa u dogledno vrijeme.
Pretpostavljam da zna, ili je savjetovan od Miška, da od nas neće biti ništa u dogledno vrijeme.
Pa Milojević je nas odbio par puta,nije htio da preuzme jer je iz Mege htio direktno u NBA..a ovaj ga je sad savjetovao pa je brže bolje sletio kod ovih,taman mu je tu i mjesto..nadam se da više himnu neće pjevati
- Tajler Darden
Milojević je imao više prilika da preuzme KKP i nije nijednom prihvatio da dođe... Što se mene tiče, Miloju sve najbolje, ali ga na mestu Partizana više ne bih pozvao nikada.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Bravo. Potpuno saglasan sa ovim. Hvala i doviđenjeTajler Darden wrote: ↑Fri Jan 29, 2021. 3:23 pmMilojević je imao više prilika da preuzme KKP i nije nijednom prihvatio da dođe... Što se mene tiče, Miloju sve najbolje, ali ga na mestu Partizana više ne bih pozvao nikada.
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
- Radena14th
Ma pitanje je da li je Miloje ikada i želeo da dođe, da ga sažvaću i ispljunu za 6 meseci?
Isto to će da ima i dole u Podgorici, istina, mada mislim da mu je to neka kombinacija sa Miškom jer ovaj ima 90% igrača dole, a i da zasere, opet će ga ovaj zavaliti kasnije negde da radi, a da je ko Pera ili Šćepa uzeo vruć krompir, ko zna kako bi se odvijala ta njegova priča posle Partizana...
Jednostavno neće da radi tu i to je to, ne treba ga moliti, totalno nevezano za ovu temu gde ima brda sranja o kojima treba da se vodi računa, sad mi treba da vodimo računa da li su ovi cimali Miloja, da li je ovaj hteo da vodi, pustite tu priču, ko zna šta čeka naše junake na dalje...
Isto to će da ima i dole u Podgorici, istina, mada mislim da mu je to neka kombinacija sa Miškom jer ovaj ima 90% igrača dole, a i da zasere, opet će ga ovaj zavaliti kasnije negde da radi, a da je ko Pera ili Šćepa uzeo vruć krompir, ko zna kako bi se odvijala ta njegova priča posle Partizana...
Jednostavno neće da radi tu i to je to, ne treba ga moliti, totalno nevezano za ovu temu gde ima brda sranja o kojima treba da se vodi računa, sad mi treba da vodimo računa da li su ovi cimali Miloja, da li je ovaj hteo da vodi, pustite tu priču, ko zna šta čeka naše junake na dalje...
-
Hiro Onoda
Miloje kao trener je potpuni Miskov pion,dovoljno Miskovih otpadaka ima vec u ekipi ne treba nam jos i trener da bude njegov.