KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan 2020/21
Otišao Filipovski. Sinoć sam čuo da će Matović na klupu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- White Mamba
Normalno
Koji ce prvi trener s ovom gamadi
Plus verovatno nemaju za sok zvake, sudeci po "poslovanju" poslednjih meseci
Limi nadmasuje sebe
Koji ce prvi trener s ovom gamadi
Plus verovatno nemaju za sok zvake, sudeci po "poslovanju" poslednjih meseci
Limi nadmasuje sebe
-
Dragan Mance
Promena na klupi je logična ali ona neće rešiti nagomilanu hrpu problema. Pitanje dal iko od uprave, nazovi struke, ima plan za dizanje kluba na višu nivo. Ovde su potrebne brojne reforme i promene ne bi li se krenulo sa polazne tačke.
Posle Francuz treba izvršiti korenite promene u igračkom kadru. Ne vidim razloga zadržavati strance kad ni jedan iduće sezone neće biti u sastavu. Domaće takmičenje završiti sa našim igračima i juniorima koji će sledeće sezone biti bitniji faktor na samom terenu.
Matoviću dati punomoć izgurati sezonu do kraja pa posle naći stratega koji pre svega hoće, želi, može napraviti nešto što bi Grobare malo oraspoložilo. Svakako teško može gore od sezone u toku...
Posle Francuz treba izvršiti korenite promene u igračkom kadru. Ne vidim razloga zadržavati strance kad ni jedan iduće sezone neće biti u sastavu. Domaće takmičenje završiti sa našim igračima i juniorima koji će sledeće sezone biti bitniji faktor na samom terenu.
Matoviću dati punomoć izgurati sezonu do kraja pa posle naći stratega koji pre svega hoće, želi, može napraviti nešto što bi Grobare malo oraspoložilo. Svakako teško može gore od sezone u toku...
-
Hiro Onoda
Sa strancima bi trebalo da idu i neki domaci.
-
OnlineBatica ubica
Ne vidim šansu da dobijemo večeras. Pogotovo što neće biti Mozlija, Novice, Mike i nesrećnog Zagorca (što i nije neki hendikep). Igraćemo sa 7 seniora u timu gde imamo jednog plejmejkera, jednu četvorku i jednog centra. Ne daj bože da uđemo u problem sa faulovima neće imati ko da završi utakmicu.
Jedino šta očekujem je da ih Matović podigne, da pokažu neku energiju. Ali nažalost nema ovaj tim ni mentalitet ni kvalitet za nešto više, pogotovo u ovako skraćenom sastavu.
Jedino šta očekujem je da ih Matović podigne, da pokažu neku energiju. Ali nažalost nema ovaj tim ni mentalitet ni kvalitet za nešto više, pogotovo u ovako skraćenom sastavu.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Veceras imam neki osecaj da ce mladjima proraditi inat i pokazati da su ne znasluzeno skrajnuti u drugi plan. Sto se tice sezone nekako mislim da ce stranci otici pre KLSa jer eto da bi imali restart po 9. put od kada je Pekovic lupio malim prstom o astal u kafani na Zlatnom Boru.
Ovo je strasno...
Ovolika nezainteresovanost igraca.
Koji je njima ku*ac...
Imas sansu da dobijes 4 razlike, oni ladovina i mrtvilo. Bukvalno niko da se cimne oko jednog napada.
Ovolika nezainteresovanost igraca.
Koji je njima ku*ac...
Imas sansu da dobijes 4 razlike, oni ladovina i mrtvilo. Bukvalno niko da se cimne oko jednog napada.
- Tajler Darden
Idem do još većeg dna. Možeš ti to, Ostoja.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- White Mamba
Uz limija smo 
Bice gore
Bice gore
Ostoja je svoj posao uradio, eventualno još sezonu da odradi da nam i definitivno Isključi aparate.. Mada možda to bude i ove..
Zaslužio je još po koji tender da mu se namesti.. Sada će to budimpeštanski kurirista da mu reši..
Zaslužio je još po koji tender da mu se namesti.. Sada će to budimpeštanski kurirista da mu reši..
-
Dragan Mance
Komedija smo postali od kluba.
Cirkuzant nam sedi na predsedničkoj fotelji.
Bojim se da klizimo ka provaliji i da nemamo rešenje kako stanje poboljšati.
Cirkuzant nam sedi na predsedničkoj fotelji.
Bojim se da klizimo ka provaliji i da nemamo rešenje kako stanje poboljšati.
Sve to stoji na mestu, vreme je da ode posto je uspeo da urnise klub za godinu dana...
Ali igraci?
Da li ih je sramota kada podignu platu? Da li se iko od njih zacrveni ili bar malo zasrami za ovakve samare koje su dobili ove godine?
Da li je nocas jedan, ali jedan pokazao zelju da se bori, skace za loptu, gine? Da li je ijedan od njih grizao u odbrani?
Odavno odvratnijih 8 momaka nisam gledao.
Jaramaz vec u tripu da je neki ozbiljan igrac, a go kurac koji ce opet u nekom Burgosu ili Estudijantesu igrati 3 minuta po utakmici. Pejdz, ogranicen kao balkon. Dangubic vec promasaj veka, utrpao mu neki Braun 20 poena.
O kamenom je smesno i diskutovati. Covek je sramota za kosarku.
Onaj mali crnja iz Gnjide je vec totalna sprdnja. Ko je njega preporucio, ko je presekao i njega doveo? Ko je uopste gledao njega?
A tek nazovi mladi usporeni snimak. Lako mu je da grize u revijalnoj utakmici protiv klinaca iz Zagreba. Nocas zicer ne moze da pogodi.
O ostalim igracima je suvisno i trositi reci. Mene je sramota, a njih nije. E toliko o tim momcima kojima ja jedva cekam da vidim ledja.
Vrabac ili Vilijams su amateri, ali su vise zelje imali nego svi ovi zajedno.
Novica Velickovic - simbol pada KKP.
Nekad igraci u ovakvom stanju nisu imali mjesta u Partizanu.
O Ostoji smo sve ispisali vec duze vrijeme ali ni ovakve pojave koje prodaju partizanstinu ne treba da prodju nezapazeno.
Nadam se da limar nece otici sad, red je i da sledecu sezonu bude tu.
Nekad igraci u ovakvom stanju nisu imali mjesta u Partizanu.
O Ostoji smo sve ispisali vec duze vrijeme ali ni ovakve pojave koje prodaju partizanstinu ne treba da prodju nezapazeno.
Nadam se da limar nece otici sad, red je i da sledecu sezonu bude tu.
Lepe vesti u nedelju od 19:30 i na b92 je prenos meca ABA lige.